Şimdi Ara

İKEA İFTAR MENÜSÜ 9,95 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün arkadaşlarla İstanbul Forum'da gezerken iftarda ne yiyeyeceğiz derdine düştük! Sonra İkea'ya bi gidelim bakalım dedik. İyiki de gitmişiz İkea Ramazana özel İftar Menüsü hazırlamış çok hoş doyurucu üstelik ekonomik bir menü olmuş.

Çorba
    Salata
    3 Ana Yemekten birisi (İsveç Köfte / Tavuk Kanadı / Somon)
    Tatlı (Kazandibi / Sütlaç)
    Pide
    Hurma + Zeytin
    Su

bunlardan oluşan menü sadece 9,95 TL idi! Gidecek arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...

• Yahu Sanayiye gidip Kıyafet almak gibi birşey bu
  • Gayet iyi bence,özellikle restoranlarda tek ana yemeğe 10 tl istiyorlar,bu kombinasyon için fiyat güzel.
  • Millete eğlence lazım anlaşılan..
    Saol güzel fırsatmıs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz neden iftar menüsüne 60-70 tl veriyoruz bir kişi için, tamam mekan farkı ama on liraya menü mü olur la..

• Şu "at" içerikli mesajlar yollayan arkadaşlar bakın bakalım o olay Türkiye'de mi??? Yani elin isveçlisini savundurdunuz ya bana.

Son derece güzel olmuş, yakın olsam giderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 10 Temmuz 2013; 13:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Biz neden iftar menüsüne 60-70 tl veriyoruz bir kişi için, tamam mekan farkı ama on liraya menü mü olur la..

hocam menünün fotoğrafını atayımda sen karar ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biz neden iftar menüsüne 60-70 tl veriyoruz bir kişi için, tamam mekan farkı ama on liraya menü mü olur la..

Çünkü biz fakiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

quote:

Çünkü biz fakiriz.

Estağfurullah hocam onu demek istemedim, normalde iftarda menüler pahalı olur ekstradan geçirirler bu kadar ucuz olması...

Neyse yiyene afiyet bal şeker olsun

• ikeada yemek ne alaka yaw yapı markette yemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 9 Temmuz 2013; 23:55:53 >
  • ben her gidişimde yemek yerim burdan.gayette güzeldir.somon favorim :)
  • merak eden arkadaşlar için menü

burası sıcak fırsatlar maksat bağcıyı dövmek olmasın lütfen!
  • Firsat guzel. Bu cumartesi gidip yerim. At, essek eti muhabbetine de yorum yapamiyorum. Istanbul'un yarisi gidip yiyor. Sagligini dusunen insanlar sadece bu forumdakilerden ibaret degildir herhalde. Kimse bile bile lades demez. Bu restaurantta muthis bir sirkulasyon var. Bence Ikea mobilya satisindan ziyade restaurant isinden kar elde ediyor. Fiyatlarin uygun olmasini da ata, esege degil surumden kazaniyor olmalarina bagliyorum.

• Fiyat gayet uygun.. Ramazan ayında özellikle böyle indirimler olmalı...

• Fiyat gayet makul, geçen sene de bu menüden vardı yemiştim. Bizim Türkler iftar menülerini 30-40 tl den başlatadursun elin gavuru işte böyle 10 tlye menü yapar. Fiyat iyi olunca biz anca beğenmeyiz o başka tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilkan20

merak eden arkadaşlar için menü

burası sıcak fırsatlar maksat bağcıyı dövmek olmasın lütfen!

HOCAM SULAR DAMLA !!1!!!! DAMLA SU OLAYI DÜZELDİ DE BENİM HABERİM YOK MU ARKADAŞLAR ?

• mobilyacıda yemek mi yenir? yemek yiyeceksem ikeaya gitmem.

iftar saati önceden bellidir o satte orada da işim olmaz
  • forumda en ucuz iftar menüsü olduğu için iftar vakti yaklaşınca millet forumdan ikea'ya hücum ediyor.dolayısıyla menüyü alana kadar ezan çoktan okunmuş oluyor menüyü almayı başarırsanız bu sefer de dakikalarca oturacak yer aramaya başlıyorsunuz.sonuç itibari ile gayet ucuz ama meşakkatli bir iftar saati sizi bekliyor.
  • At eti pahalı bi ettir gençler, köftede varsa ne mutlu yiyenlere... Ayrıca çok lezizdir, kazak arkadaşım var at eti bulduğunda hiç kaçırmaz. :D
  • hımmm... haftasonu daha kalabalık olur o halde...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.