Şimdi Ara

Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 doğrudan Android 4.3 güncellemesi alabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Samsung'un geçen yılın iki amiral gemi modeli Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 için hazırladığı Android 4.2.2 güncellemesi ile ilgili belirsizlik sürerken, farklı iddialar ortaya atılıyor. Kısa süre önce güncellemenin her an yayınlanabileceği iddiasının ardından bu kez Samsung'un doğrudan Android 4.3 sürümüne geçebileceği iddiası gündeme geldi.




    Hindistan Samsung içerisinden sızdırılan bilgilere göre firma bu iki cihaza Android 4.3 güncellemesi vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Firma bu nedenle Android 4.2.2 güncellemesini es geçecek. Galaxy S4 Google Edition modelinin Android 4.3 güncellemesini alacak ilk telefon olması bunda en büyük etken. Zira Galaxy S4 sonrasında Samsung aynı tecrübeyi diğer cihazlara aktarmayı planlıyor.




    Aylardır Android 4.2.2 güncellemesini bekleyen kullanıcılar için doğrudan Android 4.3 sürümüne geçilecek olması şüphesiz iyi bir haber. Ancak halen resmi olarak duyurulmayan Android 4.3 sürümünün hazırlanması da yine hatırı sayılır bir süre alacaktır. Android 4.2.2 güncellemesinin TouchWiz arayüzündeki problemler nedeniyle geciktiği gündeme gelmişti. Eğer aynı konu Android 4.3'te de tekrarlarsa, güncellemeyi almak yıl sonunu bulabilir.




    Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modellerinin Android 5.0 sürümünü alacağı şeklinde bazı söylentiler dile getirilmişti. Ancak bu durumda muhtemel bir Android 5.0 güncellemesi de gelecek yılın ortalarına sarkabilir. 

     








  • Guncelleme=Samsung . O kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme konusunda iyi firma kalmadı artık. Hangi telefona ne zaman güncelleme geleceği belli olmuyor hiç. Hatta gelip gelmeyeceğini de bilemiyoruz. Koskoca markanın touchwiz'deki problem nedeniyle güncellemeyi geciktirmesi diye birşey olamaz, yoktur. Yavaş yavaş güncellemeyi bırakıyorlar işte. Anında 4.2 verse herkes 4.3 ve 5 bekleyecek ama çok yavaş güncelleme verirsen insanlar 4.3 veya 5 aldıklarına şükreder hale gelecekler. 5'ten sonra güncelleme gelmeyeceği de kesin zaten bu modellere. GÜncelleme ömürleri 1-1.5 sene civarında yani zamanında 2000TL verilen modellerin. Nexus'un batarya ve multimedya zayıflığı gibi eksiklikleri olmayacaktı ki bu telefonların yüzüne bakan olmazdı zaten ama sanırım diğer firmaların önünü kesmemek için Nexus'lar hep biraz eksik kalıyor. Nexus 5 için çok iddialı haberler var. İnşallah bizi kurtarır bu vicdansızların elinden.
  • Nexus alın kafanız rahat etsin.

  • önce google geliştirip çıkarıp sonra firmalara verdikten sonra hiçbirşey olmaz androidde güncelleme karışık mevzu. her firma kötü ve kötü olanlarda iyiye gidip samsunga yetişti denebilir artık s4 4.2.2 ile çıktı stabil çalışan versiyonu yeni geldi diğer firmalarda s4 ün stabil çalışmaya başladığı dönemde 4.2.2 yi verdiler. androidde güncelleme iyi değil ama abartmamakta lazım 4.1.2 ile 4.2.2 farkı birşey sunmuyor. ama küçük farkları bu kadar sürede veriyorlar 5.0 falan çıkınca vermeleri 1.5 yıl falan sürer heralde.
  • Nedir bu belirsizlikler böyle? Firmaların oyunu işte. S4 bunun için çıktı. Adamlar bilerek s3 ün güncellemesini geciktiriyo desteğini çekiyo. Bunun nedeni insanları en son çıkardığı telefona yönlendirmek. S5 çıksın aynısını s4 için yapacaklar. Ha yeni güncelleme gelir gelmez değil. Kullanıcılar fazla laf etmeye başlayınca fazlasıyla kırpılmış bi sürümü, stabilite ve batarya problemi olan bi sürümü yayınlarlar. Gözünüzü boyarlar bi güzel. En son sürümü kullanmak istiyorsanız buysa sizin için önemli olan gidin nexus alın.

  • Samsungu seviyor umarım mini modellerine de aynı desteği verir

  • ekrem71in haberleri bir başka dostum ya :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock

    önce google geliştirip çıkarıp sonra firmalara verdikten sonra hiçbirşey olmaz androidde güncelleme karışık mevzu. her firma kötü ve kötü olanlarda iyiye gidip samsunga yetişti denebilir artık s4 4.2.2 ile çıktı stabil çalışan versiyonu yeni geldi diğer firmalarda s4 ün stabil çalışmaya başladığı dönemde 4.2.2 yi verdiler. androidde güncelleme iyi değil ama abartmamakta lazım 4.1.2 ile 4.2.2 farkı birşey sunmuyor. ama küçük farkları bu kadar sürede veriyorlar 5.0 falan çıkınca vermeleri 1.5 yıl falan sürer heralde.

    4.1.x ile 4.2.x arasında yüzeysel olarak pek bir fark olmayabilir ama derinlere inildiğinde kesinlikle fark vardır. google aptal mı ki milyonlarca kod satırını hiçbir değişiklik olmadığı halde yazsın?




  • araya walkman kaçmış

  • dosyalama şekilleri vs farklı evet farklar var tabiki ama 5.0 da daha büyük değişiklikler olacağı gerçeğini değiştirmiyor. google kendide 4.1 ile 4.2 nin küçük farkları olduğunu bu nedenle yine jelly bean isminde kalıcağını açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
  • alsın bi zahmet. 1 yıl oldu daha çıkalı
  • O değilde Android 5.0 ın 512mb ram ile stabil çalışacağından bahsedilliyor. Samsung Galaxy S e 5.0 ı verirse cidden kral olur.

  • Bu telefon geçen sene çıkmadımı neden güncelleme alamasın ki ........(alamadı)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock

    dosyalama şekilleri vs farklı evet farklar var tabiki ama 5.0 da daha büyük değişiklikler olacağı gerçeğini değiştirmiyor. google kendide 4.1 ile 4.2 nin küçük farkları olduğunu bu nedenle yine jelly bean isminde kalıcağını açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

    Haklısın
  • Nexus ve iphonedan sonra en iyi guncelleme samsungta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ilhan irem vardı noldu ona'nın varyasyonu olarak ''s2 vardı noldu ona?''

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock dosyalama şekilleri vs farklı evet farklar var tabiki ama 5.0 da daha büyük değişiklikler olacağı gerçeğini değiştirmiyor. google kendide 4.1 ile 4.2 nin küçük farkları olduğunu bu nedenle yine jelly bean isminde kalıcağını açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
    Haklısın


    düşünen biri.. biz bunu derken topa tutuyordun. bak oluyormuş

  • S4e yöneltmek için güncellemeleri geç veriyor işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newrotix39

    S4e yöneltmek için güncellemeleri geç veriyor işte

    normal

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.