Şimdi Ara

Sony Honami'nin teknik özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
4.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Sony Honami'nin teknik özellikleri sızdırıldı


     

     

    Sony'nin kamera odaklı yeni nesil akıllı telefon modeli Honami'ye ait teknik özelliklerin sızdırıldığı bildiriliyor. Eylül ayında yapılacak resmi lansmanını takiben Xperia i1 adıyla pazara giriş yapması beklenen yeni telefon, 1./2.3-inç büyüklüğünde ve 20.7MP çözünürlüğünde Exmor RS sensör ile gelecek. Aynı zamanda Sony G lens ile birlikte yüksek kalitede fotoğraf ve video kaydı sunacak olan Honami, ön kısmında ise görüntülü görüşme için 2MP çözünürlüğünde Exmor R sensörlü kamera kullanacak. 

     

    5-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğündeki ekranında Triluminos panele ve mobil cihazlara yönelik X-Reality teknolojisine yer verilecek olan telefon, 8.3mm kasa kalınlığı ile bu derece bir sensöre rağmen ince bir profil ile sunulacak. Qualcomm'un en yüksek performanslı mobil işlemcisi olan Snapdragon 800'ün 2.2GHz'de çalışan versiyonuna ve Adreno 330 grafik birimine sahip olan akıllı telefon ayrıca 2GB RAM, 16GB eMMC depolama birimi, microSD kart slotu ve 3000mAh kapasiteli pil gibi detayları da bünyesinde barındıracak.

     

    Ekran boyutu itibariyle Galaxy S4 ve doğası gereği HTC One'a rakip olacak telefon hem daha yüksek işlem gücü hem de çok daha güçlü kamera ve pil gibi unsurlarla sınıfında liderliğe aday olacak . Aynı zamanda rakip modellerden farklı olarak IPX5/7 sertfifikaları ile suya ve toza karşı dayanıklı olacak telefon, NFC, MHL ve WiFi Miracast gibi özellikleri de beraberinde getirecek. Android 4.2.2 işletim sistemi ve Sony mobil arayüzünün en güncel sürümü ile gelecek olan telefonda, ayrıca kamera fonksiyonları için fiziksel denklanşör butonu da olacak.

     

    Kağıt üzerinde oldukça iddialı olan Honami, Sony tarafından lansmanı takip eden kısa süre içerisinde dünya genelinde yaygın satışa sunulabilirse, çok ciddi satış rakamlarına ulaşacağını tahmin etmek çok ta zor olmayacaktır. Şimdi gözler Almanya'da yapılacak IFA Fuarı'na çevrilmiş durumda. Donanimhaber.com olarak bizim de katılacağımız etkinlikten Honami de dahil olmak üzere tüm yenilikeri ilişkin mereak edilen tüm detayları videolarımızla sizlere aktaracağız. 

     

     







  • Neredesin?
  • Hey maşallah :D

  • Kamera konusunda çok iddialı.
  • S3 ü değiştirme vakti gelmişti zaten

  • htc one ı satıp alsak mı ne :)

  • Boyle guclu bir tel icin pil daha yuksek olmaliydi ayni sekilde , ramin ve dahili hafizaninda daha yuksek olmasini beklerdim.Umarim bu ust duzey kamera hakkettigi sekilde FHD 60fps video kaydi yapabiliyordur.

  • Telefonun çıkış tarihi inş. gecikmez

  • sensörü 1020 ye göre küçük olmak beraber foto kalitesinin daha kötü olacağı anlamına gelmez fotografın çekimden sonra sonra arka planda nasıl işlenceği vs işin yazılımsal kısımlarıda bir o kadar önemli şuan hale bakıyoruz kı 800 900 liraya satılan kompakt makınelerde bile 1/2.3 inç kullanılırken bunu fazla yadırgamamak lazım en azından tasarımsal öğeyi fazla bozmadan bu tarz bir sensör koymakda önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 16 Temmuz 2013; 11:46:27 >
  • Biraz kalin gibi geldi ama olsun o kadar. Gelişmiş Kamerası var

  • Kamerası 4k çekim bile yapabiliyorsa sanırım 720 de 60fps de çekecektir.
    Benim aklıma takılan şu ;
    Lumia 1020 mi Honami mi daha iyi kamera ve foto çekecek ?
    Fikri olan veya bu işi bilen ?

  • Kamera sı çok iyi olacağa benziyor.Ama çıkmadan bir şey söylemeyiz çıksın lumia 1020 ile karsilastirriz bence bir birine yakın sonuçlar alır telefonlar yani sonyden bahsediyoruz bu telefon üzerinde bu kadar duruyolarsa vardır bir bildikleri........

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

    Biraz kalin gibi geldi ama olsun o kadar. Gelişmiş Kamerası var


    8.3 mm kalın mı ?

  • Ben foto ve kamerası daha iyi diye windows8 li lumia almam...
    Honami estetik ve kibar olacak, bir de kamerası ve foto çekimi 1020 den iyi olsa inşallah

  • O soluk ekranla gelecekse hiç çıkmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt üzerinde Lumia 1020'nin kamerası daha iyi gibi gözüküyor, bakalım gerçek hayat testlerinde ne olacak?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Rampage-

    quote:

    Orijinalden alıntı: EinsteininTorunuBiraz kalin gibi geldi ama olsun o kadar. Gelişmiş Kamerası var
    8.3 mm kalın mı ?


    Xperia Z 7,9mm idi. Yeni çıkan telefonu neden daha kalin yaparlar anlamış değilim.

  • ilginç ve insanı düşündüren bir durumda 2013 içerisinde hem Qualcomm 600 hemde 800 platformları kullanıldı bir çok kişi ise mobil dünyadaki yaşanan gelişmelerin yavaşlayacağını düşünüyordu Qualcomm 800 çoğularına göre 2014 ten önce gelemezdi

    ancak bir kez daha gördük ki Mobil donanımların hızlı yükselişi durdurulamıyor.

    2014/2015 için muhtemelen Cortex A53 ve A57 mimari tasarımları popülerlik kazanacak gibi gözüküyor . ve daha GPU da PowerVR 6 serisini reelde görmüş değiliz .

    2014/2016 mobil segment te dev atılımların yaşanacağı su götürmez bir gerçek

    Honami ye gelirsek asıl olması gereken Xparia Z gibi duruyor diğer bir noktada 2013 ikinci yarısından sonra gelecek cihazların hepsi Qualcomm 800 tıpkı 2013 ilk yarıda Qualcomm 600 olduğu gibi ...

    bilmiyorum farkındamısınız ama 2012 yılında alınan bir mobil cihaz ile 2014/2016 gibi alınan bir cihaz arasından teknolojik anlamda uçurumlar olacağa benziyor bu hızla gidilirse ...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

    O soluk ekranla gelecekse hiç çıkmasın

    yeni özellikler var ya x reality trulimus bunlar iyi bir görüntü sunar herhalde....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz mükemmel gibi görünüyor. bir an önce piyasada görmek ümidiyle bekliyoruz.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.