Bildirim
Kutusuz: The Walking Dead: 400 Days

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok kısa sürdü :((((((((((((((((((((((
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
ben bitirdim fakat beğenmedim normal walking dead daha güzeldi
Normal twd de ilk 3 oyun harikaydı son 2 si sıkıcı geldi açıkçası. Bu oyunda sıkıcıydı. -
oha dh&bsc sinema filmi reklamı almaya başlamış artık sırtları yere gelmez
2. sezonu çok merak ediyorum. Artık zombilerden çok gruplarla çatışma olacak sanırım.
iPhone icin var Android icin yok bu durum iyice can sıkıcı olmaya basladi iOS'a geçecegim yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tek ben mi ''Dörtyüz Days'' diye okuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 16 Temmuz 2013; 19:28:39 >
o değilde bu robert kirkman paranın dibine vurmuştur 2 oyun 1 tv dizisi onlarda tişört oyuncak
ios android oyunları üstüne çizgi roman paraya para demiyordur bir röportajında en çok neyiniz değişti sorusuna artık alışverişte aldıklarımın ne kadar tuttuğunu önemsemiyorum demişti
Ana oyunun hikayesinin hatrına bu kısa içeriğe pek kötü söz söylemek istemiyorum... Hiç mi hiç sevmedim ama 400 gün ilerki bölümlerinde durmunu toparlarsa amenna.
İnceleme için tebrikler Talha.
Sadece tek karakterin oyununu bitirdim diğerlerine başlamadım 1 hikaye bile cok kısaydı . muhteelen diğerleri de öyle . Beklediğim daha iyi birşeydi açıkçası. -
Teşekurler Güzel inceleme
Onu bunu boşverin de Vince aynı ana senaryoda ki Glenn'e çok benzemiyor mu?
Ulan onlarca oyun oynadım. Şu Walking Dead gibisini oynamadım arkadaş. Ayakta alkışlıyorum.
artık şu amerikan ergenlerine ve özentilerine hitap eden zombi saçmalıkları harbiden baydı. bir arada teen slasher filmleri modası vardı şimdide bu uyduruk.zombiler. bakalım ileride daha ne komiklikler görücez.... -
Oyun çok güzeldi. Tadı damağımda kaldı.
en iyi lee nin olduğu 1.sezon du onu unutamıyorum -
keşke daha uzun olsa :)
Oyun tam 1 bucuk saat suruyor. Bana gore tek eksisi suresi oldu. Diger yonlerden cok basarili buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden iniyo bu muzur
Benzer içerikler
- call of duty black ops 7
- rainbow six siege sistem gereksinimleri
- dune awakening sistem gereksinimleri
- mortal kombat 11 karakterleri
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X