Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Siyah renk iPhone 4S 16GB telefonum başlıkta da yazdığım gibi tertemizdir.Çizik,düşme,çarpma,deformasyon vs. hiçbirşeyi yoktur sıfır gibi tertemizdir görünce hak vereceksiniz.Kesin orjinal pasaport kayıtlıdır.Sorgulama yaptığınızda da kesin kayıtlarda yazan KAYITLI yazısını görüyorsunuz zaten. Telefonu yine forumdan şahin abiden almıştım. Borcum olduğu ver paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Alan arkadaşa kitapçıkları,kulaklığı,usb kablosu,şarj adaptörü ve iğnesi ile birlikte kendi kutusunda eksiksiz bir şekilde teslim edilecektir.

Gaziantep içi elden inceleyerek alabilirsiniz. Fotoğraf koymaya gerek duymuyorum çünkü kılıfında kullanıldı ve çizik yoktur. Gaziantep dışı da satabilirim.

FİYAT:900 ===>850 TL Bir sorun çıkarsa yine burdayım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malavurann -- 20 Temmuz 2013; 23:49:38 >

• Gayet güvenilir bir kişidir , gayet uygun fiyata satıyorsun abi hayırlı satışlar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Gayet güvenilir bir kişidir , gayet uygun fiyata satıyorsun abi hayırlı satışlar olsun

Allah razı olsun kardeşim. Güveninize layık olmaya çalışıyoruz. Satışa devam. Acil nakit ihtiyacı fiyatın sebebi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Arkadaşlar Siyah renk iPhone 4S 16GB telefonum başlıkta da yazdığım gibi tertemizdir.Çizik,düşme,çarpma,deformasyon vs. hiçbirşeyi yoktur sıfır gibi tertemizdir görünce hak vereceksiniz.Kesin orjinal pasaport kayıtlıdır.Sorgulama yaptığınızda da kesin kayıtlarda yazan KAYITLI yazısını görüyorsunuz zaten. Telefonu yine forumdan şahin abiden almıştım. Borcum olduğu ver paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Alan arkadaşa kitapçıkları,kulaklığı,usb kablosu,şarj adaptörü ve iğnesi ile birlikte kendi kutusunda eksiksiz bir şekilde teslim edilecektir.

Gaziantep içi elden inceleyerek alabilirsiniz. Fotoğraf koymaya gerek duymuyorum çünkü kılıfında kullanıldı ve çizik yoktur. Gaziantep dışı da satabilirim.

FİYAT:900 ===>850 TL Bir sorun çıkarsa yine burdayım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm

• SATILDI.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    6 ay önce açıldı
    satıldı
    16 yıl önce açıldı
    Satıldı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.