Bildirim
2si1 '1 alana 1 bedava' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1020 en azindan s400 ile gelseydi keşke
-
Sonunda Tam Kadro !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedpla -- 12 Temmuz 2013; 22:31:54 >
-
Yapıştır! Nihayet geldi yeni bölüm. -
her hafta başlıklar yıkılıyor yalnız :D
-
gta 5 bomba olacak...
-
Casper reklama bu kadar para harcayacağına o parayı ürünlerinin kalitesini arttırmaya kullansaydı daha çok satardı
-
Talga iPadi göstermek için herşeyi yapmış :D
-
GTA 5 harika görünüyor ama keşke yeni nesil konsollara da çıksaydı. Biliyorsunuz ki open world oyunlar fazlaca rame ihtiyaç duyarlar. Bir yanda 256MB/512MB rame sahip bu nesil konsollar, diğer yandan 16/32 kat daha fazla rame sahip yeni nesil konsollar. Böylesine devasa haritalı bir oyunu bu nesil ne derece kaldırabilecek merak ediyorum.
Ayrıca Rockstar iyidir hoştur ama PS3 tarafında bir sabıkası mevcuttur. PS3'e doğru dürüst oyun optimize edemezler. Umarım GTA5'de PS3'ün tüm nimetlerini kullanabilmişlerdir. Gerçi bu video PS3 sürümünden alınmış ama yine de oyun çıkmadan önce yayınlanan videolar her ne kadar oyun içi olsalar da elden geçirilmiş olabiliyorlar. İnsan ister istemez şüphe ile yaklaşıyor. Eğer PS3 sürümü yine Xbox 360 sürümünden daha kötü olursa, oyunun Xbox 360 sürümünü tercih etmek zorunda kalacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Temmuz 2013; 13:33:49 >
-
Sonunda :D
-
-
Sahurda yarım ekmek ve gazoz la iyi gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benis -- 12 Temmuz 2013; 23:00:02 > -
manşette lumia 1020 gözüküyor ama haberde hala denk gelmedi dakika 20 lumia'dan bahsetmediler hala... madem bu kadar sona koydunuz manşetten niye reklam yaptınız anlamadım...
-
dakika 20:00 :) ersin abi gelsin biz onu güzelim Bursa'nın Uludağın da doğaya salarız :)
-
Star Citizen haberi yapılmış hele şükür ama o 14 milyondan fazla toplanan paranın sebebi efsane oyun olan Wing Commander serisinin ve daha sonra Starlancer, Freelancer oyunlarının yapımcısı Cris Roberts'in bu oyunu yapacak olmasındandır. Bunu da belirtseniz çok hoş olurdu. -
Kapanış videosu olamayaydı iyiydi..
-
Sondaki video muhteşemdi :D
-
çipetpetci ersin -
Sayin Mesut
WindowsPhone 1020 ile cekilen Resimleri Paylasma sansizin varmi acaba
video kalitesi düsük oldugundan kötü kalitede görüyorum.
veya o resimlerin kaynk linkini ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimoney -- 12 Temmuz 2013; 23:51:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: iexplorer1150
manşette lumia 1020 gözüküyor ama haberde hala denk gelmedi dakika 20 lumiadan bahsetmediler hala... madem bu kadar sona koydunuz manşetten niye reklam yaptınız anlamadım...
Çok acele ise atlatarak ulaşabilirdiniz. Zaten bu video (2si1) anasayfa haberlerinin cuma günü komple haftalık bir özeti gibi oluyor. Lumia 1020 haberlerini okumuştum, 2si1'de de aynı haberlerden bahsedilip üzerine biraz yorum katıldı. Haberleri okusamda tekrar tekrar izlerken büyük bir zevk alıyorum. 1 saate yakın bir programda illa ki bazı haberler yayının sonlarında yer alacak.
Bu ne sabırsızlıktır anlamıyorum.
Benzer içerikler
- spotify link kısaltma
- instagram koyu tema
- spotify ne kadar internet yer
- x kullanıcı adı değiştirme
- whatsapp arama engelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X