Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
31
Favori
166.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ali bey, cevabınız için teşekkür ederim.
    Gelelim crv meselesine. Ben bu aracı geçtiğimiz sene cok istedim ancak alamadım. O vakit fiyatı 87 bindi (premium). Aradan geçen bir yılda aracın fiyatı tam olarak 16 bin lira, yani %20 arttı. Bu süre zarfında mevduat faizi ise %8'de kaldı. Bu kadar büyük artış karşısında ben geri adım atmadım ve geçen hafta 103 bin lira için kaporamı yatırdım. Ancak sıfır araç için başvurmadan önce de Ankara'da ikinci el aradım ve sadece tek bir satıcı bulabildim. Satıcı 20 bin km'deki 2013 premiumu için 95 bin istedi. Ben bu fiyata ikna olduğum sırada satıcı aracı satıştan çekti. Bunun üzerine gidip hondaya sıfır için başvurdum. Görüldüğü üzere araç hem sıfır modelinde hem de 2 el modelinde çok yüksek bir grafik seyrediyor. Ancak Ali Bey, aracın piyasası böyle olmasa da, ben yine bu aracı isterdim. Zaten aracı asgari 8 yıl kullanmayı planlıyorum. Bu nedenle aracımı aldıktan sonra hergün ikinci eli ne oldu diye sitelere girip dolaşmayacağım, buna ayıracak vaktim de yok.

    CRV-Passat mukayesesi de pek anlamlı gelmiyor bana. Zira ben otomobili bir yatırım aracı olarak görmüyorum, bu nedenle de araçları fiyat-eder üzerinden değil, nitelikleri üzerinden değerlendiriyorum. Böyle bakınca da 30'lu yaşların başında genç bir baba olarak Passat fiyat olarak ne vaat ederse etsin beni tavlayamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın mucemoz,

    http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-honda-cr-v-1.6-i-dtec-premium

    sizin telafuz ettiğiniz rakamın çok daha altında ve kilotmeresi de daha düşük bir araç bulma imkanınız çok fazla şu an için.

    ben sizin yerinizde olsam o kadar para vermezdim şu an için söz konusu arabaya... haberdar mısınız yeni kasa veya makyajlanmış ve otomatik yeni crv nin çok yakında Türkiye pazarına geleceğinden ve daha makul fiyatlar ile satış konusu olacağından....


    ve bu sebeplede yukarıda linkini verdiğim ve araçlarını satma arzusunda olanların fiyatlarda pazarlık yapabilme durumlarınının varlığından haberdar mısınız???*


    hayır haberdar değilseniz aklımıza yine şu soru geliyor.. hangi araba satış ve servis bayisinin veya distiribütörünün yetklisisiniz...

    DAHASI madem kaparo verdiniz sıraya girdiniz ve o kadar bu arabaya merakınız ve ilginiz ÇOK YÜKSEK, hatta ve hatta 1 yıldan fazlA süredir aracı almak için yakın takip ve izlemedesiniz........... BU ARAÇTA SOĞUTMALI TORPİDO olup olmadığını öğrenememiş biriyseniz ve sadece var olup olmadığını buradan öğrenmekse amacınız muradınız erdiniz değil mi???

    biraz daha inandırıcı olun sayın yetkili..... satış ve fiyat politikanızı tekrar tekrar gözden geçirmenize de gerek yok artık sayın yetkili..... çünkü atı alan üküdarı geçmiş oldu.....

    ben aldım arabadan pişman değilim memnunum ancak SAYIN YETKİLİLERİN uyguladığı FİYAT VE SATIŞ politikasından dolayı ciddi anlamda aracımın 2. el değeri düşmüştür.. bu değer düşmesi hususunuda da sizi OCAK ayından beri uyarıyorum sayın yetkili....

    hımmm faiz şu kadar mış karşılaştırması yapmışsınız ben hayatımda faize para koymamış biri olarak bu aracın bedeli faize eşdeğer değildir veya faize alternatif olamaz benim arabamın değeri.

    benim arabamın değeri ben araba alırken almaktan vazgeçtiğim aracın değerine veya orta sınıf bir araba alacakken buna daha fazla para verdiğim için vazgeçtiğim tüketimim, eğlencem veya yatırım yapma arzusu içinde olduğum kambiyo senedine, gayrimenkule veya menkule veya dğerli kağıtlara eşit olabilir.......
    FAİZ TEK BAŞINA sizin için bir gösterge olabilir ama BENİM İÇİN BİR GÖSTERGE DEĞİLDİR...

    tebrikler Allah analı babalı büyütsen ve çoğunuzu size bağışlasın bu arada..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 25 Ekim 2014; 23:44:34 >
  • Ali bey, sinirli bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Sizinle yazışmayı sürdürmeyeceğim ama beni satış yetkilisi olarak görmeniz rahatsız edici. Çünkü sahtekarlık yaptığımı ima ediyorsunuz. Satış yetkilisi insan neden araçta olmayan ve yokluğu kusur sayılabilecek bir donanımın var olup, olmadığını sorar? Geçen gün eşim sordu, uzun yolda çocuğun yiyeceklerini soğuk tutabilcek miyiz diye. Ben de araştırmamıştım ve foruma sordum. Sonuçta ulaştığım cevap "sahtekar" bir insan olduğum oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canınızı sıkmayın mucemoz bey
    Bu forumda siz ben ve diğer tüm arkadaşlar honda satış temsilcisiyiz. Ali bey hariç. Ali-tokur da sanırım bir bilgisyara programı. Düzenli aralıklarlarla foruma girip aynı yazıyı yazıyor. Kendi yazdığı yazıda dahi aynı cümleyi tekrarlıyor. 50 kere uyardık. Biz sıkıldığımız için sallamıyoruz artık. Arabayı satıp rahatlasa biz de rahatlayacağız:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barancir B kullanıcısına yanıt
    Aracınız şimdiden hayırlı olsun. ali bey malesef bu forumu resmen mahfetmiş birisidir. Söylediklerinin üzerinde çok fazla mantık aramayın lütfen. Önceki yazılanları okuduysanız herkes ile laf dalaşına girmiş sürekli copy paste yapan bir kişidir kendisi. Mevduat faizinin 2 katı üzerine artan bir arabanın fiyat artışını hala beyenmiyorsa yaz sonu muz stoklayıp kış başı piyasaya sürmeyi iş olarak önerebilirim :)

    Dahada hala burada ağlanıp sızlanacaksa Ferrarisine tüp takan vatandaşın aracına Ferrari nasıl el koyduysa bu CRV nin de başına o gelecek :) Ali bey Al bi şahin sende rahatla bizde. :) Şimdi sen bu yazılanlarada sayfa sayfa önceki yazdıklarının aynısını yazacaksın ne diyelim ctrl+c ctrl+v ye devam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilişimTeknolojileri -- 30 Ekim 2014; 23:32:03 >
  • Aracımı salı günü teslim aldım. Nacizane izlenimimi paylaşmak isterim. Performans olarak çok daha heybetli olacağını düşünmüştüm fakat 1600 kg ağırlık ile bu pek mümkün değilmiş. Eski aracım 90 beygirlik dizel 308'di. Şehir içi atiklik olarak fazla fark göremediğimi söylemek durumundayım. Start-stop geç devreye giriyor, muhtemelen kullanımım hatalı. Bunun yanında kapı açılma kademesi/derecesi çok hoşuma gitti. Büyük bir araç olmasına rağmen ilk kademe kapı aralığı hem sizin inip, binmeniz için hem de diğer araçlara dokunma açısından gayet optimum. Çocuğu bebek koltuğundan dar bir park yerinde dahi rahatlıkla indirebiliyorum. Yine geri viteste aynanın kaldırımı göstermesi de güzel bir ayrıntı. Ön cam buz eritme sistemi varmış, katalogta görmemiştim, ankara için bu hayati bir nitelik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mucemoz M kullanıcısına yanıt
    Test surusu yaptim crv ike ruzgar sesi cok gibi geldi bana. Siz daha uzun sureli kullandiginiz icin daha iyi anlayabilirsiniz. Ruzgar sesi konusunsa yanildim mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walla uzun yol yapmak kısmet olmadı, ama şehir içindeki sınırlı sürüşüm boyunca bu şikayetinizi fark edemedim. Belki de önceki aracımla kıyasladığım için farkındalığım yeterli değildir. Benim rüzgar sesi şikayetim yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mucemoz M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevap iç n

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa561

    2.0 tdı passatı geçer mi bu suv beyler merakımdan soruyorum

    geçmez ama şöfor var şöfor var
  • fuatauf F kullanıcısına yanıt
    Hocam bir etrafına bak ondan sonra fiyat hakkında yorum yap, c segmenti araçların dolusu zzaten 80 .000tl satılyor neden bahsediyorsun sen
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    hocam suv araç alıyoruz,yarış aracı değil ,illa herkes hızlı sürecek diyede bir kanun yok,sen böyle düşünüyorsan suv araçlar yerine spor araçlara bakarsan senin için daha güzel olur.Şunu da merak ediyorum geçsen ne olacak,geçilsen ne olacak ,sana bir haydası oluyorsa söylermisin,sırf şu alttaki cümlen ile araba bakıyorsan sana birşey demek istemiyorum.
  • arkadaşlar merhaba,

    CRV hoşuma giden bir araç.. Jeep de Renegade modelini yeni cıkardı. Jeep'e test sürüşü yaptık, sert ama kötü bir araç değil.

    sunrooflu limited modeli 96.000 gibi bi tutar, crv dizel 1.6 premium da 102.800 liste fiyatı.

    Forumda jeep 'le resmen dalga geçmişler, resimlerinde araç çok iyi gorunmuyor ama aracın yanına gidince aslında cok da küçük olmadığı görülüyor.

    Çok kararsız kaldık abimle ben tercihimi Crv Den yana, abim renegade den yana kullanma niyetinde. Renegade de donanım olarak boş bir araç değil.

    konfor olarak SUV ların genel özelliği midir sert olması?

    yarın bi honda bayiine ugrayıp mumkunse test sürüşü yapacağım.

    iki aracı da test etme şansı olanlar ve honda CRV'si olan arkadaşların yorumları çok faydalı olacaktır.

    Teşekkürler
  • Merhaba,
    Rüzgar sesi konusunda daha öncede konuşma olmuştu. Farklı SUV kullanan arkadaşlarda SUV ların ortak sorunu olduğunu söylemişlerdi. Bu segmentte dikiz aynaları büyük olduğu için arabada illaki rüzgar sesi oluyor derler. Sedan ve hatcback arabalarda belki hem ayna küçük hem de arabanın şeklinden daha düşük ses oluşuyordur fakat SUV lar için duyduğum durum bu.
  • Merhabalar,

    Araç sahibi arkadaş, hondanın ürün günceleme kampanyası sayfasında CRV - civic 5D Diesel MAP Sensörü Arızası diye bir şey var ..Servise sordum bize bilgi gelmedi diye geçiştirdi. Bilgisi olan arkadaş var mıdır ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drnero


    HONDA CRV ye 1.6 dizel 160 ps 9 ileri otomatik şanzıman 2015 de geliyor..Bekleyenlerin gözü aydın olsun..

    Honda CR-V modelinin dördüncü jenerasyonu makyajlandı. Yenilenen 2015 Honda CR-V, Paris Otomobil Fuarı 2014’te sergilenecek. İngiltere-Swindon fabrikasında üretilen CR-V, 2014 ilk çeyreğinde dünyanın en çok satan SUV’u (1 Ocak-31 Mart 2014 arasında 165.017 adet) olarak dikkat çekiyor. Makyajlı CR-V 2015 modelinin ön tasarımında yeni farlar, ızgara, tampon ve plakalık dikkat çekerken, arka tasarımda yeni led’li stop lambaları, tampon ve bagaj kapağı yer alıyor. Makyajla birlikte duyurulan en önemli yenilikse; yeni Honda CR-V 2015 1.6 lt i-DTEC turbo dizel versiyondaki güç artışı ve opsiyonel olarak 9 ileri otomatik şanzıman bulunacak olması. 2.2 lt i-DTEC motorun yerini alan ve daha önce sitemizde testini yayınladığımız 1.6 lt i-DTEC motorda 4×2 ve 4×4 versiyonları bulunacak. 4×2 versiyon 120 HP güç üretiyor ve sadece 6 ileri manuel şanzımanla satılacak. 4×4 model ise 1.6 litrelik hacimden 160 HP maksimum güç çıkarıyor. Maksimum tork ise 350 Nm. Bu motor hem 6 ileri manuel hem de 9 ileri otomatik şanzıman seçeneği sunacak. Makyajlı Honda CR-V satışına 2015 yılının ilk çeyreğinde başlanacak.

    hocam bu bilgi için bi link vs varmı yahu ben gerçekten güzel haber olarak görüyorum bu haberi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cezare

    dün tv de izledim makyajli crv çok iyi kombinasyon var araçta 4x4 hem 9 ileri zf sanziman ciddi ciddi düsünür oldum.kardesim moralimi bozdu accord u verip bunumu alican dedi of dedim accord un model cikarcagi model hala görünürde yok.bu fuardan ümidim vardi accordan yana ama cikcagi yok.accordu verip crv yi alsam abes olurmu dostlar kararsiz kaldim

    hocam- otomatik şanızamana direk zf 9hp ta otomatik şanzımanı kullanılacağı kesinmi acaba ben honda kendi şanzımanını üretti diye biliyordum ama wikipedia dada sizin verdiğiniz bilgiyle aynı duruyor inanmadım açıkcası http://en.wikipedia.org/wiki/ZF_9HP_transmission
  • bugün telefona bi mesaj geldi .degerli honda CRV diesel kullanıcımız aracınızın MAP sensörü ile ilgili olarak honda tarafından bir ürün güncelleme kampanyası duyurulmuştur tamamen ücretsiz yapılacak ve yaklaşık 1 saat sürecek bu önemli işlem için lütfen en kısa sürede yetkili servisinizle irtibata geçiniz.
    servisi aradım aciliyeti yok fakat yaptırırsam benim acımdan iyi olacagını söyledi .en kısa zamanda randevu alıp gidecegim bakalım neyin nesidir o zaman ögreniriz :)
  • aracın 2. el değeri ÖLMÜŞ..... honda Tükiye iyi bir fiyat ve satış politikası ile iyi para kazandı... ))))))

    honda tükiye yi tebrik ediyorum.... )))))

    ben aracı SATTIM bu arada... honda nın şu an elinde satılmayı bekleyen sıfır 2014 araçlar için çok cazip kampanyalar ile indirimler yapacağı konuşuluyor...

    arabayı sattığım fiyata bu KAMPANYA VE İNİRİMLERDEN yararlanmak suretiyle sıfır bir honda crv dizel eski kasa alabileeğim sanırım çünkü yeni kasa ve daha yükse devirli hem manuel hem de otomatik aracı geliyormuş... honda bayileri ellerinde kalan diel crv leri elerinden çıkarmak için ne yapacaklar.. ))))))))))
  • Nedense ben de bu aracı alanlar veya almayı düşünen pek çok kişi gibi passat ile bunun arasında kalmış durumdayım.
    Daha önce passat forumuna yazmıştım Çorlu VW bayisi 2014 confortline 1.6 dizel beyaz passata 96000 bu yılın ağustos ayında çekmişti o zaman durumumuz olmadığı için pahalı gelmişti.
    Daha geçen ay 2015 passatın aynı donanıma 105000 çekti aynı bayi biz de eşimle passat hayalini rafa kaldırdık.
    Önümüzdeki aydan itibaren ekonomik açıdan güzel gelişmeler olabilir :) ve araba hayallerimiz depreşti diyebilirim
    Orion alışveriş merkezinde Onur otonun tandında CRV yi gördük ve çok beğendik.Hemen foruma ilgili konuyu araştırayım dedik ama bir kişi sürekli fiyattan şikayet edip durmuş
    Bu biraz kafamı karıştırdı
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.