Şimdi Ara

GTA V Official Gameplay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI&feature=youtu.be

video koyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfoxlr -- 9 Temmuz 2013; 17:21:18 >

• Tek kelimeyle müthiş olmuş
  • Bakalım pc ye ne zaman gelecek sırf bu oyun ve Bf4 için sistem toplayacağım
  • sonda multiplayer modunuda gösteriyor o çok hoşuma gitti.
  • Trevor'un helikopteri kullanıp Micheal'in iple inip adamı rehin alması ve arkadan Franklin'in arkadan sniperle adamları indirmesi müthişti sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu gerçekten.
  • Benim anlamadığım bu üç karakter tüm görevlerde aynı yerde mi olacak? Birbirinden bağımsız gezmeyecekler mi? Videodaki görevde karakterlerden birini seçiyorsun görev anında hemen orada hazır. Ne iş anlamadım.
  • alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    Beraber görevler soygun görevleri olabilir. Bireysel görevlerde olacaktır elbette. Kartakterlere özel görevler olacak, her karakterin farklı arkadaşları olacak. Örneğin Franklin ile Lamar'a yardım edebileceğiz, Michael ilede aile işleriyle uğraşacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Beraber görevler soygun görevleri olabilir. Bireysel görevlerde olacaktır elbette. Kartakterlere özel görevler olacak, her karakterin farklı arkadaşları olacak. Örneğin Franklin ile Lamar'a yardım edebileceğiz, Michael ilede aile işleriyle uğraşacağız.

O görevde oadam varsa değiştirebileceğiz yoksa karakter değiştirecemeyeceğiz o zaman. Bütün görevlerde aynı yerde gezemez ya bunlar :)
  • Benim yabancı bi sitede okuduguma göre karakterleri göreve dahil ettiyseniz kullanıyorsunuz. Ayrıca görev paylaşımını yapıyorsunuz. Diğer adamlara hiç geçmeden ama onları göreve dahil ederek de tamamlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olan konudan devam etsenize.
  • oyun bence efsane olacak 7670m ile oynayabilsem bari.
  • 00:26 bunu görünce tırmanasım geldi evereste.
  • Tanıtımın sonunda sadece playstation logoları var hayırdır inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kişiyi mi yöneteceğiz bu oyunda ?
  • PC' ye gelmesi çok gecikmez umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.