Şimdi Ara

GIGABYTE Ultra Durable GTX 580 3GB_WATERBLOCK+MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Powered by NVIDIA GeForce GTX 580 GPU
    GV-N580UD-3GI

Yongaseti
    GeForce GTX 580
    Çekirdek Saat Hızı
    772 MHz
    Shader Clock
    1544 MHz
    Bellek Saat Hızı
    4008 MHz
    Process Technology
    40 nm
    Bellek
    3072 MB
    Bellek Veriyolu
    384bit
    Grafik Arayüzü
    PCI-E 2.0
    Bellek Tipi
    GDDR5
    DirectX
    11
    OpenGL
    4.1
    PCB Form
    ATX
    Çoklu görüntü desteği
    2
    G/Ç
    mini HDMI*1
    DVI-I*2
    D-sub*1 (by adapter)
    HDMI*1 (by adapter)
    Maximum Digital Resolution
    2560x1600
    Maximum VGA Resolution
    2048x1536
    Araçlar
    N/A
    Card size
    280mm x 137mm x 43mm

1ghz ve üzerini destekliyor 1.15 üretici sınırlı voltaj ayarlarında bu hıza erişebiliyor illa özel bir bios yükleyip extra 1.2v civarlarına gelmek için uğraşmaya gerek yok çok kaliteli bir ekran kartı.
    yurt dışı üründür sadece kart vardır.
    450tl

GIGABYTE Ultra Durable GTX 580 3GB_WATERBLOCK+MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition

evga gtx 580 waterblock ile 580tl

MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition

832 MHz Core
    3072MB GDDR5 4200MHz Memory
    Dual-link DVI x 2
    HDMI x 1
    DisplayPort x 1

fiyat 450tl

ürünler gtx titan ile takas olur diğer ürünler ile düşünmüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 23 Temmuz 2013; 22:11:17 >

• quote:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Deli o.c olabiliyor bu kart tavsiye ederim

• Hayırlı satışlar güzel kart..
  • teşekkürler.
    takas gtx titan ile olabilir.
  • geçen seneki fiyatından 100 TL pahalı

neden acaba?
  • siz almayasınız diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbiter

siz almayasınız diye.

ahahahahah =)
  • listeye MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition eklendi.
  • lighting kargosu hangi şehirden olacak?

@tassadar bu forumda böyle hocam anlık fiyat yazıyorlar eğer o kartların piyasası biraz yükseliyorsa satışta olmayan kartlar hemen tekrar satışa konuluyor hele bir kartın stoğu bitmesin altın gibi kıymetleniyor fiyatları düşmesi gereken kartları şuanda muadili yok diye sıfır kart parasına insanlara kakalamaya çalışıyorlar günlerdir kart arıyorum alınacak 1 tane düzgün kart-fiyat bulamadım ama problem yok onlarda satacak adam bulamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 23 Temmuz 2013; 18:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

geçen seneki fiyatından 100 TL pahalı

neden acaba?

bu forumda böyle hocam anlık fiyat yazıyorlar eğer o kartların piyasası biraz yükseliyorsa satışta olmayan kartlar hemen tekrar satışa konuluyor hele bir kartın stoğu bitmesin altın gibi kıymetleniyor fiyatları düşmesi gereken kartları şuanda muadili yok diye sıfır kart parasına insanlara kakalamaya çalışıyorlar günlerdir kart arıyorum alınacak 1 tane düzgün kart-fiyat bulamadım ama problem yok onlarda satacak adam bulamıyorlar
  • İyi günler,

Su soğutmalı ekran kartına müşteri olsam, diğer soğutma parçalarını bulabilir miyim?

Yani ekran kartı dışında soğutma bağlantı parçalarının hazırda satıldığı bir yer var mı? Yada sizin bildiğiniz bir yer ?

Birde evga olan kart; kart + üzerine bitişik soğutma ünitesi ile satılıyor değil mi? Gerçi belirtmişsiniz ama pekiştireyim dedim.

Saygılar, sevgiler.
  • ulan adam 450 ye bırakmış daha ne arıyorsunuz ya allahtan korkun ben kartı kiloya vursan daha pahalı eder. kartı kullanmamışsınız bıt bıt ediyorsunuz işiniz anca ilan baltalamak. benim ilanı kirletttiniz şimdi bunamı geldi. ebayda bile GTX 580 ler 200-350 dolar aralıgında gidiyor. türkiyede ne kadaraya bu kart satılacak anlamıyorum 250 lirayamı. 250 bile olsa siz gene itiraz edersiniz.
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.