Şimdi Ara

Dayanıklı ve pahalı Adaia adlı Android akıllı telefonlar 2014 yılında piyasada olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Dayanıklı ve pahalı Adaia adlı Android akıllı telefonlar 2014 yılında piyasada olacak





    Nokia'dan ayrılan Heikki Sarajarvi ve 16 kişilik ekibinin kurduğu Finlandiyalı Adaia adlı girişim, gelecek yıl Android akıllı telefon segmentine yeni bir kol kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.




    Adaia, Android platformuna çok sağlam ve çok da pahalı akıllı telefon modelleri üretmek istiyor. Sert plastik malzeme kullanılacak olan bu modeller titanyumla güçlendirilecek. Modeller ayrıca metrelerce suyun altında çalışabilecek ve yine metrelerce yükseklikten düşüşlerde çalışmaya devam edebilecek.




    Hücresel bağlantı yanında uydu bağlantısı için de bir anten barındıran ve tek butona basarak hızlı batarya değişimine imkan tanıyan ilk prototip, 4.8 inçlik bir ekrana sahip ve 250gr ağırlığında. Modeller, BMW'nin tasarım ekibi DesignworksUSA tarafından da elden geçirilecek. Böylece ekstrem sporlara dayanıklı bir yapıda ancak yönetim kurulu toplantılarında kullanılacak kadar da zarif bir görünüşe sahip olacak.




    Adaia akıllı telefonları 1300$'dan başlayarak 6500$ seviyelerine kadar çıkabilecek. İlk modeller ise piyasaya yılın ilk aylarında sürülecek.




     








  • Ama yine de alanlar "PlastikSever" olur

  • İşte beklediğim telefon bu. Daha fazla para veririm kafam rahat olur. Düşecek mi, kırılacak mı korkusu yaşamayız.
  • adamlar yapacaklarına ınanmıslar bekleyıp gorecez.. zamanla bu 250gr belkı ıner de 150-180 arasında tuttururlar..

  • Nokia'dan ayrılan Heikki Sarajarvi ve 16 kişilik ekibinin kurduğu Finlandiyalı Adaia

    Adaia ve Kazam dan güzel hamleler bekliyorum.
  • Yazılım ile Androidi telefona özgü özelleştirmeleri lazım

  • Samsung x cover den kurtuluruz :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.ADBL0CK indirin DHin iğrenç reklamlarından kurtulun!! Firefox ve Chrome eklentisidir.----------------------------------------------------------insanları uyandıralım arkadaşlar birçok kişi reklamlar yuzunden saç baş yoluyor ve reklamardaki subliminal mesajlar sayesinde beynimiz kirleniyor, araştırın cahil kalmayın. olabildigince yayalım lütfen. sorusu olan mail atabilir: ethereal.marine@gmail.com---------------------------------------------------------


    senin yaptığını engelleyebilecek bir şey var mı?





  • quote:

    Adaia, Android platformuna çok sağlam ve çok da pahalı akıllı telefon modelleri üretmek istiyor.


    Çok daha pahalı olması için çaba harcayacaklar anlaşılan.Neyin kafası bu ?

    Zenginlerin kendilerini daha özel hissetmeleri için yapılan bir hamle daha, dikkat edin de elmas kaplı iphone'un yanında sönük kalmasın titanyum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 3 Temmuz 2013; 22:46:49 >
  • usta 250 gr çek bana ordan yagsız tarafından olsun :) 1300 dolar giriş seviyesi sanırım :) komik napacam ben öylesini abartı dayanıklıyı tasarımı hızı güzel bir arayüzü sen bana en uyguna vereceksin ki değerli olucan yoksa tut en iyi tasarımcıları kullan en iyi malzemeyi al bir telefon için 1300 dolar 6500 dolar bende yaparım yani böyle bir girişimi

  • ''usta 250 gr çek bana ordan yagsız tarafından olsun :) 1300 dolar giriş seviyesi sanırım :) komik napacam ben öylesini abartı dayanıklıyı tasarımı hızı güzel bir arayüzü sen bana en uyguna vereceksin ki değerli olucan yoksa tut en iyi tasarımcıları kullan en iyi malzemeyi al bir telefon için 1300 dolar 6500 dolar bende yaparım yani böyle bir girişimi''

    Merak etme o adamlar senin için yapmıyor bu telefonu. Askeri koşullara dayanabilecek bir şey yapmayı planladıkları kesin. Ve bu da son kullanıcı yerine zor koşullarda çalışan ve ya yaşan insanlar için.
    Birde milyonerler için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batkent -- 3 Temmuz 2013; 23:06:48 >
  • Hocam telefon çok güzelde çok pahalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carter

    İşte beklediğim telefon bu. Daha fazla para veririm kafam rahat olur. Düşecek mi, kırılacak mı korkusu yaşamayız.


    Adamlar 12-13 bin tllik telefondan bahsediyor o telefonlar bizim ülkemize gelmez zaten. Telefonun özel alanlar için yapıldığı belli. Telefon yere düşer kırılır diyede dizel araç parası verecek halimiz yok.

    Komik olansa adamların biz pahalı telefon yapıcaz ulen diye telefon yapmaları. Binicem sırtına vurucam kırbacı gibi :D
  • Şimdi 6500$ dan yani 13000 liradan çıkardın telefonu her şey on numara donanım yeni her şeye dayanıklı falan eyvallah. Buradan bakılınca her şey on numara gözüküyor. Ama donanımlar sabit kalmıyor her sene yeni bir işlemci yeni bir ekran tipi yeni bir grafik birimi yeni bir bağlantı teknolojisi vs. Ben bunu aldım bu sene kullandım bir daha ki seneye donanımı eskiyecek yeni uygulamalar oyunlar için mevcut donanım yetmeyecek. Gitti 13000 lira çöpe. Dayanıklı telefon yapmak herkesin hoşuna gider ama abartmamak şartıyla 3000 5000 liralık bir malzeme kullan en azından donanım eskidiğinde orta seviyeli insanlar için göze batmaz bir daha ki seneye telefon değiştirirken. Ama 13000 lira abartılmış. Amacı elit insanlara yönelikse eyvallah.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SrhtCnr44

    Şimdi 6500$ dan yani 13000 liradan çıkardın telefonu her şey on numara donanım yeni her şeye dayanıklı falan eyvallah. Buradan bakılınca her şey on numara gözüküyor. Ama donanımlar sabit kalmıyor her sene yeni bir işlemci yeni bir ekran tipi yeni bir grafik birimi yeni bir bağlantı teknolojisi vs. Ben bunu aldım bu sene kullandım bir daha ki seneye donanımı eskiyecek yeni uygulamalar oyunlar için mevcut donanım yetmeyecek. Gitti 13000 lira çöpe. Dayanıklı telefon yapmak herkesin hoşuna gider ama abartmamak şartıyla 3000 5000 liralık bir malzeme kullan en azından donanım eskidiğinde orta seviyeli insanlar için göze batmaz bir daha ki seneye telefon değiştirirken. Ama 13000 lira abartılmış. Amacı elit insanlara yönelikse eyvallah.

    Telefona 13000 tl verince elitmi olunuyor




  • 650$ lık telefon Türkiye'de 2100 lira ise 6500$lık ta 21000 lira olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3-5000 dolar vereceksem eğer o telefona, telefon en az 1 hafta dayanmalı pil olarak. Bence daha çok o teknolojiye abansınlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19

    quote:

    Orijinalden alıntı: carter

    İşte beklediğim telefon bu. Daha fazla para veririm kafam rahat olur. Düşecek mi, kırılacak mı korkusu yaşamayız.


    Adamlar 12-13 bin tllik telefondan bahsediyor o telefonlar bizim ülkemize gelmez zaten. Telefonun özel alanlar için yapıldığı belli. Telefon yere düşer kırılır diyede dizel araç parası verecek halimiz yok.

    Komik olansa adamların biz pahalı telefon yapıcaz ulen diye telefon yapmaları. Binicem sırtına vurucam kırbacı gibi :D

    Bu tarz telefonları Samsung'da yapacak HTC'de yapacak. Bu dayanıklı telefonlar için sadece bir başlangıç, devamı da elbet gelecektir. Böyle bir telefon çıktı diye hemen atlayacak halimiz de yok. Son olarak siz almasanız bile her malın bir alıcısı bulunur.




  • bu telefonlar oyun oynansın diye değil ki arkadaşlar neyin kafasındasınız? dayanıklılık gerektiren zor koşullarda kullanım için geliştiriliyor. siz yok pili şu kadar gitsin, yok donanımı 1 sene sonra geri kalıcak yok efendim oyun oynanamicak. bırakın gidin diğer üreticilerin sayfalarında takılın burası size göre değil.

    hem suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı, hem de akıllı bir cihaz olması sebebi ile kendisine pazar oluşturabilecek bir cihaz. şahsen dağcılık yapıyor olsam çok ilgimi çekerdi bu akıllı cihaz.

  • Bakalım parasının hakkını verecek mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.