Şimdi Ara

===== CITROËN DH KULÜBÜ ===== (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
7
Favori
114.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 40 km değilde miminum 50 km sınır koyabilirsin. Devre dışı bırakmak için elinin altındaki tek bir tuşa basman yeterli ya da gaza sonuna kadar basarsan yine devre dışı kalır.
  • bende cam tavanlı c 4 var
  • yavuz abi bende haberini aldım havalar baya kötüymüş... Allak kolaylık versin abi ;). Evet tek bir tuşa basmak yeterli... Güvenlik açısından hiçbir sorun yok arabada herşey tek tek düşünülmüş... Akrabamız Kendi C5iyle maltepe sahilde kaza yaptı 3tane hava yastığı patlamış 2sinin de pişekleri çıkmış.. Ekspertiz Pert raporu verdi.. Allah Kazadan Beladan Korusun...
  • Baktımki Diğer DH Klupleri Logolarını Basit Yapmamışlar.. Bende Bişeyler Yapıyım Dedim Bakalım Beğenicekmisiniz...

     ===== CITROËN DH KULÜBÜ =====


    EKLEMEK İÇİN:

    [simage]http://img374.imageshack.us/img374/3262/dhlogo2jh3.jpg ***

    ***= [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho_baris -- 8 Temmuz 2007; 17:06:10 >
  • Bugün itibarıyla bende c4 cüler arasındayım :) gerçi aracı yarın teslim alıcam ama şimdiden heyacanı sardı Allah utandırmasın inşallah sorun yaşamam.. 2005 Model VTR aldım arkadaşlar. Araçta park sensörü,kol dayama ve panaromik cam tavan var 38800 kmde. Görüşleriniz alabilirmiyim..
  • yeni arkadaşlara hoşgeldiniz demeyi unutmayalım. C3, C4, C5, farketmezsizin buraya katılımınız herkez için çok önemli. herkez istediğiği model için bilgi alışverişi yapabilmeli. yeni araç alan ve alacak olan arkadaşlara kazasız belasız hayırlı sürüşler ..
  • sezgin saol :D. Sende C5 al artık... :D:D
  • bbakırtas aramıza hoşgeldin.. kendini tanıtırmısın biraz...
  • Hoşbulduk adım Barış istanbulda yaşıyorum aslen Trabzonluyum :) şuandaki en büyük hayalim c4 ümle Trabzon sokaklarında gezmek :) açıkcası arabanın ince detaylarını bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
  • bende barış :D. Memnun Oldum.. Trabzonun neresindensin? herkes hemşeri heralde burda :D. inş. hayaline ulaşırsın ;). Yavuz Abi ve Diğer Üyeler Sana Bilgi Vericeklerdir.. Benim pek bi bilgim yok C4 hakkında...
  • Bende memnun oldum :) Araklıdanım ben inşallah bu ay sonu uzun sokakta biraz turlayacağım :) Eh bide lig maçı olursa maçtan sonra inşallah keyif turuda atarım :)
    Açıkcası arabanın detaylarını incelemden aldım detay derken hız sabitleyici varmı yokmu onuda bilmiyorum :) özellikel bu forumda gezdikten sonra zaten görüntüsü olarak çok sevdiğim c4 e iyice kanım ısındı..Station vagon bir arabadan sonra pekte özelliğe takılmamam normal olsa gerek :) Ayrıca araç 40 bin bakımına girecek tavsiye ettiğiniz bir servis varmı fiyat konusnda bilgisi olan varsa sevinirim...
  • güsel bi seçim gibi geldi bana.. hayırlı olsun!!... Allah Kazasız Belasız Sürüşler Nasip Etsin...


    Yavuz Abi Trabzonda Buluşmamı Organize Etsek??
  • Teşekkür ederim amin...
    Az önce aklımdan geçmedi değil :) Sanırım bizim memlekette baya var c4 şöyle topluca boztepeye doğru gitsek :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbakirtas -- 9 Temmuz 2007; 22:44:09 >
  • Kasko fiyatlarından haberi olan varmı arkadaşlar 1300 ytlye TEB sigortaya zar zor yaptırdım peşin..
  • Yeni gelen arkadaşlara bende teşekkür ederim.

    Öncelikle üye listesi güncelleme konusunda ben sıkıntı yaşıyorum çünkü html ya da script.ten falan anlamadığım için ancak powerpoint sayfasında yapabiliyorum. Bu konuda bir arkadaşın benden görevi devralmasını rica ediyorum nitekim listeyi artık güncelleyemiyorum. Benim kaldığım yerden sayfaları takip edip liste güncellenebilir.

    Trabzon buluşması yapmayın inanın bende çok isterim. Şöyle Boztepe.te Citroenciler buluşup semaver çayımızı içeriz çok hoşuma gider :-)

    Citroen C4 halamın oğlunda var lakin kendisi İstanbulda ama arabasını oldukça kullandım. 1.6 HDI 110bg SXPK versiyonu. Bu modelde hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı var ve kumandalar direksiyon üzerinde. Teknolojik olarak C4 oldukça zengin ve tasarımı ile sınıfındaki diğer araçlardan bence çok farklı. Citroen her zaman farklı otomobiller yapmayı ve teknolojini ucuza sunmayı başarıyor.

    C4.te en çok rahatsız olacağınız konu süspansiyonun sertliği olacaktır. Yol tutuşu mükemmel derecede olan araç bozuk yollarda süspansiyon nedeniyle of dedirtebilir ama bu bence çok makul. İnanın bana halamın oğlu birazda İstanbulda yaşamanın getirdiği stresten falan olsa gerek inanılmaz tehlikeli araba sürüyor ve yaptığı hareketleri inanın hiç tasvip etmiyorum ama yemin ederim tutunacak ne varsa tutundum arabada Çekmece Silivri yolu arasında. Birde bana bunun normal sürüşü olduğunu söyleyince iyice şaşırdım kaldım. Tabiki bu tür aksiyonları kesinlikle tasvip etmiyorum. Ben vites değiştirme hariç 2500 devrin üstüne hiç çıkmam zaten çocuk bekliyoruz heyecan kesinlikle yasak.

    Kasko konusuna gelince tabi hangi değer üzerinden kasko yapıldığı çok önemli. C5 2006 model 35.250 YTL kasko bedeli üzerinden 1.250 YTL.ye yaptırabildim üstelik hasarsızlık indirimi de yok yani hasar vardı önceki poliçede. Söylediğiniz rakam gayet normal önemli olan alınan hizmettir. Ben Anadolu Sigorta.dan gerçekten çok memnun kaldım ancak müşterileri olmama rağmen 1.500 YTL.den aşağı gelmedikleri için Birlik Sigortayı tercih ettim. Bu arkadaşlarla olan ilişkimizde fabrikalarımız ve fabrika araçlarımızın tamamının onlarda kaskolu olmasından ötürü.




  • Bu arada 20.000 km bakımını bugün yaptırdım. Normalde 15.000 olan bakım aralıklarını aracım chipli olduğundan kendi inisiyatifimle 10.000 km.ye çektim. Toplam 300 YTL tuttu. Değişen parçalar ve yapılan işçilikler şunlar:

    1. Hava Filtresi
    2. Yağ Filtresi
    3. Yakıt (Mazot) Filtresi
    4. Polen Filtresi
    5. 5 lt Total 10w40 Quartz 7000 motor yağı
    6. Fren balata temizleyicisi
    7. Rutin bakım işçiliği

    Yakıt yani mazot filtresi aslında 30.000 km ömürlü ama malum ülkemizdeki yakıt kalitesinden ötürü bu riske girmemeyi uygun gördüm ve değiştirdim. Sadece yakıt filtresi KDV dahil 90 YTL.
  • barış sonunda aldım focus tdci
  • şaka almadım . sizin jantlar kaç kuruştu ..
  • jantlarla birlikte lastiklerde değiştimi onlar kaç kuruştu. birde ön konsolla kadranın aynı karede gece çekim resimlerini gönderebilirmisin ..
  • Yavuz bey teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Halanızın oğlu istanbulun trafik stresinden bu duruma gelmiştir inanın neden bu kadar eminim çünkü bende öyleyim ama tasriv etmediğimiz hareketler tabiki. İstanbul trafiğinde delirmemek elde değil.
    Umarım Trabzonda benim olduğum tarihte bir buluşma olur da bir bahaneyle boztepeye çıkmış olurum :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.