Şimdi Ara

Monolith Soft, Skyward Sword'a da Yardım Etmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      1999 yılında kurulan ve başarılı JRPG oyunlarıyla adından söz ettiren Monolith Soft daha sonra 2007 yılında Nintendo tarafından satın alındı. O günden bu yana da bu stüdyonun Nintendo için güzel oyunlar çıkardığına şahit olduk.
     
         Baten Kaitos, Xenosaga, Soma Bringer, Disaster: Day of Crisis ve Xenoblade: Chronicles gibi oyunlarıyla tanınan firma Nintendo tarafından geliştirilen bazı oyunlara da destek çıkıyor. Yaklaşık olarak 100 çalışanı bulunan Monolith'in The Legend of Zelda: Skyward Sword'un geliştirilmesinde de rol oynadığı ortaya çıktı.
     
         Daha önce Super Smash Bros Brawl ve Animal Crossing: New Leaf'e de yardım eden geliştiricinin Nintendo için önemli bir hayli fazla gibi görünüyor.









  • Legend of Zelda serisi bir oyuna yapımda yardım etmişse Wii U'nun Zelda oyununa da bir el atsınlar, çok bekletiyor Nintendo çok.
  • Disaster serisinin devam etmesini isterdim, Raymond karakteri ile doğal felaketlerle mücadele ve yaralanan sivillerle ilgilenirken bir yandan da düşmanlarla kıyasıya bir savaş içerisinde olmak çok zevkliydi. Xenoblade ise çok harika bir oyundu. Wii U'da yapım aşamasında olan rpg oyunları X ise detayları henüz belli değil, güzel ve sürükleyici bir konu içermesini umut ediyorum.
  • Yardım etmiş güzel

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.