Şimdi Ara

Sony: 'PS4'ün En Az 8 Senelik Ömrü Var'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     İçerisinde bulunduğumuz konsol neslinin öncekilere oranla daha uzun sürdüğü bir gerçek. Açıklamalara bakılırsa Sony, bir sonraki nesil için de aynı planlar içerisinde. Sony'den Jack Tretton, PS4'ün ömrü adına konuştu. 

Yaptığı açıklamalarda Tretton, PS4'e en az 8 senelik bir ömür biçti. Tretton, "Umarım bir sonraki nesil de bu nesil kadar uzun sürer. PS1 ve PS2, ilgisizlikten dolayı pazardan çekilmedi. Ancak bir süre sonra konsolların üretiminde yapacağınız kârı da düşünmek zorundasınız. Yani ilgi ve üretim açısından sıkıntı yaşamadığımız sürece konsolun ömrünü de uzatmak isteriz." sözlerini söyledi.

• yoğğğ 158 yıl

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 8 yıl çok be
  • Yav hee heee umar tatlı canınız ...!

• 3-5 yıl neyse de 8 yıl ne abi, zaten günümüz orta-üst sınıf arasında kalan ekran kartlarının gücünde görüntü gücüne sahip olan konsollar 2-3 yıl sonra bile eskimiş sayılabilirler.

• GTA5 videosu PS3'den alinmis. Beyond, Uncharted, The Last Of Us PS3'den gelmis. PS3 donanimi ciktigi zaman bile zayifti derken 7 sene gecmis.

8 sene bence tam kararinda 8gb hafizasi olan ve en buyuk sorunu bugune kadar hafiza olarak gosterilen konsollar icin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

8 yıl çok be

çok mu?bu işlerden anlamıyorsan neden yorum yapıyorsun?
  • Gökyüzü mavidir.

• PS3 çıkalı kaç sene oldu millet, ona göre yorum yapın.

• O kadar para vercez yani olsun tabi 8 yıl mis gibi grafiklerr :)

• En az 8 yıl mı Anlaşılan bir süre sonra oyun piyasası tekrar geliştirilemeyen grafik ve mekaniklerle tıkanıp kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 10 Temmuz 2013; 14:56:51 >
  • Sekiz yıl daha oyun kolları ile ha? ''Bu arada ne zaman şu mesaj atma sorununu çözüceksiniz?''
  • Çok bilmiş mic$oftcular burada kıskanclıktan çatlayın siz.

• Bugünkü tüketim toplumu içinde yaşayan oyuncular olarak bize 8 sene fazla geliyor.Eskiden oynadığımız atarileri düşünün (nintendo nes).Adamlar 80 yılında üretmiş.Bizim evlerimize 90 yılında girdi.2000 yılına kadar da gık demeden oynadık.Atari için grafikleri şöyle grafikleri böyle , yenisi çıksın tarzında şeyler söylemedik.Ondan daha iyi grafikli sega mega drive vardı.Komşu abilerden onu da alıp oynadık.Bir konsol , oyunlarıyla , oyunculara verdiği keyifle var olur ve yaşar , donanımlarıyla değil.Şu an atariye yeni bir tsubasa oyunu çıksın koşar gider allırım.

Bir atariyle 10 sene idare etmiş biri olarak 2000 yılına kadar elimden amiga 500 , commodore 64 ve sega mega drive da geçti.Onların da tadına baktım.Onların ömürleri daha da fazla oldu.2000de direkt play station 1'e geçtim.Onun ömrü 5.5 sene kadar sürmüştü.2005'te ps2ye geçtim.Onun ömrü 6 sene sürmüştü.PS3'üm olmadı ama oynadım.Onun ömrü ps4 çıkana kadar , yani 7sene civarı.PS4 için 8 sene olacak deniliyor ki bu güzel birşey.Bırakalım konsollar oyunlarıyla var olsunlar.Zaten adamlar her geçen gün var olan konsolların sınırlarını zorlayıp çok daha güzel oyunlar yapıyorlar.Bu kadar tüketici olmayalım.Bir konsol bizi çocukluğumuzdaki gibi bir 10 sene götürsün.Bu paralar kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 10 Temmuz 2013; 15:34:49 >

• en az mı:) biraz abartılmış sanki çünkü teknolojinin hızlanma süreci her geçen gün biraz daha artıyor.

• Bu tür açıklamalar konsolun ömrünü söyler arkadaşlar, bir sonraki konsolun ne zaman çıkacağını söylemez. Yani burada en az 8 yıl derken, en az 8 yıl boyunca PS4'ü destekleyeceklerini söylüyorlar. Mesela PS4 çıktıktan sonra da PS3'ün bir kaç yıl destekleneceği gibi. Yani PS5'i 6 yıl sonra da görebiliriz. Belli mi olur.
  • Bunu 8 sene önce söyleseydi tamamdı.Ama şuan ki teknoloji 8 sene içinde ps4 deki oyunları telefonda oynatmaya bile başlayabilir. Abartmış Tretton.. zıkkıminmebül.

• yıllardır şu salak duyuruyu yaparlar bu konsol piyasası bu yüzden bu işleri b.k ediyor. En kral konsolun ömrünün 3 sene olması lazım sonrasında sil baştan olmalı 8 senelik sürede gelişen yenilenen hiç bir teknolojiden faydalanılamıyor hala ps3 xbox 360 ın 7 yıl önceki teknolojisinden yararlanılıyor.

• Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Yeni konsol yapmak firmalara ne kadar maddi külfet getirdiğini bilmiyorsunuz. 8 sene minimum süredir. Ama ben şahsen PS4'ün PS2 kadar piyasada olacağını düşünüyorum. Hatta 10 seneyi bile geçeceğini düşüyorum. Zaten PC tabanlı oldukları için küçük çaplı geliştirmeler olabilir. Ayrıca Gaikai sistemide gelişir.
  • Konsol 3 senede bir değiştirmek için yapılırmı allah aşkına.Şu konsolları ortaya çıkarmak bile ne kadar masraf ve zamana sebep oluyor.Ayrıca konsol almamın sebebi ki milyonlarında öyle sistem yenilemeyle uğraşmamaktır.Konsolların amacı o kalkıp 3 senede bir değişsin demek çok saçma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.