Şimdi Ara

AEG F55022W0 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AEG F55022W0 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ teknosa da 699 tl ye düşüyor. almayı düşünüyorum , tavsiye edermidiniz. bir de içi tamamen çelik mi . fiyatı sizce uygun mu..

    özellikleri :

    A+
    Enerji Sınıfı
    Akıllı Kir Sensörü
    LCD Ekran
    60 derece 30 dakika Kısa Program
    Otomatik 45-70 derece Akıllı Program
    70 derece Profesyonel Program
    MultiTablet Deterjan Fonksiyonu
    Paslanmaz Çelik İç Kabin
    Yüksekliği Ayarlanabilir Üst Sepet
    Katlanabilir Raflı Alt Sepet
    Geç Başlatma (1-19 saat)



  • Bu makinayı bende bir teknosada incelemiş beğenmiştim.Şimdi fiyatı çok cazip geldi.Ama forumda üstad Candoğanın procleanlar kadar önerdiği bir makina değil.
    Fiyatı banada çok iyi geldi.Fikirleri olan önerenler yazarsa sevinirim.Bende yarın almayı düşünüyorum bu makinayı.
  • BİRDE ÜRÜNÜ KULLANAN VARMI. İÇİNDE KAÇ TANE SU PÜSKÜRTME PERVANESİ VAR
  • kullanan yokmu arkadaşlar bu makinayı, kimse yorum yapmamış.
  • hakikaten... bu ürünü kullanan arkadaşlar neredesiniz?
  • Tepe Nautilus AVM'deki Teknosa'da AEG F65042W0P modelini teşhir olarak 999TL'ye gördüm. Bence kaçmaz fırsat, ihtiyacı olan hemen alsın. Belki başka Teknosa'larda da vardır.

    F55022W0P program kullanışlılığı, sessizlik yönünden iyi. Dayanıklılığı 700TL'lik diğer makinelerin hepsinden iyi. Ancak bana göre sepet kullanımı, kasa yapısı ve dayanıklılık yönünden pek alınabilir bir model değil. Bu fiyata Profilo BM5221EG çok daha iyi bir tercih. Profilo'nun tek eksisi polinox taban olması, sizi rahatsız edecekse gidip saçma sapan Arçelik, Vestel, Ariston vb. alana kadar elbette AEG daha iyi bir tercih.

    Kısacası polinox taban sıkıntı değilse Profilo daha mantıklı bir tercih.
  • Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için.Benim için Polinox taban biraz sıkıntı görüntüsünü sevemedim,ama zaten söylediğiniz model bu fiyata bulamadım.İstanbulda da değilim Tepeyide eledik:)
    Bulaşık makinasına verebileceğim en fazla para 700 lira.AEG ninde otomatik programı ve kısa programın 60 C olması beni cezbetti.Program kullanışlı ve dayanıklıda diyorsanız bunu alabilirim.Fakat aklıma takılan 700lüklerin içinde hem dayanıklı hemde dayanıksız nasıl oldu:) Banada sepetler birazcık yumuşak ve eğilmeye müsait geldi ama bizi bi 5 yıl idare etmezmi bu makina?
  • @canguler35
    siz makineyi canlı olarak incelediniz mi? sizin şahsi düşünceleriniz neler?
    Ayrıca Teknosa mağazalarına bakınca 7-8 mağazada gözüküyor? Acaba teşhir ürünler mi? Nasıl anlayabiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canguler35

    Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için.Benim için Polinox taban biraz sıkıntı görüntüsünü sevemedim,ama zaten söylediğiniz model bu fiyata bulamadım.İstanbulda da değilim Tepeyide eledik:)
    Bulaşık makinasına verebileceğim en fazla para 700 lira.AEG ninde otomatik programı ve kısa programın 60 C olması beni cezbetti.Program kullanışlı ve dayanıklıda diyorsanız bunu alabilirim.Fakat aklıma takılan 700lüklerin içinde hem dayanıklı hemde dayanıksız nasıl oldu:) Banada sepetler birazcık yumuşak ve eğilmeye müsait geldi ama bizi bi 5 yıl idare etmezmi bu makina?

    AEG'nin artıları dediğiniz gibi programlarının güzel olması. Hem dayanıklı hem dayanıksız demekten kastım benim bir bulaşık makinesinden bekleyeceğim dayanıklılık çıtasını tam manasıyla karşılamadığı, ama bu bütçeyle de daha iyisinin alınamayacağı idi :)

    Sepet dayanımı fena değil, sadece üst sepetin ebatları küçük ve çok fazla kullanışlı değil. İdare eder. Sonuçta Arçelik, Vestel ve Hotpoint'in sepet tasarımından kesinlikle daha iyi. Alt sepette sıkıntı yok zaten, standart alt sepet tasarımı var. 5 yıl tabi ki rahatlıkla kullanırsınız. Aldıktan sonra 90 gün içerisinde servisine başvurarak garantisini 120TL karşılığı 7 yıla çıkarabiliyorsunuz.




  • Arkadaşlar ben programlarının kullanışlılığı ve AEG olsun diye dün teknosada turuncu indirimden aldım makinayı daha evvelde inceleyip beğenmiştim şimdide o fiyata bulunca kaçırmak istemedim (ilk baktığımda fiyatı 900 dü) Kurulum vs düğünden sonra yapılacak buda eylül demek inceleme ne yazıkki yapamıyorum ama sepetlerinin zayıflığını ilk baktığımdada alırkende gördüm o ayrı.

    Sn Candoğan simdi vestelle hotpointle kıyaslayınca üzüldüm aldığıma:) sizin iyi tabir ettiğiniz profilolarla kıyaslasaydınız içim daha rahat olurdu:)velhasıl aldık artık hayırlısı olsun.Orada Teknogaranti yaptırmam için bana ısrar ettiler yaptırmadım,ama sizin bahsettiğiniz servis garantisi galiba onu kurulurken yaptıracağım.Zaten 700 lira diyorum bana 5 yıl gitse yeter.

    Sn Metehan internetteki insertte stok adedi yazıodu benim kanaatimde bunu dağıtmışlardı mağazalara. Adanadaki exxtrada stok adedi 5 görünüyordu.Ben ısrarla sordum teşhirmi diye onlarda Genel merkez depodan malı çekiyoruz ordada 70 tane (sayıyı net hatırlamıyorum) görünüyor dediler.

    Ben mağazada bekletiyorum şimdilik 90 gün zaten toleransları varmış.Artık makina gelirken ellerinde kalmaz teşhiri verirlerse bilmiyorum buda kafamı karıştırmıyor değil!?!Böyle birşey olursa da nasıl anlarım,neler yaparım bilen arkadaşlarda yardımcı olursa çok sevinirim.

    Beyaz eşyanın bu kaleminden kurtulduk,inşallah diğerlerinide hallederiz.Tüm düğün hazırlığı yapanlara allahtan kolaylıklar diliyorum.




  • Merak etmeyin bu bütçede Profilo'dan sonraki en iyi makine zaten AEG. Diğerleriyle kıyaslamaya gerek yok :)
  • eyvallah kardeşim...
    bakalım , bugün bir tanıdık ile görüştüm... olursa Profilo 6480MG yi 1.000 tl ye almaya çalışacağım. Yarın haber verecek...
    Ancak bu durumda da bu Teknosa fırsatını kaçıracağım((((
  • fiyat yine 900 TL olmuş iyi ki dün çek ile birlikte 500 tlye almışım
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    İnşallah Profilo olur hem gönlünüze göre olur hemde fırsatı kaçırdığınıza üzülmezsiniz:) Şüphesizki Profilo olursa en iyisi olur.
  • HALO® H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun sizede.Ben 699 liraya aldım.Bende düşündüm çek bulsamda alsam diye ama Forumda yeni olduğumdan çek tarafından almaya cesaret edemedim.Sizinki çok daha iyi bir fiyat olmuş güle güle kullanın.
  • fırsatı kaçıran varsa Teknosa tekrardan kampanya yaptı...
  • Teknosa iki kere turuncu indirim olarak bu ürünü sundu ama bende alamadım. Aslında çok iyi ürüne benziyor normalde fiyatı 1000 tl civarında alan arkadaşlar buraya izlenimlerini yazarlarsa iyi bir paylaşım olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu haftada indirimde bu ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu aeg yi almayı dusunuyorum. birazdan yatıp uyuyacagım. kalkınca teknosaya gidecegim. ben uyanana kadar 700 tl den cok yukarı cıkmadan alabilecegim daha iyi bir makina tavsiye eden olursa dikkate alırım. yukarıda candogan'ın bu fiyata profilo tercih edilir dediği BM5221EG modeli 200 tl daha pahalı. bu kadar cıkamam. hem 200 tl daha ucuz hem celik tabanlı. bu yuzden aeg yi tercih ederim. ama bu makinayı kimin nerede urettigini ve servis hizmetinin yaygınlık durumunu bilmiyorum. 5 program olması muhim degil: benim evde 5 programlı siemens var ama esim ayda yılda bir kez 2. bir programda calıstırıyor.

    onceliklerim:
    celik taban ve filtre
    aquastop
    sessizlik/tasarruf
    uzun omurluluk/sorunsuzluk

    bu bakımlardan bu fiyata bu makina iyi bir tercih midir?
  • bu makinanın filtresi ve alt süzgeci plastik mi , çelik mi kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.