Şimdi Ara

TELEFON DANIŞMANLIĞI YAPILIR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, forumda nerdeyse hergün yeni bir konu açılıyor bu konuda.Bende buna birazda olsa dur demek istiyorum ve isteklerinize göre,bütçenize göre telefon önerileri yapmak istiyorum.Almak istediğiniz telefonları her yönüyle kaşılaştırıp en iyisini seçmenize yardımcı olmak istiyorum.Öncelikle aşağıda verdiğim düzene uyup pana Özel Mesaj (PM) yoluyla ulaşırsanız sevinirim ve bana zaman vermenizi isterim.Özel mesaj attıktan sonra konuya cevap atarsanız konu yükselecektir başkalarının yararına olacaktır bu da.

Bütçeniz: 
    Kullanım amacınız:
    Beklentileriniz:
    Günlük kullanım alanlarınız:
    Düşündüğünüz telefonlar:

Yukarıda ki formu doldurup mesaj atarsanız sevinirim.İyi günler...

• Bütçniz:1000-1500
    Kullanım amacınız: günlük kullanım
    Beklentileriniz: kamera kalitesi , performansı öncelikli
    Günlük kullanım alanlarınız: kamera , mesajlaşma , konuşma (oyun önemli değil benim için)
    Düşündüğünüz telefonlar: xperia sp-lumia 920-htc one x yada s - s3

internette bu kameralar ile çekilmiş fotoğraflara baktım lumia beyaz renkleri sarıya yaklaştırmış ve netlik hoş değil gündüz çekimleri hoşuma hiç gitmedi , sp kamerası güncelleştirme ile düzeltilmesi bekleniyormuş vasat olarak nitelendiriliyor genelde, s3 ise kamera olarak spden daha iyi ama başka hiçbir artısı yok ..gündüz çekimleri iyi olan bi telefon istiyorum. sizin başka telefon önerilerinize de açığım
  • Cevap verilmiştir.
    Merhabalar, dediğiniz gibi kameralarında sorun var. Ben size LG optimus G önerebilirim.Bu telefon hakkında sorularınız varsa lütfen sorun.
    Ayrıca s3 ün fotoğraf çekimlerinde renkler sahte gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faster Yi -- 15 Temmuz 2013; 16:48:42 >
  • B ü t ç e n i z :350-400
    K u l l a n ı m ama c ı n ı z :günlük kullanım
    B e k l e n t i l e r i n i z :stabil olması, 1-2 casual oyun açabilmesi,kamera filan cok önemli değil,internet deneyimi iyi olması
    G ü n l ü k k u l l a n ı m a l a n l a r ı n ı z :whatsapp, facebook, twitter,foursqaure, instagram,mesajlaşma
    D ü ş ü n d ü ğ ü n ü z t e l e f o n l a r : iphone 3gs, galaxy ace gibi,
    Teşekkürler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap verilmiştir.
    Merhabalar,bütçenize uygun stabil telefon bulmak çok zor eğer bütçenizi biraz arttırıp 600 tl civarı yaparsanız önerilerde bulunabilirim.İki telefon arasında 3gs tabii ki.
    GM Discovery en iyi seçim olur. Marka takıntınız varsa S3 mini alabilirsiniz o fiyata. Ben teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faster Yi -- 15 Temmuz 2013; 16:49:13 >
  • güzel konu olabilir de özel mesaj biraz forum amacına aykırı olmuş. verilen cevaplar özelden neden gönderiliyor. yazın burda bizde görelim kriterlere göre hangi telefon tavsiyesi yapıldığını.
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    mesajları paylaşıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faster Yi

mesajları paylaşıcam

eyv. iyi olur bizde gerektiğinde girer faydalanırız.
  • Bütçeniz: 1000 - 1500 tl
    Kullanım amacınız:Günlük kullanım
    Beklentileriniz: Stabil, hızlı olması ve oyun perfonması iyi olmalı
    Günlük kullanım alanlarınız: müzik, kamera, oyun ve internet
    Düşündüğünüz telefonlar: LG optimus G, HTC one x+(genelde 2.el var) veya tavsiye ettiğiniz android telefon
  • Bütçeniz: 1700
    Kullanım amacınız: Oyun , video , internet
    Beklentileriniz: Çok iyi dokunmatik , yüksek batarya , büyük ekran (Note serisi hariç)
    Günlük kullanım alanlarınız: Video , internet , oyun
    Düşündüğünüz telefonlar: -

Teşekkürler
  • Bütçeniz: max. 800-900 tl.
    Kullanım amacınız: günlük kullanım, oyun oynamam
    Beklentileriniz: kamerası iyi olsun, stabil olsun, sağlam olsun
    Günlük kullanım alanlarınız: internet, video, fotoğraf, belki bi kaç uyugulama(teamviewer, whatsapp, skype gibi)
    Düşündüğünüz telefonlar: ikinci el lumia 920

ben buraya isteğimi yazdım, cevabı mesajı alıntılayarak versen mesela böyle bence herkesin mesajlara ulaşması açısından daha iyi olur
  • kof98ioriyagami kullanıcısına yanıt
    2. el telefon tavsiye etmem.Eğer kamera biraz köü olsa olur derseniz Nexus4 tavsiye ederim. Yok olmaz derseniz LG optimus G alabilirsiniz.
  • mofarah kullanıcısına yanıt
    Galaxy S4,HTC One

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faster Yi -- 17 Temmuz 2013; 9:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

Bütçeniz: max. 800-900 tl.
    Günlük kullanım alanlarınız: internet, video, fotoğraf, belki bi kaç uyugulama(teamviewer, whatsapp, skype gibi)

ben buraya isteğimi yazdım, cevabı mesajı alıntılayarak versen mesela böyle bence herkesin mesajlara ulaşması açısından daha iyi olur

Size LG optimus 4x HD önerebilirim. O fiyata alınabilecek en iyi telefon.
    1000 tl ye lumia 820 de alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faster Yi -- 15 Temmuz 2013; 17:26:54 >
  • Faster Yi kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz:1000 - 1200
    Kullanım amacınız: Sosyal ağ [ Tumblr ve facebook ] Günde 1 - 2 saat müzik. belki 2 adet oyun indirir oynarım.
    Beklentileriniz: 1 cıkarması veya sabahtan geceye kadar pil ömrünün olabilmesi. Donma ve kasma olmucak.
    Günlük kullanım alanlarınız: Sosyal ağlar tam gün.
    Düşündüğünüz telefonlar: nexus 4, xperia sp, ascend mate, s4 mini, lumia 820
  • quote:

quote:

sağolun lgye bakıcam. lumia 920 kamerası dolayısıyla çok hoşuma gitmişti. temiz ikinci el her zaman daha cazip geliyor.

• Bütçeniz: 1.500-2.000 Tl
    Kullanım amacınız: günlük kullanım
    Beklentileriniz:
    -İnternette dolaşmayı seven bir insanım bu nedenle internet hızı iyi,
    -Ses kalitesi iyi,
    -Rahat bir şekilde oyun oynayabileceğim,
    -Görüşme yaparken sıkıntı yaşamayacağım,
    -Kamerası iyi çekimler yapabilen,
    -Tasarımı hoş,
    -Malzeme kalitesi çok iyi olan (telefonu çok düşüren bir insanımdır.)

Günlük kullanım alanlarınız: Kamera, internet,müzik,oyun,konuşma,mesajlaşma
    Düşündüğünüz telefonlar: HTC One , Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 2
  • quote:

quote:

LG Optimus 4x HD önerisinde ciddi misin sen kardeşim ?

TELEFON DANIŞMANLIĞI YAPILIR!

adam kamerası iyi olsun, stabil olsun, sağlam olsun, günlük kullanımım iyi olsun demiş, alabileceği en iyi telefon Lumia 720, ki Xperia L ile aynı işlemcisi var, sen gitmişsin LG Optimus 4x HD önermişsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 15 Temmuz 2013; 18:10:04 >

• note 2 yi ve S4 ü baştan eleyin,
    Android alcam derseniz sırasıyla HTC One, LG Optimus G, Xperia Z,
    WP8 alcam derseniz ki kesinlikle alın 1 hafta sonra Lumia 925 gelcek, size önerim Lumia 925 tir en hızlı internet tarayıcısı WP8 platformundadır
  • WP8 almayı düşünmüyorum. S4 adına tek çekincem malzeme kalitesi, bu yüzden HTC One'a biraz daha yakınım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.