Şimdi Ara

HTC'nin yol haritası sızdı : Bu yıl güncellenmiş bir HTC One, gelecek yıl amiral gemi M8 modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC'nin yol haritası sızdı : Bu yıl güncellenmiş bir HTC One, gelecek yıl amiral gemi M8 modeli





    Yılın başlarında tanıttığı HTC One modeli sonrasında söz verdiği gibi herhangi bir yeni amiral gemi modeli pazara sunmayan ve alt seviye akıllı telefon segmentini desteklemeye devam eden Tayvanlı HTC'nin üst seviyeye yapacağı hamleler merakla bekleniyor.




    HTC One mini ve HTC One Max adlı iki farklı versiyonun yanında firmanın gelecek planları da internete sızdırıldı. 




    Firmanın bu yıl ki planları arasında HTC One modelinin güncellenmiş bir versiyonunun satışa sunulması ihtimali bulunuyor. HTC One X modelinde olduğu gibi yıl sonuna doğru donanım özelliklerinde değişim yaşayan bir HTC One modeli karşımıza çıkabilir.

     

    Bazı kaynaklar son dönemin iki popüler modeli One ve Butterfly modellerinin bir karışımı olabileceğini iddia ediyor. Ancak güncellenmiş HTC One modelinin ne tür bir donanım sunacağı belirsiz.




    Firmanın gelecek yıl planları ise M8 kod adlı yeni bir amiral gemi modeli üzerinde yoğunlaşıyor. Sızıntıları önlemek adına firmanın devamlı kod adını değiştirdiği ve son bilinen ismin M8 olduğu belirtiliyor. HTC'nin Snapdragon 800 gibi üst seviye çözümlere yer vermesi beklenirken, bu modelle ilgili de şimdilik herhangi bir detay bulunmuyor. Kaynaklar tüketici tepkisine göre zamanların ileri alınıp öne çekilebileceğini belirtiyor. 

     








  • Ne kadar çok telefon çıkıyor insan para bassa yetiştiremez

  • Bataryayi buyuk koymayin kufur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan hani yılda 1 amiral gemisiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz verdiği gibi mi? Şu an Amerika ve Tayvanda satışa çıkan butterfly s(pil kapasitesiyle burun farkıyla önde one a göre) ne oluyor. Yani şu anda dünyadaki akıllı telefon pazarının yaklaşık 5te 2sinde başka bir amiral gemisi oluyor bu. Hatta temmuz sonuna kadar büyük olasılıkla Çinde de piyasaya gireceği konuşuluyor bu da dünya pazarının yarısından fazlası oluyor neredeyse. Bu mudur söz...

  • Ya şu şirketler neden 1 yılda bir telefon çıkararak insanlarda 1 yılda bir telefon alma ihtiyacı varmış gibi hissettiriyorlar. Firmaların Ar-ge bölümü bir şeyi geliştirmekten daha çok insanlara yeni ihtiyaçlar çıkartmak için uğraşırlar. Örneğin bundan 20 yıl önce sadece evlerde bulunan telefonun cebimizde de olması gereken bir ihtiyaç olması gerektiğini düşündüler. Daha sonra telefonda insanlara bir kamera olması gerektiği ihtiyacını çıkardılar. Daha bunun gibi bir sürü yeni çıkarılan ihtiyaçlar. Bunların her ne kadar bazıları gerçek ihtiyaçlar olsa da çoğu şirketlerin para kazanmak için ortaya koyduğu insanlara çıkartılan yeni ihtiyaçlar. Örneğin akıllı saat, şu an aslında yaygınlaşmamış bu yüzden ihtiyaç olarak hissetmeyeceksiniz. Ancak insanlar kullanmaya başladıklarında siz de ihtiyacınız olduğunu hissedecek ve kullanmaya başlayacaksınız. Böylece aslında önceden olmayan sonradan ortaya şirketlerin para kazanmak için çıkardığı yeni ihtiyaçlarınız olacak.





  • Tam da One almayi planlarken...hani tek amiral gemiyle yola devamdi,bu nasil mantik?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC Allah'tan geçen sene birden fazla amiral gemisi çıkardı, en ufak bir One veya Butterfly modelinde gene söylenmeye başlıyorsunuz. Ya peki Samsung'un bu sene uyguladığı politikaya ne demeli? Neden kimse sesini çıkarmıyor Samsung böyle bir şey yaptığında?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecan21

    HTC Allahtan geçen sene birden fazla amiral gemisi çıkardı, en ufak bir One veya Butterfly modelinde gene söylenmeye başlıyorsunuz. Ya peki Samsungun bu sene uyguladığı politikaya ne demeli? Neden kimse sesini çıkarmıyor Samsung böyle bir şey yaptığında?


    İnsanlar gayette ses çıkarıyor S4 ile başlayan zırzavat serisine. Kusura bakmayın ama firmalar hala aynı sövüşleme peşinde, HTC One'ı tek amiral gemimiz yapacağız derken birden butterfly s çıktı, zaten bu amiral gemisi bir telefon oluyordu, bir de şimdi butterfly s ile one karışımı one+ çıkacak. Bu da amiral gemi, eee? Sonuç olarak kötü bir durum. Bakın kullandığımdan ya full destekçisi olduğumdan değil ama bildiğimden şu örneği vereceğim:
    http://www.xperiablog.net/2013/07/06/specs-compared-xperia-z-ultra-against-2013-xperia-line-up/

    2013 Xperia Serisi. Tamam Sony de s800lü bir Z modeli düşünüyor bir de honami olacak ve i1 olacak adı. Eh sektörde diğer rakiplerin modellerine karşı durmalı. Ama fazlası yok, bakarsanız ZL bi Z gibi oluyor bu segmentte ve her yerde satılmadı. Diğer yönden:

    En üst, phablet= ZU
    En üst, smartphone= Z
    Orta Segment= ZR ve SP (ZR aslında Z mini olarak da geçebilir Sony başka ürün çıkarmazsa. S4 mini ve One mini rakibi bir ürün. Özellikleri güçlü, tasarım Z usulünü andırıyor haliyle ve 4,55")
    Sonrasında ise alt segmentin yolu ve çok model yok. Oldukça basit bir liste. Bu olması gereken ama S4 varyantlarına bakınca dudak uçuklatıyor. HTC ise durumunu düzeltmek için ne diyor ve şimdi ne yapıyor. HTC'yi seven biri olarak bir kez daha şaşırmadan üzülüyorum. İnşallah çizik atılması gereken bir firma olmaz


    PS: sert yazmış olabilirim firmalara yönelik ama artık sıkıntı geldi bu sistemden!





  • TITANIC misali Amiral Geminiz Batsin.



    hem HTC ONE´a güncelleme gelecekdi geldimi ne oldu ?

    bunlarda hep bir APPLE özentiligi vardir. IP5 cikar sonra IP 5S´i cikar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 11 Temmuz 2013; 13:02:26 >
  • Yeni bir cihaz dahamı !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecan21

    HTC Allah'tan geçen sene birden fazla amiral gemisi çıkardı, en ufak bir One veya Butterfly modelinde gene söylenmeye başlıyorsunuz. Ya peki Samsung'un bu sene uyguladığı politikaya ne demeli? Neden kimse sesini çıkarmıyor Samsung böyle bir şey yaptığında?

    Kimse samsungu övmüyor, onlarda çakal ama şark kurnazı değiller(adamlar farklı s4 modelleri çıkarıyor ama kırparak çıkarıyor üzerine ekleyerek değil). Htcnin kendisi bir tane çıkaracağız diye açıklama yapıyor ki yazılım yönünden sarstığı güveni tazeleyim diye. Fakat kendisi bu sözünü 6 ayda unutuyor.

    Yukarıdaki yorumumu eksileyen arkadaşlara da bir sözüm var. Yalansa yalan deyin diyorum...
  • Arkadaşlar yeni amiral gemi çıkarır çıkarmaz paranızı değer bir telefona verdiniz mi ona bakın. Aynı zamanlarda rakip çıkan telefonlarla karşılaştırın. Burda tepki gösterenler büyük ihtimal htc one sahibi eğer değilselerde zenginin malı züğürdün çenesi hesabı.

  • geçen sene bu zamanlar galaxy s4 diye haber çıktıgı zamanki benzer yorumlar :)
  • Yaw arkadaş sanki yeni model çıkınca parasını donanım haber takipçilerinden alıyorlar. Hemen "yeni bir model dahamı, ıyy" gibi abuk yorumlar yapılıyor. Sanki zorla aldıracaklar. Cem yılmazın "bunun yenisi çıktı" muhabbeti temelli, yeni model çıktımı millet kendini almak zorunda zannediyor sanırsam. Aldığın telefona güncelleme geliyormu gelmiyormu ona bakın yahu, stress yapma kendine :)

  • Arkadaşlar haberde kesin bişi yok + böyle haberler çıktımı hemen ertesi günmü çıkıyo telefon.Telefon tanıtılıcakda piyasaya çıkacakda daha uzunca bi süre vardır merek etmeyin

  • HTC söz vermişti. Tek amiral gemi çıkaracağım diye. Üstünden bir yıl geçmedi. Zaten üretim sıkıntıları nedeniyle piyasaya geç girmişti. Umarım haber doğru değildir. Fakat bu tip haberler hep doğru çıktı. Üstüne üstlük Yeni güncellemeleri HTC One geç alır veya hiç almazsa HTC artık batmaya mahkum bir firma olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: digimon52

    TITANIC misali Amiral Geminiz Batsin. hem HTC ONE´a güncelleme gelecekdi geldimi ne oldu ? bunlarda hep bir APPLE özentiligi vardir. IP5 cikar sonra IP 5S´i cikar.


    aynen aynen alayı apple özentisi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xperiat55

    Tam da One almayi planlarken...hani tek amiral gemiyle yola devamdi,bu nasil mantik?

    nexus4 den neden memnun değilsiniz hocam
  • Ve HTC batar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.