Şimdi Ara

Pokemon X & Y'den Oynanış Videosu Yayınlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Nintendo 3DS'in bu yıl içinde çıkışını gerçekleştirecek güçlü kozlarından birisi olan Pokemon X & Y için oynanış videosu geldi.

Görsel sunumu ve oynanış dinamiklerine yakından bakacağımız oyunda, yeni peri tipi Pokemon'ların ejder tipine karşı etkisi gözler önüne seriliyor. Karakter seçiminde de geniş değil ama kısmi kişiselleştirebileceğimiz bir yelpaze sunulmuş. Oyuna eklenen bir diğer yenilikse  dokunmatik ekran yardımıyla Pokemonlarınıza sevginizi dokunarak gösterebilecek olmanız. Pokemon yakalama esnasında karşımıza çıkan çoklu savaşlar (5 Houndor'a karşı verilen mücadele) da bir hayli dikkat çekici.

• Nitendo türkiye'ye gelse alıcamda yok işte:S

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şahaneeee *-*
  • neye mal olursa olsun alınacak bir rpg geliyor.min 10 milyon satar diyorum

• Pokemon gold dan sonraki oyunlarini bir turlu bitiremedim. Cunku 2. Jenerasyondan sonraki pokemonlari bilmiyorum. Bundan dolayi bana yeteri kadar zevk vermiyorlar. Ama muhtemelen X ve Y den birini alip bitirecegim cunku cok hos gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emulator indirirsen olur :)
  • tek kelime ile harika 0_0

• İyi çıksında ipad den oynarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

İyi çıksında ipad den oynarız

İyiki de yorumumu silmişler. :| Küfür edicektim yoksa.
  • Bu pokemonlara sevgi gösterme olayı sanal bebeklerdeki hayvanlara bakmanın gelişmiş hali gibi. Genel olarak oyuna baktığımda oyun gerçekten iyi iş yapacağa benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu pokemonlara sevgi gösterme olayı sanal bebeklerdeki hayvanlara bakmanın gelişmiş hali gibi. Genel olarak oyuna baktığımda oyun gerçekten iyi iş yapacağa benziyor.

O olayda pokemonla aranda bağ kurabilirsen savaş sırasında sana itaat ediyor. Ya da tam tersi oluyor. Ash'in Charizard gibi itaat etmeyen pokemon da olabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Ne var?nintendo yöneticisimisin sanane birader ister alırım ister almam sen kendi işine bakşimdi daha da şartlandım çıksın çıkan linki bütün forumlarda paylaşıp oyunda da hile yapacam hadi bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ne var?nintendo yöneticisimisin sanane birader ister alırım ister almam sen kendi işine bakşimdi daha da şartlandım çıksın çıkan linki bütün forumlarda paylaşıp oyunda da hile yapacam hadi bakalım

Arkadaşım konuşmadan önce araştır biraz.3ds daha hacklenmedi ne emülatörünü bulursun ne hilesini bulursun.

• quote:

quote:

quote:

3dsin emulatörüde nasıl oynayacan ipadte bulursan banada gönder

• Lithium kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım %10000000000000000000000000000 iddaa'sına bile girerim. AÇAMAZSIN!
  • Hmm pardon ben nds çıkıyor sanmıştım.Birşey soracam nds4ios ta oyunlar çok yavaş ve takılarak çalışıyor acaba gPSiPhone daki gibi fast forward ile beraber çalıştırma şansımız var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.