Şimdi Ara

Sony'nin Yeni Duyurusu Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz günlerde Sony cephesinden bir teaser görüntüsü yayınlanmıştı. Bu teaser görüntüsünün altındaki duyuru belli oldu. Ratchet & Clank: Into the Nexus ortaya çıktı.

Şu sıralar Xbox One'a özel oyun geliştirdiğini bildiğimiz Insomniac Games'in sitesinde anlık bir şekilde yayınlanan, şimdilerde ise silinen bu duyuruda oyunla ilgili yayınlanan poster ve logodan başka pek fazla bilgiyi göremiyoruz. Ratchet & Clank: Into the Nexus isimli oyunun PS3'e mi yoksa PS4'e mi çıkacağı konusunda herhangi resmi bir bilgi yok.

Oyunla ilgili resmi bilgiler çok yakın zamanda yayınlanacak gibi duruyor. Şimdilik gördüğümüz görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.

• bu konudan önce yayınlanan duyuru konusunda boyle gizemli şeyler fos çıkıyor diyen arkadaşı tebrik ediyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • serinin hayranıyım ilk 3 oyun tadınya yaparlar umarım

• bence her ikisine de gelecektir hem ps3 e hem ps4 e. ama öle yeni nesil diye de bir şeyler beklemeyin derim ben.
  • Of,of,of,offfff yeni nesilde aksiyon,playform oyunu inşallah seri'nin eski havası'nı bozmazlar.Psp'de Ratchet & Clank Size Matters'ı büyük bir keyifle oynamıştım.PS4'le birlikte cross platform olarak vitada'da çalışırsa çok şugar olur.

• ps3 ede ps4 ede gelecektir son derece eğlenceli olacağını umuyorum

• Oh muhteşem bir haber
  • ps3 e de gelir inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.