Şimdi Ara

PANASONIC SC-BTT190EGK Ana Konu (3D Bluray 1000W Usb Wi-Fi ve DLNA/ Smart Tv) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
7
Favori
13.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun, ayaklar gerçekten kullanışlı oluyor. Arkaya asmak en mantıklısı ama benim evde arkada pencere ve camlı balkon kapısı olunca duvara asmak pek mümkün değil. İyi günlerde kullanın...
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim..
    montajları yapınca bende resim koyarım buraya..
    bu arada sırf bu ürün yüzünden odanın şeklini değiştirdim..
    baktım optik kablo ile tam verimli olmadı filmleri bilgisayardan değilde usb ile kendisinden izleyim dedim..
    gerçek 5.1 alamadıktan sonra bir anlamı olmayacaktı çünkü..
    e bu seferde pc den görüntü aktarmayacağım için maçları pj da izlemeyecektim..
    onun içinde 10 mt lik vga aldım.. bilgsiayarı vga ile pj a bağlayacağım..
    pana yı da hdmi ile..
    ortalık kablo çöplüğüne döndü iyi saklamam lazım şu kablo saklamalı süpürgelikle falan..
    işim çok :))
  • arkadaşlar ben de bu sistemden aldım fakat yukarıda yaptığınız 8482 kodu ile menüyü türkçeye çeviremedim. yardımcı olabilecek var mı
  • birde arkadaşlar tv den izlerken 5+1 ses alamıyorum.tv markam panasonic olmasına rağmen
  • Ben altyazıları gömüyorum 8482 yapıyorum ama bazı Türkçe karakterler çıkmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanDrogba

    quote:

    Orijinalden alıntı: thedeparted

    quote:

    Orijinalden alıntı: acey

    bende bulunan filmlerin hiçbiri sonradan alt yazılı değil.yani extra srt dosyalrı yok.bu yüzden bunu deneme şansım olmadı.filmlerimin hepsi mkv ve hepsi kendinden alt yazılı ve hiçbirinde tükçe karakter sorunu yaşamıyorum.ben daha öncede belirttiğim gibi bu cihazı sadece sesi için aldım filmlerimi popcorn media playerimle seyrediyorum.media player ile ses sistemi arasındaki bağlantıyı optik kablo ile yaptım ve harika ses elde ediyorum.benim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.


    @artemisbd; bakın yukarıda acey arkadaş optik kablo ile düzgün bir şekilde ses aldığından bahsetmiş. Sanırım sizin kablonuzda ya da ses sisteminizde sorun var.

    makine bitek acey de herşeyiyle çalışıyo zaten

    Benim konfigürasyonumu yukarı yazdım. Elbette normal uydu yada dts desteklemeyen cihaz takarsaniz sorun yaşarsiniz.ben cihaza popcorn media player haricinde cihaz takmiyorum.ve optik kablo kullanıyorum.filminizin ses özeliklerine göre Dolby digital ,dts vb olarak media playerimin hepsinin ayrı ayrı ayarları var onuda ayarladıktan sonra mükemmele yakın ses elde ediyorum.ayrica cihazin ses ve görüntü ayarlarını iyi yapin.kurcalamaktan korkmayın. armut piş ağzıma düş yapmayın.cihazı kurcaladıkça daha zevkli hale döneceğini göreceksiniz.Bir sikinti yaşarsaniz fabrika ayarlarina dönersiniz.ha şunuda unutmayın biz bu cihazı 390 liraya aldık.2000 liralık profesyonel cihazlarla kıyaslamayın.
    birde yukaridaki arkadaş ayaklara çok para ödemiş. Ben aynısının gri renklisinin dört tanesini 8 liraya aldım.çokta güzel oldu.
    herkese hayırlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acey -- 21 Temmuz 2013; 13:51:11 >




  • Arkadaşlar benim tv PANASONIC GW30 ve ARC çıkışından HDMI kablo ile bu cihaza bağlı.Ama TV açıkken cihazdan ses alma problemi var.DİGİTURK kullanıyorum acaba OPTİK KABLO ile bağlamakmı gerekiyor.OPTİK KABLO'yu DİGİTURK'emi yoksa TV'yemi bağlamak gerekiyor.
    Bilgisi olan arkadaşlar cevapla sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salihefe

    Arkadaşlar benim tv PANASONIC GW30 ve ARC çıkışından HDMI kablo ile bu cihaza bağlı.Ama TV açıkken cihazdan ses alma problemi var.DİGİTURK kullanıyorum acaba OPTİK KABLO ile bağlamakmı gerekiyor.OPTİK KABLO'yu DİGİTURK'emi yoksa TV'yemi bağlamak gerekiyor.
    Bilgisi olan arkadaşlar cevapla sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

    Optik kablo ile TV'yi ses sistemine bağlarsanız sorunsuz bir şekilde ses alabilrisiniz. TV Viera Link ile ses sistemini tanıdığı için ses sistemi açıkken TV kumandasından ses ssitemini de kumanda edebilirsiniz....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acey

    ...
    birde yukaridaki arkadaş ayaklara çok para ödemiş. Ben aynısının gri renklisinin dört tanesini 8 liraya aldım.çokta güzel oldu.
    herkese hayırlı günler.
    Ayak konusunda güzel bir fırsat yakalamışsınız, ancak biz forum ortamında genellikle bir fırsat yakaladığımızda başkalarının da faydalanabilmesi adına birbirimizle paylaşırız. Sizin bahsettiğiniz ayaklar sanırım zamanında, Media Markt tarafından çifti 9.90'a satılmıştı. Kalitesine birşey diyemeyeceğim, iş gördüğü muhakkak ki alanlar memnundu ama ben şahsen evime gri mat renkli bir ayağı bedava verseler sokmazdım. Zira hem ses sisteminin piano black yapısı ile hem de evimin dekorasyonu ile uyumlu olmayacaktır. Ancak zevk meselesidir ve almak isteyen arkadaşlar olursa 4 tanesini 8 TL'ye nereden temin ettiğinizi yazarsanız birçok kişiyi memnun etmiş olursunuz sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 24 Temmuz 2013; 14:57:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rueta

    teşekkür ederim..
    montajları yapınca bende resim koyarım buraya..
    bu arada sırf bu ürün yüzünden odanın şeklini değiştirdim..
    baktım optik kablo ile tam verimli olmadı filmleri bilgisayardan değilde usb ile kendisinden izleyim dedim..
    gerçek 5.1 alamadıktan sonra bir anlamı olmayacaktı çünkü..
    e bu seferde pc den görüntü aktarmayacağım için maçları pj da izlemeyecektim..
    onun içinde 10 mt lik vga aldım.. bilgsiayarı vga ile pj a bağlayacağım..
    pana yı da hdmi ile..
    ortalık kablo çöplüğüne döndü iyi saklamam lazım şu kablo saklamalı süpürgelikle falan..
    işim çok :))

    Filmleri yan odadaki bilgisayardan aktarmaktansa direkt cihaz üzerinden izleme fikri çok iyi olmuş. Zira gerçekten hem ses hem görüntü kalitesi olarak başarılı cihaz, bunun yanında da en büyük kolaylık filmi durdurup, sardırma konusunda olacak. En iyisi bence bu şekilde olmuş. Ancak "maçları pj da izlemeyecektim" kısmını pek anlamadım. Bahsettiğiniz pj nedir acaba?...




  • ayakları Göztepe media markt tan aldım.cihaz metalik gri renkte.2 tane li kutular halinde kutu başına 3.90 ödedim.benim işimi fazlasıyla gördü.nasıl bu fiyata satıyorlar anlamıyorum.hurda demir fiyatına alsan daha pahalıya gelir
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    evet kesinlikle bu şekilde daha iyi oldu..
    pj dan kastım projeksiyon du pardon.. :)
    projeksiyonun hdmi ve vga girişi var..hdmi ile bizim pana yı bağladım, vga dan da bilgisayarı bağladım böylece ikisi arasında geçiş yapabiliyorum..
    uzun bir ethernet kablosu ile panayı da bilgisayara bağladım ve dlna network ile bilgisayarımdaki videoları sorunsuz açabildim..
    maçları digiturkplay den izlediğim için bilgisyardan projeksiyona görüntü aktarmak gerekiyordu işte onu da vga bağlantısı ile yaptım :)
    hala ayakların ve askıların montajını yapamadım kabloları da saklayamadım.. heryer heryerde :) ramazan bitsin girişeceğim operasyona :)

    bu arada ses ayarı olarak hangisini kullanıyorsunuz surround da..
    multi channel mı ? dolby prologic movie mi ?
    ya da hangisi ? :)
  • 3d tv alıcam yakın zamanda. Cihazın 3d mkv formatlı dosyalarda performansı nasıl ?
  • eğer apartmanda oturuyorsunuz almayın, eğer alırsanız bu durum, sadece işe gidip gelmek için 8 silindirli bir araba almaya benzer ki, çok ters bir durum olur.

    japonların türkleri sevdiği söylenir, sanırım panasonicte çalışanlar istisna olsa gerek ki, türkçe dilini esirgemişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanDrogba

    3d tv alıcam yakın zamanda. Cihazın 3d mkv formatlı dosyalarda performansı nasıl ?

    3D performansında hiçbir sıkıntı yok. Half SBS videoları sorunsuz tanıyor ve 3D moda geçebiliyor. Ancak Half SBS flmlerde altyazı görüntüleme problemi var...
  • Benim artık bu ses sisteminden var mı yok mu bilmiyorum servis değişim formu düzenledi bende hızlıala gönderdim ve yazdım ki mümkünse kredi kartıma iade edin değilse yenisini gönderin diye ama henüz sonuç alamadım.İşin kötü tarafı elimdeki tek bluray diski eskisinin içinde unuttum yenisini gönderirseniz geri isterim dedim ama inşallah yollarlar.

    3D altyazı sorunu çözülür sanırım:
    Bu proğram en çok tercih edilen kullanımı da çok kolay:

    http://www.mediafire.com/download/5ud4a4648g3b6ga/srt23Dass.zip


    burdaki programla 2d alyazıları 3d formatına çevirirseniz cillop gibi olur heralde, bi test ediverin değerli arkadaşlarım.


    salihefe: cihazda arc çıkış modu var ipod tuşundan geçiş yapabilirsin kısaca ,tv menüsünden de ayarlarşan çıkışı sorunsuzca ses alabilirsin servisle epey tartışmıştım benim salondaki panasonic tv de o da yokmuş :( (hdmi den ses aktarmak büyük bi işmiş sanki), unutma ses 2 kanal aktarılıyor surround ayarlı değilse yada multi ch sadece 2 hoparlörden ses gelir.




  • @artemisdb; daha önce buna benzer bir 3D altyazı programı denemiştim ve başarılı olmamıştı. Ben pek 3D izlemediğimden, izlesem de dublajlı izlediğimden (zira 3D görüntüde 2D altyazı çok cazip olmuyor) pek üstüne düşmedim. Ama bunu şimdi deniyorum ve cevabımı yazacağım.

    Teşekkürler...
  • Sonuç olumsuz. Bu tür programlar zaten bilgisayarda izlerken görüntünün 2 yanında altyazı koyarak yapıyor işini. Hatta bsplayer bile ortada tek altyazı gösterdi. Media Player Classic te sadece yanyana 2 görüntü için 2 altyazı çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rueta

    ben de ilk msj daki ayaklardan sipariş verdim az önce..
    bir de arka uydular için şunu aldım..
    http://www.n11.com/ultimate-spk-25-hoparlor-aski-aparati-P11914937
    gelsinler bakalım :))

    Merhaba,

    Bu askı aparatları uygun mu? Nasıl oldu? Ben de almayı düşünüyorum.
  • seydibaba S kullanıcısına yanıt
    ayaklar süper oldu (ilk başta ayakları soruyosunuz sandım, sonradan farkettim resmi koymuşken geri almayım dedim) :))))

     PANASONIC SC-BTT190EGK Ana Konu (3D Bluray 1000W Usb Wi-Fi ve DLNA/ Smart Tv)

    ama askıları henüz monte edemedim.. bayramdan sonra girişeyim dedim o işlere duvar falan delinecek vs zor olur..
    ama akşam sizin için bir bakayım en azından uyup uymadığını söylerim..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.