Şimdi Ara

EA: Yeni Nesil Tablet Grafikleri PS3'e Yakın Olur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     The Division tabletlerde böyle gözükecek
     
     
       EA mobil yapımcılığı son derece ciddiye alıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında Frostbite motoruyla hayat bulmuş oyunların iOS ve Android için uyarlandığını ve gerçek Frostbite tecrübesini tüm önemli platformlara sunmak için çalıştıklarını açıklanmıştı.

       Bir röportajda konuşan EA Labels'in önemli ismi Frank Gibeau mobil platformla ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı:

    "Yakın gelecekte, yeni dalga tabletler ve telefonlar görsel kapasite olarak Xbox 360 ve PlayStation 3'e yakın bir seviyeye ulaşacak. Konsol odaklı çalışmaya alışmış bazı mühendislerimiz yakın gelecekte bu gücü modifikasyonlarla tablet ve telefonlara aktaracaklar. Buna şimdiden hazırız. Ancak oyunları direk port etmek söz konusu değil. Kontrolleri ve oyunu yeniden tasarımlamanız gerekiyor."

       Oyun endüstrisinin gün geçtikçe güçlenen eli mobil, ilerleyen yıllarda nasıl bir çehreyle karşımıza çıkacak şimdiden merak konusu.








  • Çok hızlı ilerliyor mobil.Hiç hoşuma gitmiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yakında konsolların yerini de almaya başlarlar. Zaten birçok casual oyuncu mobili tercih etmeye başladı bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kafama takılan bir soru var cevaplarsanız sevinirim. Şimdi bu yeni nesil oyunlarda tablet desteğini gördük hep fakat benim merak ettiğim bir tabletimiz olmadığında da bunları yapabilecek miyiz? Yakın bir zamanda android cep telefonu almayı düşünüyorum fakat bu uygulamalar için illaki tablet mi gerekiyor?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Önce pil teknolojisinde bir atılım şart.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkk34

    Benim kafama takılan bir soru var cevaplarsanız sevinirim. Şimdi bu yeni nesil oyunlarda tablet desteğini gördük hep fakat benim merak ettiğim bir tabletimiz olmadığında da bunları yapabilecek miyiz? Yakın bir zamanda android cep telefonu almayı düşünüyorum fakat bu uygulamalar için illaki tablet mi gerekiyor?


    hayır dostum uygulamalar için illa tablet gerekmiyor android mağazasında olacağı için cep telefonu ilede bu oyunları oynarsın ama şu saatten sonra 4 çekirdeğin altında bir telefon androidli telefon alırsa bu oyunları muhtemelen çok kasacağı için oynayamazsın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @cahitdikici

    Nedense tarayıcıda bir sorun var alıntı yapamıyorum.

    Yoo zaten almışken iyi bir andoid telefon almayı düşünüyorum galaxy s4 gibi ama asıl sorum o değildi asıl sorum battlefield 4 sunumunda commander modunda oyunun içindeyken tabletten tankı seçip üzerlerine füze atmışlardı the divisionda da drone çağırmışlardı bunlar sadece tabletlerdemi yapılıcak tableti ios veya android telefonu olmayanlar bunları yapamıycak mı ben bunu sormuştum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İğreniyorum tablet ve telefonlardan. Telefonda hiç bir oyunun sonunu getiremedim, sarmıyor saramıyor. İğrenç ya ayrıca. Kontrolleri falan her şeyi iğrenç yani. Konsol ve PC'lerin yerini alma senaryosuna destek çıkacak, konsol ve PC'si yerine telefonu tercih edecek insanlardan da nefret ediyorum. Abartılı konuşuyor olabilirim ama hislerim bu yani. Zaten 7-8 saatlik olan pil süresi oyunlarda 2 saate incekse bir de hiç oyun yapmasınlar bir zahmet. Önce siz pil teknolojisine bi' el atın, 8 saat pil dayanması ne ya. Hele ioslu arkadaşlarım şarj aleti yanında geziyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Haklı.
  • Tablet grafikleri ıyi olsa ne olur olmasa ne olur . En az 20 gb oyunu yüklemek tam bir saçmalık olur ki böyle ps3 kalitesinde uzun soluklu oyunlar yok. Dezavantajlarına bile girmiyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • artık tabletlerin arkasına da fan takarsınız

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RosesofSkies

    İğreniyorum tablet ve telefonlardan. Telefonda hiç bir oyunun sonunu getiremedim, sarmıyor saramıyor. İğrenç ya ayrıca. Kontrolleri falan her şeyi iğrenç yani. Konsol ve PC'lerin yerini alma senaryosuna destek çıkacak, konsol ve PC'si yerine telefonu tercih edecek insanlardan da nefret ediyorum. Abartılı konuşuyor olabilirim ama hislerim bu yani. Zaten 7-8 saatlik olan pil süresi oyunlarda 2 saate incekse bir de hiç oyun yapmasınlar bir zahmet. Önce siz pil teknolojisine bi' el atın, 8 saat pil dayanması ne ya. Hele ioslu arkadaşlarım şarj aleti yanında geziyor.

    Aynen. Fazlasıyla gereksiz buluyorum ben de. "Oyuncuyum" diyen adamın işi olmaz tabletle vs. Ergen eğlencesinden öteye gidemez.
  • Tablet ve telefondan oyunmu oynanır, anca casual yılda telefona 1 2 oyun indirenlerin işi tablet oyunları
  • kaç sene oldu akıllı telefon kullanalı halen şöle açıp sonuna kadar bi oyunu oynamış değilim hatta şu an ki telefonumda oyun bile yüklü değil hepsi f2p saçma sapan oyunlar.Casual kitle büyüyor evet ama kimse 'o tabletlerdeki görüntüye bak' deyip konsollarından veya pclerinden vazgeçmez.Mobilin en büyük sıkıntısı pil pil pil adam şarzım bitcek diye oyun oynamıyor akşam eve gidince priz yanında takılıyo
  • Bu mesajdan sonra Ea'nın gerçek oyunculuğu önemsemediğini anladım ? Çünkü tabletin oyunculukla hiç bir alakası yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tablet'de battery çabuk bitmesi ve pilin ömür sorunu var. PS3 kalitesinde görsel sunsa bile dişardayken battery oyuna yakmak yerine web, twitter ve facebook'da takılmak daha cazip geliyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Grafikler birak ps3'u ps4, xbox one hatta ucup pc"yi gecse bile umrumda olmaz. % 8-10 civarinda oynamaya deger, derinlik iceren oyun var gerisi ise gercekten de hic ama hicbir ise yaramaz.
  • Otobüslerde oynarız artık BF3 falan...
  • Güzel oyun yok diyenler adamlar telefonlara gta vice city i uyarladı buna benzer tonla oyun var oynamasını bilene. Batarya çabuk biter diyen arkadaşta bu oyunların 150 tllik çin tabletlere geleceğini sanıyor heralde.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniczeki

    Otobüslerde oynarız artık BF3 falan...

    NVDIA Kepler ile mümkün
    :D
    http://www.youtube.com/watch?v=ykR6vRsXPpI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.