Şimdi Ara

Server: Titan (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba arkadaşlar,

Knight Online Amerika sunucusu yani nam-ı diğer USKO'yu bırakalı 2-3 yıl oluyordu. Zaman zaman geri dönmeyi düşünsem de arkadaşlar daima 'koxp var gelme', 'oyun eskisi gibi değil koxp var parana yazık' türünden yorumları ile beni vazgeçirmeyi başardı. Son olarak lisenin bitmesi ile beraber aynı sınıfta okuduğum @Fidel Castro. ile oyuna başlamaya karar verdik. O kadar özlemişiz ki; serverı daha adam gibi tanımadan çektik hemen GB, Premium ne varsa. Sorarsanız 'pişman mısınız ?' diye, hayır değiliz.

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; oyunda gerçekten büyük değişimler olmuş. Maradondan tutun da, GM'lerin oyuna yaklaşımına kadar. Teknik ve görsel bakımından çok şey değişmiş, bir kere GM'ler orijinal Knight Online forumunda takılıyor bunun daha ötesi var mı ? İllegal programlar kullananları kanıtları ile beraber foruma koyduğunuz taktirde ceza alıyorlar. Üstelik artık öyle kurallar getirilmiş ki; küfür içeren nickler bile ceza sebebi. Artık oyunda 'S....kovboy' tarzı saçma sapan nickler göremiyoruz, en azından bir seviye var. He ergenler yok mu ? Tabii ki var ama eskisi kadar ayakaltı değil oyun. Oyuncu sayısının azalması bir derece buna örnek olarak sayılabilir. İllegal programları (koxp) soracak olursanız; yok diyemeyiz. Ama artık o oynanmaz Knight Online gitmiş. Örnek vermek gerekirse; Ardream-Base-CZ üçlüsünde pklara karışan koxper sayısı 1-2 tanedir, kanıt alıp şikayet ettiğinizde oda kalmıyor. Koxperlar tamamen farmer durumunda şuan, para kasıyorlar sadece. Buna şükretmiyorum ama en azından artık ağzımızın tadıyla PK atabiliyoruz.

Özetle; Son zamanlarda oyuna tekrar başlamayı düşünüp, bir türlü emin olamayan arkadaşlar görüyorum. Biz korkumuzu bir kenara bırakıp, çektik gbleri başladık ardream olarak iki kişi. EUKO'da beraber oynadığım klandan 1-2 arkadaş daha human charlarına karus basıp, bize katılacaklar. Eğer gelmek isteyenler olursa gelebilir, beraber eğlenceli vakit geçirebileceğimize inanıyorum.

Başlamayı düşünen arkadaşlar, ortalama char için item falan danışacak olursa, o tip sorulara da bu konu altından cevap veririz.

Eğer içinizde 1 gram bile başlama isteği varsa, biran önce gelin derim. Knight Online şuan hiç insanların anlattığı gibi değil, en azından Titan değil.

Şuan klanda olanlar, konudan haberdar edilenlerdir. Ayrıca clanımız G3 olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEO -- 9 Temmuz 2013; 12:43:58 >

• Geri başlayayım diyorum bayadır, human mısınız ?
    Titanfall 3 [ PC ANA KONU ]
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O değilde niye Titanda başladınız mis gibi Destan varken

+8 Chitin Set
    +8 Shard & +8 MD
    Old Takılar

ile ardream için gayet geçerli bir char yapabilirsiniz, +7 chitin ile gezenlerde var ardream'de.

Orijinalden alıntı: ParZ

O değilde niye Titanda başladınız mis gibi Destan varken

İkisi arasında kaldık bizde başta, iyi bir araştırma yaptık. Destan her ne kadar son server olsa da geceleri boşalıyor, Titan hep dolu.

Orijinalden alıntı: ParZ

O değilde niye Titanda başladınız mis gibi Destan varken

titanla destan arasında açılış tarihi açısından sanırım 2-3hafta var.İnsanlar titana başladı yatırım yaptı daha sonra hemen destan aaçılınca geçmedi oraya.Destana başlayanlar var orda ama titan daha güncel ve kalabalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForJusticE**

beyler item gb nerden temin edicez yardımcı olacaksanız başlayabilirim . 7-8 yıllık geçmişim var . oyuna adapte olmada sıkıntı çekmem benimde sınav bitti kendime uğraş arıyodum . bu iyi olur yani

Tabii ki yardımcı oluruz nereden temin edeceğiniz konusunda hocam, siz hele gelin.

TeamSpeak üzerinden konuşuyoruz şuan ilerleyen zamanlarda Vent sunucusu alacağız.
  • benim bi arkadaşımda yaklaşık 1 ay önce titanda yeniden başladı , gerçekten gm'ler oyunla ilgilenmeye başlamış , paramun slotuna Dm çeken 1 adama bile 30 gün ban atıyorlar , koxperler fena banlanıyor yavaş yavaş temizleniyor oyun böyle devam ederse ilerde bende yeniden başlarım. (bu arada sizin içinde hayırlı olsun )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destan3 ' e bile girilmiyor
  • 3-5 lirasında değilim ancak bu oyunun sahiplerine para kazandırmamak için yemin ettim o yüzden premium alıp da başlamam. dedikleriniz insanı heveslendiriyor ancak yeminimi bozmam. sizlere kolay gelsin

Orijinalden alıntı: VarroBetta

3-5 lirasında değilim ancak bu oyunun sahiplerine para kazandırmamak için yemin ettim o yüzden premium alıp da başlamam. dedikleriniz insanı heveslendiriyor ancak yeminimi bozmam. sizlere kolay gelsin

Yemin ettiğiniz sahipleri şuan değişti hocam artık oyunun sahibi K2 Network değil. Yine de siz bilirsiniz, teşekkürler.
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.