Şimdi Ara

★ BEYAZ N9005,SD800,Adreno330 \ 12 Ay Garanti \ Hemen Teslim★ 1850 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
10.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat 1950 TÜRKİYE'de SATILAN MODEL değildir, İşlemci ve GPU farklıdır 12 Ay Resmi Samsung Garantisi Altındadır.

2160p@30fps, 1080p@60fps (LTE model) / 1080p (3G model)
    Qualcomm Snapdragon 800 CPU Quad-core 2.3 GHz Krait 400 (LTE model)/ Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 (3G model)
    Adreno 330 (LTE model)

★ BEYAZ N9005,SD800,Adreno330 \ 12 Ay Garanti \ Hemen Teslim★  1850 ! ★ BEYAZ N9005,SD800,Adreno330 \ 12 Ay Garanti \ Hemen Teslim★  1850 ! ★ BEYAZ N9005,SD800,Adreno330 \ 12 Ay Garanti \ Hemen Teslim★  1850 !

5.7" SnapDragon800,ADRENO330, 3GB RAM, LTE, 13 Megapiksel, Android 4.3 ★Kayıtsız Kapalı Kutu !

Slmlar Ankara, İstanbul ve Batman'da elden teslim alabilirsiniz. Kapalı kutu, kayıtsız üründür.

Hızlı iletişim için PM !

İLAN YORUMA KAPALIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeXXL -- 22 Ocak 2014; 0:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cekibico

Arkadaslar i9505 modeline yazilimla IMEI mumkun. Bilginiz olsun. (Mitrox yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsam.)

Evet mümkün.
  • quote:

Arkadaslar i9505 modeline yazilimla IMEI mumkun. Bilginiz olsun. (Mitrox yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsam.)

Tamam da bu i9505 değil ki.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aflika

quote:

Tamam da bu i9505 değil ki.

Hayırlı satışlar.

i9505 isterseniz getirilir, piyasa hızlı değişiyor o bakımdan artık aktif ilan s4 active'e ait ;)

Note 3 gelince yada i9506 bu ilani bi cihazlar için güncellenmiş bulacaksınız.Ama her turlu eski yeni telefon getirebilirim ilanda yazmasina gerek yok.

Saygılar

• Telefonların menşei neresi acaba ? Nereden getirtiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BordoBereLi_

Telefonların menşei neresi acaba ? Nereden getirtiyorsunuz ?

AB ülkelerinden geliyor Ankara'da simge elektronik ürünlere 12 ay garanti vermektedir.
  • 1 Adet PM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N9005, Oppo Find 7 ve S4 getiriyor musunuz? Evet ise fiyatları hakkında beni bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbentcioglu

N9005, Oppo Find 7 ve S4 getiriyor musunuz? Evet ise fiyatları hakkında beni bilgilendirir misiniz?

N9005 - 1900 Lira (İsterseniz kapalı kutu simkilitli olarak / İsterseniz orda simkart takılıp sim kilidi açılmış şekilde)

i9505 - 1350 Lira

Her iki üründe 12 Ay Samsun Türkiye Garantili.
  • Çok iyi para.. :) İyi satışlar. Garanti olması güzel.
  • Takip - Güncel ?
  • gultekin05 kullanıcısına yanıt
    Sim kilidin kalkması için yurtdışında telefona yurtdışı simi takilmasi gerekiyor. Kabul edenlere getiriyorum; ilan güncel

• Abi getireceğiniz n9005 note 3 4k video kayıt yapan ve 2.3 ghz 4 çekirdek snapdragon800 modelidir değil mi? ayrıca dili türkçe mi olacak. sim kilidinin açtığınızda ben türkiyedeki tüm oparatorleri kullanabilir miyim? sahibinden sayfasındaki linkinizi de verebilir misiniz? Almaya niyetim İnşaAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan547

Abi getireceğiniz n9005 note 3 4k video kayıt yapan ve 2.3 ghz 4 çekirdek snapdragon800 modelidir değil mi? ayrıca dili türkçe mi olacak. sim kilidinin açtığınızda ben türkiyedeki tüm oparatorleri kullanabilir miyim? sahibinden sayfasındaki linkinizi de verebilir misiniz? Almaya niyetim İnşaAllah

Evet o model şu anda bir adet getiriyorum denemek için. Sim kilidin kalkması için orda bir sim takilip çikartilmasi gerekiyor bu işlwm sonrasi tekrar kutuya konup hiç dokunulmadan getirilecek. Sonrasın teslim edilecek.

Şu anda hala denemiş değilim, urun yakinda elimde olacak buradan yazarim. Ankaradaysan işlemi beraber de yapabiliriz. SHdeki ilanı yoğun ilgi yuzunden askıya aldım. Durum netleşince tekrar açacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

quote:

Orijinalden alıntı: hakan547

Abi getireceğiniz n9005 note 3 4k video kayıt yapan ve 2.3 ghz 4 çekirdek snapdragon800 modelidir değil mi? ayrıca dili türkçe mi olacak. sim kilidinin açtığınızda ben türkiyedeki tüm oparatorleri kullanabilir miyim? sahibinden sayfasındaki linkinizi de verebilir misiniz? Almaya niyetim İnşaAllah

Evet o model şu anda bir adet getiriyorum denemek için. Sim kilidin kalkması için orda bir sim takilip çikartilmasi gerekiyor bu işlwm sonrasi tekrar kutuya konup hiç dokunulmadan getirilecek. Sonrasın teslim edilecek.

Şu anda hala denemiş değilim, urun yakinda elimde olacak buradan yazarim. Ankaradaysan işlemi beraber de yapabiliriz. SHdeki ilanı yoğun ilgi yuzunden askıya aldım. Durum netleşince tekrar açacağım.

Abi cevap için teşekkür ederim. 4k video özelliği beni çok etkiledi. Ve dün izledim galaxy s4 4k videoyu oynatırken kasıyor. yani s4 ultra hd bırak kaydetmeyi oynatamıyor bile. kafamda s4 alma planları vardı ama note3'ün n9005 modelini farkettim. fakat 5.7 inç çok büyük. Bir sorum olacak. acaba galaxy s5 gelirse türkiye modelinde 4k video kaydetme ve oynatma özelliği bulunur mu?

• hakan547 kullanıcısına yanıt
    Çok buyuk ihtimak bulunur ama 2014 ağustosa kadar beklememiz gerekecek öğrenmemiz için

• mesaj bulunsun. cihaz geldikten sonra yapılan denemenin sonuçlarını merak ediyorum.
  • sonuclarinne zaman paylasirsiniz.?

ayrica sadece makina mi gelcek yoksa gear hediyesi olacakmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Önumuzdeki hafta umarim. Saat hediyesi ne yazik ki yok. Yurtdışında benzer kampanyaya rastlamadım belki operator cihazlarina yapmış olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Önumuzdeki hafta umarim. Saat hediyesi ne yazik ki yok. Yurtdışında benzer kampanyaya rastlamadım belki operator cihazlarina yapmış olabilirler.

tamamdir, tesekkur ederim. urunu istanbulda elden nerede gorebiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.