Şimdi Ara

Klima ustaları bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar srk71zs-s1 klimanın gazını boşalttık tekrardan dolduracağız ama bir yanlışlık yapmamayalım
    diyoruz bu dökümana bakarak kaç kilo gaz doldurabiliriz anlayan biri varsa yazabilirmi..

• kardeş klimacı değilseniz elinizde altın değerinde bir klima var yazık etmeyin birkaç kuruş verin. servise doldurtun. not: bende usta değilim klimayı beğendiğim için yazdım elimde bir belge var onu işliyorum ama denmenizi önermem.

en sondaki görüldüğü üzere 1kg 900 gr sanırım.
  • cevap için tşk 9köy, bende işten çok iyi anlayan bir klimacı getirmiştim usta tam gramı vermezsek sorun olur döküman lazım dedi ve klimayı vakum cihazına bağlayıp dışarı çıktı bende
    o esnada bu dökümanı buldum usta gelmeden sizlerinde fikrini alayıp diye konu açtım.1 saat vakumladıktan sonra bu dökümanı onada gösterdim dediğin gibi 1 kg 900 grammış hassas terazi ve bi kaç alet ile tam gramajında gazı verdi. yaklaşık 3 yıllık bir cihaz son 7 ay hiç kullanılmamış 1500 tlye aldım 300de masrafı gitti bana 1800 tlye patladı neredeyse sıfır gibi.sanırım iyi bir tercih yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperActive -- 4 Temmuz 2013; 19:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperActive

cevap için tşk 9köy, bende işten çok iyi anlayan bir klimacı getirmiştim usta tam gramı vermezsek sorun olur döküman lazım dedi ve klimayı vakum cihazına bağlayıp dışarı çıktı bende
    o esnada bu dökümanı buldum usta gelmeden sizlerinde fikrini alayıp diye konu açtım.1 saat vakumladıktan sonra bu dökümanı onada gösterdim dediğin gibi 1 kg 900 grammış hassas terazi ve bi kaç alet ile tam gramajında gazı verdi. yaklaşık 3 yıllık bir cihaz son 7 ay hiç kullanılmamış 1500 tlye aldım 300de masrafı gitti bana 1800 tlye patladı neredeyse sıfır gibi.sanırım iyi bir tercih yapmışım.

birşey değil dostum, hayırlı olsun sizin işlediğiniz belgeyi benim gözüm seçmediği için elimde var olan bir belgeyi ilettim.

klimaya gelince harika bir klimadır profesyonel bir ürün. rakam olarakta gayet uygun. sıfırı zaten yok artık. çok pahalıydı son zamanalarda.. klimacınız anlamıştır zaten temizliğini. yoksa ikinci el klima almak riskli adam vakum yapmaz vs sökerken gazını toplamazlar toz vs girme meselesi olur vanalar kapanmazsa gibi durumlardan dolayı. ama bilinen temiz klimalarda hiç bişe olcağını sanmam. güle güle kullnın ileride performansını yazarsınız. tercihiniz iyi

• klima hakkındaki ilk izlenimlerim, 23 derece ve med fan ayarında yaklaşık 3 saattir klima çalışıyor,dış ünite tamamen sessiz,
    iç ünitenin askı sacı yoktu klimayı takan usta 2 tane askı yaptı ve cihazı duvara monte etti buna rağmen titreşim yok ve cihaz çok sessiz.
    daha önce sauna niyetine kullandığımız 30 mt kare odayı bundan sonra soğuk hava deposu olarak kullanabiliriz çünkü oda baya soğuk oldu
  • güle güle kullanın süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

güle güle kullanın süper

eyvl sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.