Şimdi Ara

Angry Birds Star Wars 2 ile gerçek figürler oyuna dahil oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • Mobil platformların en çok oynanan ve en çok indirilen serisi Angry Birds, yapımcısı Rovio’yu bir dünya şirketi haline getirirken, yenilikler sunmaya da devam ediyor.




    Disney işbirliği ile geçen yıl indirmeye sunulan Angry Birds Star Wars büyük ilgi görünce devam yapımının duyurulması gecikmedi. Ancak bu kez Disney oyuna farklı tecrübeler de katıyor.




    19 Eylül itibariyle indirmeye sunulacak olan Angry Birds Star Wars 2 hikayenin beğenilen 30 karakterini daha oyuna dahil edecek. Özel yetenekleri ile gelecek olan bu karakterlerin yanında artık oynanabilir gerçek figürler de sunuluyor. 




    Skylanders: Spyro's Adventure yapımından hatırlayacağımız üzere oyun ile aynı tarihte Hasbro tarafından farklı karakterlerin Telepod adı verilen figürleri satışa çıkacak. Bu figürleri cihazın kamerasına tanıttığınızda anında oyun içinde fırlatma imkanı elde edeceksiniz.




    Bu kez ilk oyunun aksine hikayenin öncesine de geçecek Angry Birds Star Wars II’de, Jar Jar Binks, General Grievous and Darth Maul gibi yeni karakterler karşımıza çıkacak. Ayrıca oyunda bu kez tarafınızı seçme imkanı da var. Böylece Jedi veya Darth Vader tarafında yer alabileceksiniz. 




    Telepod paketleri 5.99$’dan satışa çıkacakken, oyun 0.99$ fiyatla uygulama mağazalarından satın alınabilecek. Oyunun HD versiyonu ise 2.99 dolardan satılacak.

     








     








  • ne gerek var 2. oyunu çıkartmaya güncellemeyle verin işte ne para göz oldu bu rovioda
  • Rovio yeter be aga
  • quote:

    Orijinalden alıntı: regaibyigit.

    ne gerek var 2. oyunu çıkartmaya güncellemeyle verin işte ne para göz oldu bu rovioda

    aynı şeyi sende yapmaz mıydın ? ben olsam bi proje bulduysam onu paraya çevirmek için 20 versiyonunuda çıkarırım 200 versiyonunu da. ne diye beleşe güncelleme vereyim ? nasıl olsa oynayanı var , eminim dünyada oynamamış daha çok kişi var bu oyunu. oynayanı ve oynayacak olanı çok. ne kadar çok çeşit o kadar çok para angry birds sıktı evet sevmiyorum zaten , seasons ve rio da cidden bayıcı ama space ve özellikle star wars oyunu cidden çok güzel bence. alma zorunluluğun yok zaten ister alırsın ister almazsın adamlar seçenek sunuyor sadece. bildiğim kadarıyla ilk angry birds oyununa bile güncelleme çıkıyor hala, ha bunu yapmasaydı dediğinde haklı olabilirdin.




  • Bir Star Wars hayranı olarak Star Wars'dan soğudum.
  • Güzele benziyor

  • Aynen.

    George Lucas yuzunden guzelim Star Wars iyice ele ayaga dustu.xBox 360 icin de sarki soylemeli,dansli bir oyunu vardi sanirim.Oyunda stormtrooperlar dans ediyorlardi filan.Ondan sonra be de ciddi anlamda sogudum.

    Anlasilan Disney,SW markasini sagabildigi kadar sagip,pazarlayabildigi kadar pazarlayacak.

    Hayirlisi
  • Bunlarda suyunu çıkardı
  • Zorunda değilsiniz. Bakın tüm oyunları ücretsiz yakalayarak hepsinin orijinal versiyonuna sahibim
  • star wars efsanesinin düşdügü duruma bak, ne yani darth vader'ı, master yoda'ı mı fırlatacaz, telif hakları disneyfilm e satıldı ya, daha neleri görücez bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rio daha iyiydi sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu tam sevinmistim disney'i okuyunca hevesim kursagimda kaldi. Kiminle isbirligi yapsa bildigin oyunun icine ediyor arkadas. Ornek: Temple Run: Brave, Temple Run: Oz. ah be rovio bakalim ne igrenclikler katacak disney isin icine
    Edit: evet ilk oyunu da begenmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 16 Temmuz 2013; 4:41:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SW'ın Disney'e satıldığına hala inanamıyorum Şaka gibi.
  • Yalnız bir çok arkadaş kötü yorum atmış ama bence sağlam bir yapım olmuş yeni karakterler vs.. Bende sıkılmıştım ama bu sefer iyi birşey gelicek gibi sw2'den sonra ben avengers bekliyorum ilginç olabilir.
    Fps bakış açısıyla bir oyun iyi giderdi yada yarış oyunuda iyi olurdu.


    Not=Bu işte çok para var çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 16 Temmuz 2013; 18:37:02 >




  • hay ya s4 kullandığım için 2 dolar daha fazla vericem pff.

  • iyice paragöz oldu rovio, figürleri yok telepodla falan alıcakmışsın. hani oyunda bir şey yaptığın da yok fırlatıyorsun. küçük çocuklar bile almaz kuş fırlatma oyunu için böyle abuk subuk şeyler mi yapılır... para kazanacaklarını sanıyorlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemedeyiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunlab

    star wars efsanesinin düşdügü duruma bak, ne yani darth vader'ı, master yoda'ı mı fırlatacaz, telif hakları disneyfilm e satıldı ya, daha neleri görücez bakalım

    aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.