Şimdi Ara

ankara'daki benzinliklerde parfüm satan 34 plakalı sürücüler (DOLANDIRICILIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • denk geleniniz olmuştur belki;
    ankara'da genelde istanbu yolu, eskişehir yolu ve konya yolu üzerinde bulunan çoğunlukla shell, opet, petrol ofisi gibi benzinliklerde yakıt aldığınız sırada yanınıza clio, accent, albea gibi şirket aracı süsü verilmiş araçlar yanaşıyor ve bilmem ne şirketinde çalışıyorum. istanbul'a döneceğim yakıt param kalmadı arkadaşım free shopta çalışıyor birkaç orijinal parfüm hediye etti düşünürseniz uygun fiyata size satabilirim diyor.

    artık bir sektör, bir kazanç kapısı olmuş. bir çeşit dolandırıcılık. aynı kişiyi farklı zamanlarda farklı benzinliklerde görmüşlüğüm var. birisinde tamam kardeş git ne halt olduğunuzu biliyorum dedim. eleman indi arabadan dayı bir şekilde ne diyosun diyerek üzerime yürümeye başladı. sonrasında aldım arabadıki hakyemezi elime delikanlılığı söndü bir anda, sonra pompacılar girdi araya elemanı kovaladılar.

    durum bu şekilde arkadaşlar. 4-5 sene önce babamı kandırmışlar. eve geldiğinde 4 şişe parfüm vardı elinde ne olduğunu sorunca anlattı durumu. dolandırıldığına ilk başta inanmadı ama parfümlerin sahte olduğunu anlayınca işin doğrusunu anladı. daha sonra babamlada denk geldik bu vatandaşlardan birine babam adamı dövmeye gidiyordu zor tuttum:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 4 Temmuz 2013; 1:29:35 >







  • Hakyemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ya bunlar cogaldı bende karsılastım yol soracak sandım arabayla yanımda durunca sonra parfum muhabbetine girdi. 5 tl'lik sahte parfumu 60-70'e kakalamayı dusundu sanırım
  • Geçen yıl etlikte başıma geldi. Özel sektörde çalıştığını ve benzin parası olmadığı için yolda kaldığını söyledi. Eğer elindeki swatch saati ve bossparfümü 400 tlye alırsam, benzin parasını sağlayacağını ve memleketine gideceğini söyledi. Yanımda para yok deyince bankamatiğe gidelim dedi ve bankada 100 tl var diyince tamam onu ver gideyim dedi. Bende yok kardeş hayırlı günler dedim yol verdim gitti.

    Aman dikkat edin ne olur ne olmaz, bide çok ısrarcılar. Rahat 15-20 dk uğraştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrThunComb -- 4 Temmuz 2013; 2:49:03 >
  • Bizim milletin kafasi anca hinliğe çalisir zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar 10 sene oncede vardi. Istanbulda universitedeyken birisi havaalaninda calisiyorum diye bi kart gosterdi ve freedhoptan parfum var ucuza diye. Ben ilgilenmedim ama adamda urun cokmus. Adidas eşofman satmaya calisti. Ama baktim hosuma gitti:)
    İnanirmisiniz hala kullaniyorum, baya iyi cikti yani
    Ama tabi siz yanasmayin bu sahtekarlara. Yada ugrasayim istiorsaniz Siz adamin ustune gidin, "Abi karnim ac, bi corba parasi" diye adamin 5-10 lirasini almaya calisin:) (

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlardan birine geçen sene Eski Büyükdere Caddesinde rastlamıştım. Otobüs durağının orada oyalanırken biri arabadan yardım istedi, aynı free shop muhabbeti ile mal satmak istedi, sadece parfüm değil. Ben klasik bir İstanbullu olarak yardımcı olamayacağımı belirterek uzaklaştım :) Şehrin en işlek yerlerinde bile korkusuzca dolandırıcılık peşindeler. Sonuçta sattıkları mal gerçek bile çıksa haksız kazanç ürünü.
  • Tutmayin bizim küçük enisteyi. Zaten bu forumda kimse dayak yemez . Hep arabadan adam dovmeye iner ama baskasi durdurur. Yav he he !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2007'de itü kampüsünde 33 plakalı birinden 4 parfüm almıştım 40 liraya
  • Yil oldu 2013 hala seyyar alisveris yapan kaldimi , seyyar calisan tek seyden hizmet alirim o da ambulans ona da allah muhtac etmesin . Yoksa bedava veriyorum deseler seyyardan donup bakmam ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez 2002 yılında izmit'te bir adam bana bu ayağı çekmişti. dile kolay 11 sene ve hala bu yöntemle insan kazıklayabilenler var. bence bu da bir başarı
  • hanımı işten almak için hastaneye gittim h.sonu 16:30 falan... benim araç astra j. hanımı beklerken benim aracın aynısından yanımda durdu; bende araç aynı olduğundan araçla ilgili soru soracak zannetim. bana abi bi bakarmısın dedi bende ön camdan baktım, bir çanta açtı içinde çakma parfüm çakma marka tshirt doluydu.. abi benzin bitti iş görüşmesine geldim eve dönmem lazım dedi param kalmadı şunlardan uygun fiyata al dedi sende bende kazanayım dedi; üçkağıtçı olduğunu bildiğim için param yok dedim, oda kredi kartı varsa nakit çekelim hemen satayım bende eve gideyim abi dedi. bende sinirlendim git işine dedim.. az önce benzini olmayan adam biraz sonra 7000 devir çevirerek gidiyordu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arif

    ben de 2007'de itü kampüsünde 33 plakalı birinden 4 parfüm almıştım 40 liraya

    Zamanın behrinde iyi para vermişsin, iyi çıktı mı peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BARBOSA_

    imamın ordusuna şikayet edin .


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da denk gelmişti..

    "tanıdık parfümcü var, bana parfüm beleş" demiştim.. bozum oldu gitti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene benzer bir olay cepanın arka kısmındaki açık otoparkında başıma geldi. iş için geldim parasız kaldım freeshopta çalışan arkadaşımdan elime bu parfümler geçti falan muhabbeti yapmıştı aracın sadece gri olduğunu hatırlıyorum model ya da plaka aklımda yok.
  • Gecen yıl aştinin önünde arabyla beklerken gri 34 plakalı bir fluence yaklastı yanıma aynı hikayeyi anlattı, bnde sahte oldgnu bilmeme ragmen 4 tane diesel parfüm aldım 20 liraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar Or-An daki Shell petrole tezgah açmış resmen.. Tam yerleride marketin sağ tarafı, cafe olan değilde diğer taraf yani..

    Yanılıp yenilip arabayı oraya çeker marketten falan birşey almaya giderseniz, siz dönene kadar arabanın başına bitiyorlar hep aynı laflar aynı terane..

    Pusu mu kurmuş karaktersizler ne yapmış anlayamadım.. Ne zaman dediğim gibi dursam bitiveriyorlar..
  • Bunlar babadan oğula nesil galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parfüm alınmazda saatler baya benziyor 5 lira teklif edin verirse senindir vermezse hiç senin olmamıştır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.