Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.869
Cevap
131
Favori
752.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • feedbackx kullanıcısına yanıt
    1.3 otomatik hocam tercihimiz.
  • Tamamen şahsi görüşüm fiyatı düşürmek adına

    Eğer alınabiliyorsa fiyat farkı olmayan bir renk + panaromik roof olarak alın.

    Böylece 3110 skydome + 2070 bi-color renk + 1040 tl metalik renk farkı fiyatlarını düşmüş olursunuz.

    İlave 1550 tl panaromik roof gelir. Görüntü olarak bi-colormuş gibi olur. Hem de cam tavanınız olur.

    Tercih meselesi tabi istemediğiniz bir renkle de alınmaz araç

    Edit: Şimdi baktım bir tek cappucino bejinde fiyat farkı yok sanırım. Bu durumda metalik renk fiyatı da eklemek gerekir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedbackx -- 13 Şubat 2015; 17:37:58 >
  • 30.000 TL sıfır faiz 30 ay vade sadece 2014 modelleri için var.

    2014 modeller 2015 modellere göre daha pahallı, normalde daha ucuz olması gerekirdi.

    Diğer yandan tamam 2014 alayım diyorsunuz hiç bir bayide 1.4 POPSTAR benzinli bulamadım.

    2015 lerde 20.000 TL ye 20 ay sıfır faiz kampanyası var.

    2015 alayım dedim 2015 araçlar gelmedi diyorlar.

    Bu nasıl iştir anlamadım, araba alacaksın ortalıkta araba yok.

    Bu arada 30.000 TL 30 ay vadeden yararlanacağız diye elimizdeki aracıda sattık arabasız kaldık. :(

    Hayırlısı bakalım.
  • Bir de böyle bir sıkıntı var maalesef öyle reklam yapmakla olmuyor.

    Araç vardır ama olan bayiyi bulmak lazım. Yoksa listede olmazdı. Onu merkez biliyordur aslında ama söylemiyorlar sanırım.

    Merkezi bir arayın isterseniz belki yardımcı olurlar
  • vay sizin satış politikanızı öpsünler. İnşaallah bulursun dostum. Sitede de nasıl eski model daha pahalı diyordum ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya ile ilgili ayrıntı burada:

    http://www.fiat.com.tr/kampanyalar/Sayfalar/SATIS/FirsatlardevamEdiyor.aspx

    Yarın Birmot Fırat Göker Gürses 4 bayiyi gezeceğim.

    Bakalım Fiat 500 L bulabilecek miyim.
  • Bu araç işi böyle... Bir sürü reklam, bayiye gidiyorsunuz araç yok. Hemen her marka böyle. Bir ara Renault Scenic düşündük, elde araç yok. Gelecek mi? Planda yok. E o zaman listeden çıkarsanıza mübarekler.
    Fiat'ta da aynı. Önce hevesle şu renkte şu donanımda bir araç istiyoruz diye bayiye girersiniz. 15 dakika sonra kendinizi, ellerindeki araç listesinden bir şeyler seçmeye çalışırken bulursunuz. Kafanızdakine yakın bir araç bulursanız ne mutlu...

    Haa, derseniz ki ben aylarca beklerim, araç geldiği zaman fiyat neyse razıyım, geldiğinde kampanya varmış yokmuş problem değil, o zaman 3-5 ay içinde tam kafanızdaki araca sahip olabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setge2004

    Bu araç işi böyle... Bir sürü reklam, bayiye gidiyorsunuz araç yok. Hemen her marka böyle. Bir ara Renault Scenic düşündük, elde araç yok. Gelecek mi? Planda yok. E o zaman listeden çıkarsanıza mübarekler.
    Fiat'ta da aynı. Önce hevesle şu renkte şu donanımda bir araç istiyoruz diye bayiye girersiniz. 15 dakika sonra kendinizi, ellerindeki araç listesinden bir şeyler seçmeye çalışırken bulursunuz. Kafanızdakine yakın bir araç bulursanız ne mutlu...

    Haa, derseniz ki ben aylarca beklerim, araç geldiği zaman fiyat neyse razıyım, geldiğinde kampanya varmış yokmuş problem değil, o zaman 3-5 ay içinde tam kafanızdaki araca sahip olabilirsiniz.

    %100 katılıyorum. geçtiğimiz mayıs ayında Punto almak istemiştim ben de. Kırmızı istedim, bırakın İstanbul u Türkiye de yok dediler. e kampanya dedim. Orasını biz belirlemiyoruz dediler :) Ne zaman gelir dediğimde 3 ay sonra demişlerdi, eşim de sinirlenip 500L yi aldırdı, 3 gün sonra verdiler :)




  • gazellewish kullanıcısına yanıt
    Skydome ve ses sistemi candir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skydome+geri görüş kameraslli+lastik basınç sistemli 1.3 duallogic bi color 2014 için 71.500 TL anahtar teslim el sıkıştım aldığım en iyi fiyat buydu. Buraya yazmasam 75.500 e ok demiştim. Sizlere teşekkür ediyorum ben daha önce 0 araç almadigimdan her bayi aynı fiyatı veriyor sanıyordum. 4.000 TL daha uyguna almış oldum aracı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1.4 Popstar 2014 model navigasyon+geri görüş kamerası+Ergonomi paketi+lastik basınç sistemi için 56.200 tl ye anlaştım.

    Haftaya teslim alıyorum inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginov kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun , gelen sadece lastiğe gelsin .

    Bu arada profindeki 500L benim arabam olabilir mi :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gazellewish

    Skydome+geri görüş kameraslli+lastik basınç sistemli 1.3 duallogic bi color 2014 için 71.500 TL anahtar teslim el sıkıştım aldığım en iyi fiyat buydu. Buraya yazmasam 75.500 e ok demiştim. Sizlere teşekkür ediyorum ben daha önce 0 araç almadigimdan her bayi aynı fiyatı veriyor sanıyordum. 4.000 TL daha uyguna almış oldum aracı.

    çok iyi fiyata almışsınız kazasız sorunsuz kullanırsınız inşallah
  • Her ikinize de hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Rockstar Dualogic (24.000 km) ile aranızdayım. :)

    Panaromik cam tavanın bu kadar keyif verdiğini tahmin edemezdim.

    Herkese kazasız belasız sürüşler,

    (Kartal civarında 16 plakalı beyaz rockstar görürseniz selektör yapabilirsiniz, yanlış anlamam) :)
  • Arkadaşlar geçenlerde bakıma gideceğimden bahsetmiştim. Yazamadım neler olduğunu şimdi yazayım dedim. 10000 bakımı için beylikdüzü birmot'a gittim. Daha önceki mesajlarımı okuyanlar hatırlar. Sorun yaşamıştık telefondaki servis personelinin tavrı ile ilgili. Daha sonrasında benden özür dileyerek özel bir fiyat vermişlerdi. Neyse randevuya gittim sabah 8:30'da aracı bıraktım. Bırakırken de sağ arka kapının sert vurmadıkça kapanmadığından. Star&stop çok nadir devreye girdiğinden ve sürücü kapısını alt tarafından ses ve çok az soğuk girdiğinden bahsettim. Bunları da listeye aldılar. Bana telefonda saygısızlık yapan arkadaş beni kapılarda karşıladı. Çaylar kahveler falan filan... Dedi ki abi saat 2'ye kadar sürecek senin işlemler istersen bekleme biz sana haber verelim. Tamam dedim ayrılmadan öncede popstar'lar da bulunmayın gözlük kabını da sorayım onu da taktırayım dedim. Tüm israrlara rağmen ve forumda ki daha önce taktıranların fotoğraflarına rağmen öyle bir parçanın olmadığın da israr edince orada ki aksesuarcı arkadaş. Dedim senin para kazanmaya niyetin yok. Gürses oto'da taktırmış adamlar bende oraya gidip taktıracağım deyip çıktım oradan. Saat 2'de geldiğimde aracım hazır bir şekilde bekliyordu. Tüm sorunlarını çözmüşlerdi start&stop hariç. Dediler ki akünün kapasitesi %80 civarına gerilemiş ondan dolayı start&stop devreye girmiyor. Ben de dedim nasıl olur araba daha yeni nasıl azalır akü bu kadar. Dediler abi sen fazla kullanmıyorsun galiba. Yahu dedim araba daha 7-8 aylık 10000 km'ye geldi daha ne kadar gezeyim. . Şimdi randevulaştık aracı bir gece orada bırakacağım şarj edecekler aküyü. Gelelim sonuca bakımlar düzgün birşekilde halledilmiş. Diğer sorunları da çözülmüştü. Aldığım fiyatın yanında özür maayetinde motor koruma da uygulamışlar. Şimdilik herşey güzel. Bir şey de dikkatimi çekti. Aracı test sürüşünü çıkarmışlar tabii yol bilgisayarını da sıfırlamışlar. Araca bir bindim ne göreyim 4km gezmişler ve ortalama 11,4lt/100km. Yuh dedim nasıl zorlamaktır bu. Ben 8 aydır en fazla gördüğüm rakam 7.5 nasıl becermişler aklım almadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemchem

    Arkadaşlar geçenlerde bakıma gideceğimden bahsetmiştim. Yazamadım neler olduğunu şimdi yazayım dedim. 10000 bakımı için beylikdüzü birmot'a gittim. Daha önceki mesajlarımı okuyanlar hatırlar. Sorun yaşamıştık telefondaki servis personelinin tavrı ile ilgili. Daha sonrasında benden özür dileyerek özel bir fiyat vermişlerdi. Neyse randevuya gittim sabah 8:30'da aracı bıraktım. Bırakırken de sağ arka kapının sert vurmadıkça kapanmadığından. Star&stop çok nadir devreye girdiğinden ve sürücü kapısını alt tarafından ses ve çok az soğuk girdiğinden bahsettim. Bunları da listeye aldılar. Bana telefonda saygısızlık yapan arkadaş beni kapılarda karşıladı. Çaylar kahveler falan filan... Dedi ki abi saat 2'ye kadar sürecek senin işlemler istersen bekleme biz sana haber verelim. Tamam dedim ayrılmadan öncede popstar'lar da bulunmayın gözlük kabını da sorayım onu da taktırayım dedim. Tüm israrlara rağmen ve forumda ki daha önce taktıranların fotoğraflarına rağmen öyle bir parçanın olmadığın da israr edince orada ki aksesuarcı arkadaş. Dedim senin para kazanmaya niyetin yok. Gürses oto'da taktırmış adamlar bende oraya gidip taktıracağım deyip çıktım oradan. Saat 2'de geldiğimde aracım hazır bir şekilde bekliyordu. Tüm sorunlarını çözmüşlerdi start&stop hariç. Dediler ki akünün kapasitesi %80 civarına gerilemiş ondan dolayı start&stop devreye girmiyor. Ben de dedim nasıl olur araba daha yeni nasıl azalır akü bu kadar. Dediler abi sen fazla kullanmıyorsun galiba. Yahu dedim araba daha 7-8 aylık 10000 km'ye geldi daha ne kadar gezeyim. . Şimdi randevulaştık aracı bir gece orada bırakacağım şarj edecekler aküyü. Gelelim sonuca bakımlar düzgün birşekilde halledilmiş. Diğer sorunları da çözülmüştü. Aldığım fiyatın yanında özür maayetinde motor koruma da uygulamışlar. Şimdilik herşey güzel. Bir şey de dikkatimi çekti. Aracı test sürüşünü çıkarmışlar tabii yol bilgisayarını da sıfırlamışlar. Araca bir bindim ne göreyim 4km gezmişler ve ortalama 11,4lt/100km. Yuh dedim nasıl zorlamaktır bu. Ben 8 aydır en fazla gördüğüm rakam 7.5 nasıl becermişler aklım almadı.

    Yakıt tüketimi sizin iyimiş yine, ben sesler için ve ekran paneli için bıraktığımda daha yüksekti, ama aracı uzun süre çalışır durumda tutuyorlar mesela ve kısa kısa gidip kontrol ediyorlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ****76

    quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemchem

    Arkadaşlar geçenlerde bakıma gideceğimden bahsetmiştim. Yazamadım neler olduğunu şimdi yazayım dedim. 10000 bakımı için beylikdüzü birmot'a gittim. Daha önceki mesajlarımı okuyanlar hatırlar. Sorun yaşamıştık telefondaki servis personelinin tavrı ile ilgili. Daha sonrasında benden özür dileyerek özel bir fiyat vermişlerdi. Neyse randevuya gittim sabah 8:30'da aracı bıraktım. Bırakırken de sağ arka kapının sert vurmadıkça kapanmadığından. Star&stop çok nadir devreye girdiğinden ve sürücü kapısını alt tarafından ses ve çok az soğuk girdiğinden bahsettim. Bunları da listeye aldılar. Bana telefonda saygısızlık yapan arkadaş beni kapılarda karşıladı. Çaylar kahveler falan filan... Dedi ki abi saat 2'ye kadar sürecek senin işlemler istersen bekleme biz sana haber verelim. Tamam dedim ayrılmadan öncede popstar'lar da bulunmayın gözlük kabını da sorayım onu da taktırayım dedim. Tüm israrlara rağmen ve forumda ki daha önce taktıranların fotoğraflarına rağmen öyle bir parçanın olmadığın da israr edince orada ki aksesuarcı arkadaş. Dedim senin para kazanmaya niyetin yok. Gürses oto'da taktırmış adamlar bende oraya gidip taktıracağım deyip çıktım oradan. Saat 2'de geldiğimde aracım hazır bir şekilde bekliyordu. Tüm sorunlarını çözmüşlerdi start&stop hariç. Dediler ki akünün kapasitesi %80 civarına gerilemiş ondan dolayı start&stop devreye girmiyor. Ben de dedim nasıl olur araba daha yeni nasıl azalır akü bu kadar. Dediler abi sen fazla kullanmıyorsun galiba. Yahu dedim araba daha 7-8 aylık 10000 km'ye geldi daha ne kadar gezeyim. . Şimdi randevulaştık aracı bir gece orada bırakacağım şarj edecekler aküyü. Gelelim sonuca bakımlar düzgün birşekilde halledilmiş. Diğer sorunları da çözülmüştü. Aldığım fiyatın yanında özür maayetinde motor koruma da uygulamışlar. Şimdilik herşey güzel. Bir şey de dikkatimi çekti. Aracı test sürüşünü çıkarmışlar tabii yol bilgisayarını da sıfırlamışlar. Araca bir bindim ne göreyim 4km gezmişler ve ortalama 11,4lt/100km. Yuh dedim nasıl zorlamaktır bu. Ben 8 aydır en fazla gördüğüm rakam 7.5 nasıl becermişler aklım almadı.

    Yakıt tüketimi sizin iyimiş yine, ben sesler için ve ekran paneli için bıraktığımda daha yüksekti, ama aracı uzun süre çalışır durumda tutuyorlar mesela ve kısa kısa gidip kontrol ediyorlar..

    Benim yakıt ortalamam mı yoksa onların 11,4lt mi yapması iyiymiş anlayamadım . Eğer benim ortalamama diyorsanız benim ortalamam 7,5 değil çok şükür. Ş.içi dışı karma 6,2 6,5 arası. Ş.arası 5 civarı .




  • Gündüz sürüş farlarının devreye alınması devre dışı bırakılması, bu meseleyi epey bir soran olmuştu.

    Sayfa 18 de anlatılmış.

    http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/FIAT500L/KullanimKlavuzu.aspx
  • GÜVENLİK KİLİDİ (SAFE LOCK) FONKSİYONU

    Kitapçığın 26. sayfasında.

    Aracı kilitlerken butona hızlı hızlı 2 kez basıyorsunuz.

    Aracın sinyalleri 3 kere yanıp sönüyor.

    SAFE LOCK cam kırılıp içeriye girilmeye çalışılsa bile içeriden kapı kolundan kapı açılamıyor.

    Siz kumandadan normal olarak açmaya bastığınızda SAFE LOCK normale dönüyor.
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.