Şimdi Ara

Unity3D Baslama Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
17
Favori
8.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu açan arkadaslari görüyorum. Baslamak isteyenler için ufak bir rehber hazirlayip elimden geldigince yardimci olmak istedim. Bu rehberi tamamladiktan sonra gerçekten saglam bir temeliniz olur (Kendimden biliyorum ) ve biraz da mevcut oyunlari inceledikten sonra, kesinlikle kendi oyununuzu gelistirmeye baslayabilirsiniz.
    Sorulariniz olursa herhangi bir yerden yazabilirsiniz. Müsait oldukça cevaplayabilirim.

Link : Unity3D - Baslama Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkant1 -- 26 Mart 2016; 4:11:23 >

• Teşekkür ederim çok yardımcı oldu bunun gibi bir rehber arıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazea

Teşekkür ederim çok yardımcı oldu bunun gibi bir rehber arıyordum

Önemli değil efendim. Yararı olduysa ne mutlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkant1 kullanıcısına yanıt
    Başlamaya daha karar vermedim ama başlarsam buradan yararlanacağım Yer imlerine koydum Eline sağlık hocam
  • Catch The Eggs adında bir oyun çıkardım, indirip yorum yaparsanız memnun olurum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.catchtheeggs&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsInRyLmNhdGNodGhlZWdncyJd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonhard euler -- 4 Temmuz 2013; 18:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: leonhard euler

Catch The Eggs adında bir oyun çıkardım, indirip yorum yaparsanız memnun olurum.

https://play.google.com...ails?id=tr.catchtheeggs

link çalışmamakta

güncelledim

• Aynen ben de böyle bir sey ariyordum. Cok iyi oldu ellerine saglik. Inceleme firsati olmadi ama kodlanada ne kullanicaksin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel otomatik ozel toplama yardim
    10 yıl önce açıldı
    Dota 2 Başlangıç rehberi
    9 yıl önce açıldı
    ...:::OMERTA OYUN REHBERİ:::...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

vay be hocam iyi olmuş, elinize sağlık

Beğenmenize sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

Aynen ben de böyle bir sey ariyordum. Cok iyi oldu ellerine saglik. Inceleme firsati olmadi ama kodlanada ne kullanicaksin?

Kodlamada ne kullanacaksın derken ? Anlamadım hocam kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkant1 -- 4 Temmuz 2013; 19:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742frk111

Başlamaya daha karar vermedim ama başlarsam buradan yararlanacağım Yer imlerine koydum Eline sağlık hocam

Sizin de yorumunuza sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkant1

quote:

Aynen ben de böyle bir sey ariyordum. Cok iyi oldu ellerine saglik. Inceleme firsati olmadi ama kodlanada ne kullanicaksin?

javascript mi c# mı ?
  • quote:

quote:

quote:

javascript mi c# mı ?

Kaynak bakımından Javascript çok daha onde o yüzden suan javascript ile gidin. Profesyonel olursanız, ikisini birden kullanmanız daha kârlı olacaktır ama suanlık sadece javascript ile gidin. Sadece java ile yapamayacaginiz sey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

javascript mi c# mı ?

Kaynak bakımından Javascript çok daha onde o yüzden suan javascript ile gidin. Profesyonel olursanız, ikisini birden kullanmanız daha kârlı olacaktır ama suanlık sadece javascript ile gidin. Sadece java ile yapamayacaginiz sey yok.

Java mı ?

• Yani javascript.
  • quote:

Yani javascript.

he anladım hocam. Ben de java öğrenmeye başladım. Öğrendiklerimi sık sık girmeye çalışacağım(adres: photojava.org ) amacım sadece mobil. Java ile uygulamalarımı yapmayı planlıyorum. Yanında JavaScript de öğrenmeye çalışacağım. Onunla da Unity3D haşır neşir olucağız
  • Yardım lazım olursa elimizden geldiğince ederiz
  • quote:

Yardım lazım olursa elimizden geldiğince ederiz

çok teşekkürler
  • Sormanız gereken birşey olursa bende yardımcı olmaya çalışırım. Rehbere bakamıyorum mobilim başlangıç dediğine göre biliyorumdur muhtemelen müsaitseniz birkaç soru soracağım hocam.

• ShaNexxx kullanıcısına yanıt
    Buyrun efendim. Ben sizin oyun konunuza da göz atmıştım. Denk gelmişti. Sizden haberim var :)
  • quote:

Buyrun efendim. Ben sizin oyun konunuza da göz atmıştım. Denk gelmişti. Sizden haberim var :)

Hocam bu 3ds max vs. modelleme programlarında model yaparsan lisans almak gerekiyormuş oyunu çıkarmak için tek seçenek blender ondanda hiç anlamıyorum doğru mu bu?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.