Şimdi Ara

HTC ikinci çeyrekte karını artırdı ancak henüz çıkışa geçemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC ikinci çeyrekte karını artırdı ancak henüz çıkışa geçemedi





    Bu yıl kötü giden ekonomik durumunu düzeltmeyi isteyen ve tüm umutlarını One modeline bağlayan HTC, ikinci çeyrek mali tablolarını yayınladı.




    Yılın ilk çeyreğinde sadece 2.8 milyon dolar kar elde edebilen firma, ikinci çeyrekte karını 41.6 milyon dolara yükseltti. Satış gelirleri ise 2.4 milyar olarak gerçekleşti.




    Çeyrek bazında küçük bir artış elde eden HTC, yıl bazında ise kaybını sürdürdü. Geçen yıl aynı döneme göre 600 milyon dolar eriyen gelirler, 250 milyon dolar civarında bir karı da beraberinde götürdü. Faaliyet karı yıllık yüzde 83 düşüş gösterdi.




    HTC, One ve Butterfly modellerinden önemli gelirler elde etse de, analizlere göre bu iki modelin satışları düşme eğiliminde yılın geri kalanında HTC rekabette zorlanabilir. Bu bakımdan firmanın iddialı modellerle üretim hattını desteklemesi şart.

     








  • Sadece one ile olacak is degil bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC için ışık görünmüyor. %83 gelir kaybı çok kötü bir rakam.

  • hacı bu firma batar gider. one alacaktım ama güvenemiyorum ya bi türlü.

  • Shift tuşuna basılı tutarken 3'e basıp ardından a'ya basarsanız "kâr" kelimesini düzgün bir şekilde yazabilirsiniz Sayın Ekrem71.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: your_rock

    Shift tuşuna basılı tutarken 3e basıp ardından aya basarsanız kâr kelimesini düzgün bir şekilde yazabilirsiniz Sayın Ekrem71.


    Ne oldu bunu söyleyince bi' tarafın göğe mi erdi? Çok iyisin ya, kralsın sen. Dil ve anlatımcılar kralı.

  • crashris kullanıcısına yanıt
    nasıl batar gider hacı batan geminin mallarımı bunlar
  • sadece üst segment bir cihaz üretmekle olmaz...O zaman cihazı sadece donanım ile yakından ilgilenen yada gözüne hoş görünülen ile yetinir firma...

    bence alt segmentlerde de göze hoş görünen fiyatı uygun cihazlar üretmeli...donanımdan kısılabilir...

    şu şekilde ki;

    Htc explorer ve Htc desire c golf de oldugu gibi...ikisi de aynı işlemciye aynı yapıya sahipler...

    fakat aynı model işlemci birinde 600mhz birinde 800

    biri standart ses durumunda diğeri ise beats destekli

    biri siyah ve mat,diğeri ise daha canlı renklere ufak modifikasyonlara ugramıs...

    bence bu sistem tutar...Htc kaliteli firma....
  • Zamanında güncelleme yerine amiral gemisi çıkartacağına kullanıcıyı destekleseydin şimdi Htc One üretiminde hiç sıkıntı yaşamaz karları tavan yapardın. Onca müşteriyi düdüklersen böyle doğrulamazsın işte. Yazık...
  • Samsung a benzemeye başlıyorlar. Devam ederlerse yerli batarlar.

  • One mini ile hafif toparlanır, Butterfly ile (reklam ve pazarlama bütçesi çok az) karı cebe koyar ve max modelide Note serisine alternatif olabilirse (Sadece Malzeme kalitesi ile değil)bu yılı kurtarır.

    Not: One alacaktım ama firma güvensiz diyenlere yada endişe edenlere: One alanlar 2- 3 aydır bu telefonun tadını çıkarıyor. Sorunsuz bir seriden almışsa dönüp başka bir telefon arama ihtiyacı duymuyorlar. Özellikle İphone dan geçenler ilk defa android deneyimini için korkarak geçenlerin yorumları çok olumlu. Çok stabil olması ve basit arayüzü ile birçok arkadaşım şu an One kullanıyor.

    Ben hiç güncelleme almamış ilk seri İngiltere operatör cihazı kullanıyorum telefon hiç mi takılmaz, hiç mi kasmaz, hiç mi tekrar başlatıldı mesajı vermez...

    Güçlü donanımı stabil bir şekilde kullanan kendi arayüzünü kullanan ilk android telefon HTC One dır. Bir İphone kadar akıcı, bir o kadar da arayüzü sade ve basittir.




  • aslında galaxy s4ten çok daha iyi telefon htc one. ancak üretim gecikmesi ve iyi reklam yapılamaması nedeniyle geri kaldı. teknolojiden anlayan az sayıda insan one alıyor ama geri kalanı galaxy reklamları nedeniyle s4 alıyor.

  • @your_rock Türkçe'de artık öyle bir zorunluluk kalmadı isteyen istediği gibi yazar. Sen de karı cümleden hangi anlamda yazıldığını anlayabilecek kapasiteye gelmelisin

  • Tablo çok daha olumlu olabilirdi fakat stok sorunu yaşıyor Htc. Htc One almak isteyip de bulamadığı için s4 alan bir sürü arkadaşım var. Sattığının en az 2 katını satardı s4 kadar bulunabilir olsaydı. Bu kadar harika bir telefon yapıp da insanlara sunamaması çok yazık ve işin en can alıcı noktası olan tedarik kısmını beceremezseniz sonunuz kötü olur. Donanımsal olarak en büyük rakibinle başa başsın, kendine has boomsound, zoe, blinkfeed, hdr mikrofon gibi mükemmel özelliklerin var ve malzeme kalitesi + dizayn olarak çok daha öndesin ama bunu avantaja çeviremiyorsun, o zaman suçu kendinde arayacaksın. Bu cihaz s4 adıyla çıksa şimdiki s4'ten çok daha fazla satardı ve Samsung yine de cihazları yetiştirirdi. Samsung'u artık sevmesem ve şımarmış bulsam da nasıl satış yapılacağını biliyorlar, hakkını veririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 6 Temmuz 2013; 5:10:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • One modelinde tedarik sorunu olmasa cok daha fazla kar edebilirdi, yinede iyi satti one modeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kamerayla ve bu kafayla daha çok zarar eder. Adam gibi bi kamera yapamadı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardabeyim

    @your_rock Türkçe'de artık öyle bir zorunluluk kalmadı isteyen istediği gibi yazar. Sen de karı cümleden hangi anlamda yazıldığını anlayabilecek kapasiteye gelmelisin

    istediğim gibi yazdığım bir cümle aşağıdadır.

    karınızı benimle paylaşır mısınız ?

    hangi anlamda yazıldığını anlayabilecek kapasiteye gelenler dikkate alırsa sevinirim.
  • Uygulanan politika adamı rezil de eder vezirde. Samsungun yerinde Htc olacakken telefon pazarında, düştükleri hale bak. Gerçi Samsungun Htcnin içine ajan yerleştirdiğini düşünmüyor da değilim...
  • samsung holding bu bildiğin bakkal gibi komik rakamlar, birde rakip olacak samgirle.

  • Rekabet tüketici için iyidir.Ama o kar çok komik yahu faize koysan daha çok para gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.