Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
31
Favori
166.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2.0 tdı passatı geçer mi bu suv beyler merakımdan soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa561 M kullanıcısına yanıt
    Nasıl geçsin yahu akıl var mantık var 1.6 120 beygir araba vs 2.0 170 hp passat.. veya 140 hp passat.. arada çok farklar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVu! -- 1 Ağustos 2014; 3:05:56 >
  • mkelleci kullanıcısına yanıt
    haberin tarihini bilmiyorum been zaten 1.6 dizel otomatik geldi demedim
  • Ben de son yakıt tüketimimi paylaşayım.
    İstanbul'dan Boluya gittim. Giderken 6,4 dönerken de 5,8 gibi yaktım. Arabada eşim kızım ve valizler olduğu için araç doluydu ve klima hep çalıştı.
    Bu arada gösterge panelinde yazan tüketim aracı ilk aldığımda doğru göstermiyordu ortalama yakıt tüketimini. Şu anda ki değerler için ise doğru ya yakın olduğunu söyleyebilirim.
    Klima açıkken 120-160 arası hızla dolu ve büyük bir araç ile bolu dağına tırmanacaksınız ve ortalama 6,4 yakacaksınız. Bence çok başarılı.
    100 le gitseydim muhtemelen 6 nın altına da düşecekti.
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    hocam attığınız linkteki eski crv fotoda öyle gördüm ben hber baya bi eski yani
  • markus91 kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız hiç dikkat etmedim fotoaki eski gibi ama haberi yapan site daha bir kaç gün önce twitter hesabında güncel haber olarak twet yaptı.

    Bende o yüzden yanıldım. Onların yalancısyım
  • slm arkadaşlar .bu gün parayı yatırdık crv yi iki üç gün sonra teslim alacagım .benim ögrenmek istedigim teslim alırken nelere dikkat etmem gerekir .daha önce hiç sıfır araba almadıgım için bu işlerde acemiyim .cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erol374

    slm arkadaşlar .bu gün parayı yatırdık crv yi iki üç gün sonra teslim alacagım .benim ögrenmek istedigim teslim alırken nelere dikkat etmem gerekir .daha önce hiç sıfır araba almadıgım için bu işlerde acemiyim .cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...

    Ruhsattaki bilgilerin doğruluğunu, özellikle şasi numarasına bakmak lazım. Onun dışında sağına soluna bir anormallik var mı diye dikkat etmekte fayda var. Ben hep bir arkadaşımla aracı teslim almışımdır. Sizin gözünüzden kaçan birseyi o fark edebilir. Birde lastik havaları çok ayarsiz olabiliyor, tekrar baktırmakta fayda var bence. Aklıma gelenler bunlar. Aracınız hayırlı uğurlu olsun ☺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 11 Ağustos 2014; 22:41:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • erol374 E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam kazasız belesız sürüşler dilerim
  • markus91 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullan. Araç için halen sıra bekleniyormu? Hangi ilden aldınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erol374

    slm arkadaşlar .bu gün parayı yatırdık crv yi iki üç gün sonra teslim alacagım .benim ögrenmek istedigim teslim alırken nelere dikkat etmem gerekir .daha önce hiç sıfır araba almadıgım için bu işlerde acemiyim .cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...

    Anahtari vermeden once bahşiş isteyecekleri kesin. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilişimTeknolojileri B kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam alırsak güle güle kullanacaz
    erol374 kardeşimiz almış arabayı bi karışıklık oldu sanırım
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim .tlf ettiler işallah bugün akşam üstü teslim alıçaz...
    remziadnan arkadaşım söylediklerine dikkat edicem.ben de sagına soluna iyice bakarak almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz.. :)
    markus91 arkadaşım ben aracı izmir terakki otomotivden aldım . ben aracı üc dört ay önce sıraya yazılmıştım fakat benden kaynaklanan sebeblerden dolayı aracı bu ay teslim alıyrum.şu an sıra yazıyorlarmı bilmiyorum.....
    arabayı kullandıkca iyi ve kötü yanlarını buraya yazmaya calışacagım...
    izmirde aksasuar taktırabilecegim bir yer varmı ,bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim malum serviste çok pahalı...
    herkese kazazsıs sürüşler dilerim....
  • Arkadaşlar 1.6 dizel elegance modelini gittik gördük. Gerçekten çok kaliteli ve hoş bir araba. Eve geldik bu forumda geziniyorum. Aracın 2015 te makyajlanacak diye bir şey okudum inanmadım. Araç zaten yeni çıktı. Daha sonra Google amcamıza sordum. Bir kaç kamuflajlı fotoğraf vardı ama farkn göremedim. Tek fark sis farları yuvarlak değil yatay ve honda ambleminin altında bir boşluk var. 2015 makyajlı veya 2015 yeni honda cr v diye arama yaptım ayrı ayrı. Hep yabancı siteler çıkıyor. Hiç türk sitelerinde böyle bir şey yazmıyor. Kısacası böyle bir bilgi yok. Sonra burdan okuyorum birisi yazmış 2011 de amerikada çıktı diye. Sonra kafama dank etti. Amerikan sitesine girdim cr-v ye bakmaya bizim 2013 te satışa sunulan cr-vlerden farklı . Alt tampon dümdüz aşşağı iniyor. Ucu sivri değişik olmuş Farlar daha geniş. Makyajlı fotoğraflarda bizim Avrupa versiyonlarına benziyor. Sonra şöyle bir kanıya vardım. Bu araç amerikada 2011 tarihinde çıktı bizim Avrupa versiyon 2013 te. İkisi birbirinden farklı ve kamuflajlılar bizim suanda satılana benziyor. O zaman bizim kasayı amerikaya götürüyorlar ve orada kamuflajlı olarak tanıtacaklar. Yani türkiyede herhangi bir değişiklik yok diye tahmin ediyorum. Düşünceleriniz neler ? Lütfen yardım edin bilgilerinize ihtiyacım var.




  • markus91 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2015 te makyajlanacak mı honda crv bazıları böyle şeyler yazmış
  • Arkadaşlar babama araba bakıyoruz. Şubat ayında alıcaz inşallah. Audi a3 sedan ve honda crv arasında kaldık. Siz ne dersiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa561

    Arkadaşlar babama araba bakıyoruz. Şubat ayında alıcaz inşallah. Audi a3 sedan ve honda crv arasında kaldık. Siz ne dersiniz ?

    İki arabada farklı konseplerde. Benim ailem crv yi tercih ederdi. Yüksek bir araba olması ve daha geniş olması nedeniyle. A4 alabilecekseniz hiç düşünmeyin ama a3 bilemem bence crv. Bu arada crv 2015 de makyajlanıcak mı ?
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yaklaşık 6 ay önce honda crv premium sahibi oldu. Bu araçtan 2 yıldır haberarım ve Türkiyeye gelmesini bekledim. Bu araç 2012yılında ilk olarak japonya ve amerikada piyasaya çıktı. ve aracı ılk alanlardanım. Daha araç Türkiyeye gelmedem Amerika seyahatimde Honda bayisine gidip bu aracı orda incelem fırsatım oldu ve çok beğendiğimden bekledim. ( bu araç ameriakada 2.2 2.4 2.6 benzinli otomatik ve manuel seçeneği mevcut dizel yok ). Ameriadaki araç ile farkları sıralıyorum.

    1) motor gücü ve vites seçeneği
    2) köpek balığı anten yerine düz anten
    3) renk ve döşeme renk seçenekleri
    4) deri koltuk opsiyonu
    5) sürücü kol dayama kısmı........ evet bittti maklzeme kalitesi olsun aklınıza gelebeilcek HERŞEYYYYYYYYYY aynı, yanı fark yok gibi....

    ek bilgi; BU ARAÇ SU AN DÜNYADFA EN COK SATAN SUV SIRALAMSINDA ılk 3 te ( araç amerika avrupa asya avusturalya kıtasında satısta su an )

    Benim aracım şu an 4000 km de. En son yakıt tüketimini veriyorum: ANKARA-İZMİR (4 KİŞİ VE BAGAJ ORTALAM AĞIRLIKTA DOLU ( arası gittim geldim ortalam hızım 100-1110-120 klima yolculuk sırasındakı zmanda 1/3 saat oranında orta sıddette acıktı ve yakıtımı opetten alıyorum sehır ıcı ve sehır dısı dahıl tuketım degerı 19.8 kurusu yakaladım!!!!!!

    ARACIN TORK VE BEYGİR DEĞERİ COK YUKSEK 2000 DEVIRDEN SONRA ARCI TUTAMIYORSUNUZ (ARACIN 1.6 VE 1536 KG OLDUGUNU HATILATIRIM CEKME PROBLEMI OLABILIR DIYENLERE DUYURULUR.


    ARACIN EKSILERI;

    1) MALZEMA KALITESI KOTU DEGIL AMA DAHA IYI OLABILIRDI
    2) SUSPANSIYONLARIN SERT OLMASI BOZUK YOLLARDA ICERIYE SARSTINTI YAPIYOR ( COK RAHATSIZ EDICI DEGIL )

    2 YILLIK SURE ZARFINDA BUTUN SUV MODELLERINI TEST ETME VE GORME SANSIM OLDU (1.6 VE ALTI MOTOR GUCU BENZIN VE DIZELLLERDEN BAHSEDIYORUM DEGERLENDIRMEDE 2.0 MOTOR HACMI ARACLAR DISARIDA BIRAKILMISITIR) KESINLIKLE EN IYISI PUANIM ISE 8/10



    ÖZET;


    ARKADASLAR FIYATININ PAHALI OLDUGU DOGRU EMSALLERINE GORE, SU KIYAS YANLIS; İŞTE BEN O PARAY SUNU ALIRIM ONA O PARA VERILIR MI, O PARAYA DONANIMI AZ VS VS VS BUNLARI COK DUYCAKSINIZ. EĞER SUV ISTIYORSANIZ DAHA IYISINI BULAMICAKSINIZ BU MOTOR HACMINDE VE DIZEL AMA YOK BINEK OLUR DERSENIZ SECENEK COK FAZLA KIYASLAMA YAPARKEN SUV OLUP OLMAMAMSINI GOZ ONUNDE BULUNDURUN. PASSAT BENCE BINEKTE BU FOYATA ALINCAK EN IYISI AMA PASSAT 1.6 DTEC ILE BUNU KIYASLAMAK YANLIS OLUR CUNKU SINIF AYNI DEGIL. AMA BINEK ALCAK OLSAYDIN PASSAT ALIRDIM, BEN TERCIHIMI SUVDAN TARAF KULLANIDIGIM ICIN BUNU SECTIM.


    honda fıytaklarını cok dusurmez ve reklamda cok yapmaz neden mı; adamaların satmaya ıhtıyacı yok benım musterım bellı benı bulur gelır ve alır dıyor pıyasada su an az olmasının nedenıde bu ( not izmir çeşmede yaklasık 10 tane gordun 1 haftalık sure zarfında )

    bu araca sahıp arkadaslar benımde bır sorum var;


    1) premium araçata dosemelr bej oldugundan kılıf buldunuz ve aldınız mı malum bakımı cok zor
    2) arac ıcın branda alan var mı?
    3) aracın ana bılgı ekranında aractakı yakıt ıle gıdecegı yol yazıyor ancak bu orantısız bır sekılde bazen artıyor bazen azalıyor bu sonunu yasayan var mı



    ARACI KULLANAN ARKADALAR LUTFEN BURDAN PAYLASIM YAPALIM YAKIT TUKETIMI VS VS VS BILGILERI PAYLASALIM,

    SORUSU OLAN VARSA OZLEDEN YAZABLIR

    SAYGILAR




  • @mimesis84

    Amerika'ya gittiğinizden emin misiniz?

    2.2 var, 2.4 var, 2.6 var, otomatik var, manuel var...
    Giiiieeeeeellll... Giiiiellll vatandaş gieeeelll...


    Bu araçların varlıklarını ıspatlar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.