Şimdi Ara

İşte LG'nin yeni amiral gemi akıllı telefonu: Huzurlarınızda Optimus G2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İşte LG'nin yeni amiral gemi akıllı telefonu: Huzurlarınızda Optimus G2


     

     

    LG'nin uzun süredir merakla beklenen yeni nesil amiral gemi akıllı telefonu Optimus G2, nihayet net bir şekilde ortaya çıktı. Ağustos ayının başında New York'ta yapılacak özel bir lansman etkinliği ile teknoloji severlerin beğenisine sunulacak olan Optimus G2, Nexus 4'te gördüğümüz tasarım anlayışının geliştirilmiş versiyonuna sahip. Önden yekpare bir görünüme sahip olan telefon, 5.2-inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip.

     

    Geri, ana ekran ve ayar butonlarının sanallaştırıldığı telefon, diğer tüm akıllı telefon modellerinden farklı olarak ilginç bir tasarım detayı ile karşımıza çıkıyor. Fotoğraflardan da görülebileceği üzere telefonun ses arttırma-azaltma butonları arka kısma, hemen kameranın altına konumlandırılmış durumda. Kullanıcıların bu radikal değişimi nasıl karşılayacağı merak konusu olmakla birlikte LG cephesinden, çok daha ergonomik ve kullanım kolaylaştırıcı bir sonuç doğurduğunu ifade ediyor. Qualcomm'un 2.3GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisinden ve Adreno 330 grafik biriminden güç alan Optimus G2, performans yarışında da sınfının standartlarını belirleyen modellerden biri olacak.

     

    Üzerinde 13MP çözünürlüğünde yeni bir kamera sensörü bulunan LG Optimus G2, bazı iddialara göre 3GB RAM ile gelecek ancak bu fotoğrafları yayan kaynaklardan elde edilen bilgilere göre cihaz, 2GB RAM ile donatılmış durumda. Optimus G ile önemli başarılara imza atan ancak pek çok pazara ürünü geç sunması ile eleştirilen LG, Optimus G2'yi aralarında Galaxy S4 ve HTC One gibi rakiplerinden sonra sunarak performans yarışında öne geçebilir. Galaxy S4'ün Snapdragon 800'lü yeni bir versiyonu bulunuyor ancak sadece LTE destekli bazı ülke pazarlarına giriş yapacak. HTC cephesi de önümüzdeki seneden önce One modelinin yerini alacak bir amiral gemi model lanse etmeyecek. Sony tarafında ise Xperia Z'nin Snapdragon 800'lü yeni bir versiyonu gelebilir ama henüz net değil.

     

    Şimdi gözler LG cephesinde. 7 Ağustos'ta yapılacak lansmanda Optimus G2 için merak ettiğimiz tüm soruların cevaplarını alıyor olacağız. Donanım ve yazılımsal olarak önemli yeniliklerle gelecek olan cihaz, aynı zamanda LG'nin kendi Optimus arayüzünün de en yeni versiyonuna sahip olacak. Optimus G'den farklı olarak daha hızlı bir şekilde pazara gireceği tahmin edilen Optimus G2, 5.2-inç ile Galaxy S4'ten daha büyük ancak Optimus G Pro'dan daha küçük ekranı ile de akıllı telefon - phablet cihazlar arasına konumlanacak. Fiyatı hakkında net bir bilgi olmasa da Optimus G2'nin ucuz olmayacağını söylemek mümkün.

     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    LG Optimus G2
    LG Optimus G2
    LG Optimus G2
    LG Optimus G2
    LG Optimus G2
    LG Optimus G2
     







  • my name is optimus g2
  • Okuyan-kullanan arkadaş bir özet geçerse
  • Tasarım bu fotoğraftan güzel gözüküyor ama tabi destek ve LG androidi şahsımca fail.

  • Öndeki LG logosu çok göz yoruyor bence.
  • ram konusunda pc ile yarışıyorlar
    şarj konusunda laptop ile yarışıyorlar
    boyut olarak tablet ile yarışıyorlar

    bir tek fiyat olarak rakip bulamadılar. en yüksekten girer ve yenisi çıkana kadar sürekli düşer, kısır döngü.
  • hepsinin köküne kibrit suyu..!
    Donanım süper pilden haber yok..! Bunlar yanlış hareketler. 4000 mah bataryalı 4.5 inc bir akıllı telefon bulamadık gitti..!

  • Türkiye'ye gelene kadar yeni amiraller çıkar. Zaten bunu alana kadar piyasada bir sürü telefon var.
  • kasa kalitesi düşük artık iphone ve yanında htc kaliteli kasa ile yer alıyor. noki a da sağlam ancak kalan hepsi plastik!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugacomtr

    hepsinin köküne kibrit suyu..!
    Donanım süper pilden haber yok..! Bunlar yanlış hareketler. 4000 mah bataryalı 4.5 inc bir akıllı telefon bulamadık gitti..!

    Sadece pile bel bağlamayın. Sharp'ın IGZO panellerine göz atın. Sadece pilin büyüklüğü veya teknolojisiyle uzun pil ömrü sağlanmıyor. Bu tip yenilikleri bu cihazlarda etkin biçimde kullansalar, durum değişecek.
  • Awesome

  • Önlerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an resimlere bakıp"Cem Yılmaz ın 5 i bekliyorum 6 yı verin diye tarif ettiği moddayım..Tasarım iddalı ve bomba olmuş hele ki ekran...
  • O telefonun yazılımı daha alfa aşamasında. Ben 7 ağustosa tam yazılımlı telefonu çıkaracaklarını pek sanmıyorum ama bakacağız. Ses tuşlarını arkaya koyarak farklı bir tarz yakalamaya çalışmışlar ama olmamış bence. Logonun yeri ve duruşu iyi zaten şekil olarak telefon iyi. Fakat benim anlamadığım birşey var. Bu lg nin nasıl bir satış stratejisi var anlamak mümkün değil. Bir kaç hafta içinde optimus g pro ülkemize giriş yapacak avrupaya da giriyor şu sıralar. hadi g proyu geçtim daha g girelim 2 ay oldumu ülkemize 3 ay oldu galiba yani bu telefonları alanları düşünmüyor mu bu lg nası bi mantık çözemedim.
  • Öndeki abartılı logo dışında ilk defa LG markalı bir telefona alıcı gözü ile baktım!

  • s4 kokuyor telefon. hele önden görünüşü siyah s4'le hemen hemen aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAliTR

    s4 kokuyor telefon. hele önden görünüşü siyah s4'le hemen hemen aynı.

    S4 ün ne koktuğunu herkes çok iyi biliyor güzel kardeşim. Göz var izan var bunun neresi s4?
  • satış politikası sadece bunu diyorum...

    4000 mah bataryalı 4.5 inc bir akıllı telefon bulamadık gitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAliTR

    s4 kokuyor telefon. hele önden görünüşü siyah s4'le hemen hemen aynı.

    Artık anlayın şunu; bir telefon hemen öyle 2-3 ayda tasarlanıp uretilmez. Bu süreç 6-7 ay süren bir zaman diliminde gerçekleşir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses düğmeleri artık dokumatık yapsalar yan tarafa o arka kısm nedir ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.