Şimdi Ara

PES 2014'ten Yeni Nesle Yönelik Yeni Bir Açıklama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Yeni nesil bir grafik motoruyla 'eski nesil' konsollara geliştirilen Pro Evolution Soccer 2014, alınan bu kararla birlikte tepki çekmişti. PES 2014'ün duyuru döneminde konuyla ilgili "Henüz hazır değiliz." tarzı bir açıklama görsek de, Konami'den yeni bir açıklama geldi.
     
        CVG'ye konuşan Konami'nin pazarlama yetkililerinden Manorito Hosoda, "Yeni nesil konsol akımının ne kadar hızlı yayılacağını bilmiyoruz. Bizim hitap ettiğimiz kitle bu nesil konsollarda. Bu nesil konsollardan ayrılmadan önce yeni bir oyun motoruyla güzel bir oyun sunmak istedik." sözlerini söyledi. Yaptığı eklemelerde Hosoda, "Biz, oyunculara değer veriyoruz. Onlara düşük kalite bir port oyunu sunmaktansa, bu yöntemle yola devam etmeyi tercih ettik." sözlerine yer verdi.
     








  • Tabi canım siz oyuncu kaybetmeyin değer verin bize, hatta o yüzden FIFA 14 IGNITE motoru ile gümbür gümbür geliyor...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • nası yeni nesle çıkmıyor ya, pc diye bir şey var, evrensel yeni nesil icabında. fifa gelsin pc de kapışalım pes alır aklını valla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    Tabi canım siz oyuncu kaybetmeyin değer verin bize, hatta o yüzden FIFA 14 IGNITE motoru ile gümbür gümbür geliyor...


    Tamamen yanlış bir iki video ile gümbür gümbür geliyor diyip fanboyluk yapmaya gerek yok.
  • nası yeni nesle çıkmıyor ya, pc diye bir şey var, evrensel yeni nesil icabında. fifa gelsin pc de kapışalım pes alır aklını valla.
  • tırı vırı zırııı
  • fifa da hareket yapamayan adamın işi yok o yüzden oynayaMIYORUM.ayrıca grafiklerde aman aman delirticek gibi değiş fifada

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • FOX ENGİNE Neler yapabileceğini zaten gördük !
    yeni nesil fifa ve pes'in 2014 yarısında ayında çıkması bence en doğru tarih bunu pes bence çok iyi yapıyor şuna inanıyorum fifa çıktığı zaman yeni nesle aman aman bir değişiklik olmuyacaktır grafiklerde iyleşme olucaktır ama genel anlamda PS4 ve XBOX ONE nimetlerinden yararlana mıycaktır yeni nesil konsollar çıktıktan kaç yıl sonra çok iyi oyunlar çıktığını oyuncu kes mi yani bizim gibi kişiler bilir o yüzden KONAMİ yani PES tarafına bizi düşündüğü için çok teşekkür ediyorum keşke sırf satmak için sizde fifa gibi çıkarsaydınız ama sizin samimiyetiniz bariz belli ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil bir grafik motoruyla 'eski nesil' konsollara geliştirilen Pro Evolution Soccer 2014


    (PS4 XBOX ONE PS VİTA NİNTENDO 3DS ) E PES 2014 Çıkmayacakmış. Ne saçma diymiyorlar ki biz yeni nesile yonelık cıkaracagız bu yenı nesıl hem ps3 hem dıgerlerınd olacak dıyemıyorlar

    çunku pes 2013 un aynısı gelecek keske dedıklerı gıbı tamamen degısse artık pes de alabılsek. Ancak hep aynı scriptler aynı sut orta carpısma pozısyon ses grafık hıcmı gelısmez oyun bakınız fifaya özgursunuz ve ses oynanıs grafık ılerı sevıylerde ve gelısmeyede devam edıyor

    en basıtınden futbol ozgurluktur gercekcılıktır. Fifa da oyuncuların gercek RESIMLERI ısımlerı takımları var gercek resımlerle sahaya diziliyorlar. Barajı saga sola öne arkaya oynatabılıyoruz bunlar neyazıkkı PES de yok gol atınca kontrol yıne bızde oluyor ıstedıgımız gıbı kosturup sevınmeyı yapabılıyoruz PES dekı gıbı script girmıyor. Spiker ses herseyıdır PES spıkerı nedır oyle hıcmı heyecan vurgu olmaz. Ultimate team yıne bıre bır resım performans gunluk verılerle gercek bır UT deneyımı pes de yok. İnternetten sorunsuzu 22 kısı aynı anda oynama PES de yok Pes de oynayın bakalım 4 kısı online 22 kısıden bahsedıyorum. her ıkı oyununda eksıklerı cok olsada PES 6 dan beri pes Almıyoruz neysekı yıllar sonra fark ettıler satıslar oynanıs derken TUM PES ekıbı degısıp merkezlerı Avrupaya alındı bu da zaten kendılerının kabul ettiği eksıklıklerden kaynaklanıyor umarım eskı pes tadında ama birebir eksıksız gercekcı oyun olur. Barajı oynatamamak nedemek ne kadar yanlış , oyuncuya carpmalar dusmeler hep aynıydı nekadar yanlıs fifada hıc aynı carpan dusen bırını goremezssınız hep farklı pozısyonlar dogar ki bunu bu sene PES de yapacagını soyledi demekki yanlısları goruyorlar ımkan yok dıyorlardı alın sıze FOX engine yapın adam gıbı oyun online sistem fifanın yanına artık PES de alalım.




  • geçiniz
  • AYnen en guzeli pes 2014 ü daha gerçekçi yapında biz istediğimiz kadar bekleriz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fifa fanboyları Pesi o kadar çok merak ediyor ki 1 tane pes konusu olsun hemen üstünde bitiyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fifa ile yarışmaktan geri çekilde belli oldu.Fifa eski motorlar pc lerde boy gösterecek iken pes yeni motor ile eski konsollar ve pcde boy gösterecek.Yani fifanın boş bıraktığı yerleri doldurmaya çalışıyor arkadaşlar.Ne derseniz deyin.Ortada yeni nesil bir teknoloji varken insanlar bu teknolojinin kullanılamsını ister.Ne akdar iyi bir oyun ortaya koyarlarsa koysunlar oyuncular yeni nesilde nasıl olabielceğini hayal edecektir oyunun..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bekleyip görücez alternatif çok
  • yıllardır bir PES fanboyu olarak 3 senedir bana hayal kırıklığı yaşatıyor. PES6'dan Sonra fifa ilerliyor PESde geriliyor ve Manorito Hosoda çan çin çon çıkmış diyorki yeni nesillere çıkarmıcaz. Gelde şimdi fifaya transfer olma :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tamam Konami, tamam kızmadık gerek yoktu bu açıklamalara.

  • mevcut nesile ayak uydurduda yeni nesil eksik kaldı...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamsın Konami...Ayrıca oyun yeni motorla yeni nesle (PC) çıkıyor... bunu yapamayan diğer firma (EA) düşünsün...
  • taklaya geleceksin konami,
    arkadaş bu Japonların kafası durmaya başlamış. zaten fifanın gerisine düştün, bide 10 yıl kullanılacak bir cihazda insanlar ilk olarak aldığı futbol oyunu fifa olacak. mantıklı mı şimdi yaptığın.
    EA sanki birtek yani nesile oyun çıkaracak.
  • geçiş oyunu diye bir mantık var.. 1080p port bile belkı yeni nesilde senin hayatını kurtarıcak bilemessin...şuana kadar 2 kolum olmadıgı için ne nba2k aldım nede fifa nede pes aldım.. ekonomik bir yorum yapıyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.