Şimdi Ara

Capcom'dan Comic-Con'da Sürpriz Haberler Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Dead Rising 3, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies, Lost Planet 3 ve DuckTales Remastered gibi oyunlarla Comic-Con'da boy gösterecek olan Capcom sürpriz duyurular da yapmaya hazırlanıyor.
     
        Gelen bilgilere göre Capcom, Mega Man'in  25. yıldönümü şerefine bazı sürpriz duyurular yapacak. Muhtemelen Street Fighter IV'ün 5 yeni karakter getiren sürümü ile ilgili bilgilere de bu fuarda ulaşabileceğiz.
     
         Bakalım Deep Down'ı uzun süredir göstermeyen Capcom bu oyundan herhangi bir oynanış videosu yayınlayacak mı?









  • Sacma sapan bir mmo yerine HD surumlere bile raziyim lutfen capcom sakin gereksiz bi sey yapma

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Deep down olabilir sonuçta E3 de hiç video gösterilmedi . Ps vita için bir resident evil outbreak dedikoduları var umarım odur . Eski re kamerasına sahip bir Re. oyununa o kadar muhtaç kaldık ki ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dur tahmin edeyim "yeni" street fighterda oynanabilir karakter olacak
    veya mega man 11

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu capcom elinde olan harika oyunlari neden unutuyor anlamiyorum.Hatta deep down tanitilirken yaptiklari oyunlardan bile bahsettiler.

    Bid Dino Crisis ve Onimusha oyunlarindan yeni bir seri bekliyoruz heleki zaten dino crisis i 3. oyunda berbat etmeyi birakin cop ettiler.Madem seriyi devam ettirirken cop edeceksin satisa cikart arkadas belki eski tadi verecek yapimcilar talip olurlar.

    Su megaman oyununu taa eski atarilerden tutun gunumuze kadar hicbi platformda oynamadim gereksinimde duymadim ha oynayanlar vardir ama bi oyunu bukadar serisini hep eskiye gore pek bozmadan cikariyorsa bahsettigim oyunlarida yapabilirler bu su anlama geliyor megaman yapmak bizim icin daha basit daha az maliyetli daha cok karli is zaten son zamanlardaki capcomun dlc skandallarida politikalarini gosteriyor umarim capcom batarda su kaliteli oyunlari iyi firmalar alir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.