Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.869
Cevap
131
Favori
752.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CARDRİVER06

    O kadar zevkle okuyordum ve bakıyordum yaptıklarınıza...Pardon kusra bakmayın ama merak ettim nedirbu hayırlı iş hac mı çıktı?İnşallah çabuk satılır.Hayırlı dediğiniz işte çabuk gerçekleşir.Bu kadar güzel bir aracı satmanızı istemezdim ama böyleymiş.Şimdiden hayırlı satışlar ve hayılı iş için hayırlı olsun.

    yo hac değil ama Allah cc. inşallah onuda nasip eder.
    dediğim gibi hakkımızda herşeyin hayırlısı..

    inşallah aracım değerini bilen birine nasip olur..
  • viztay kullanıcısına yanıt
    İnsan arabasını sevince o kadar yakın hissediyor ki kendini arabaya satarken çok zorlanıyor biz de arabamızı o kadar seviyorduk ki tanıdıgımız bildiğimiz birisine satabildik ancak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar popstarıma paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum. nereden alıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 500 l logolu bagaj havuzunu N11'den 59. TL Ye aldım. Gayet memnunum yaklaşık 5 cm kenar yükseltisi var ve bagaja tam oturuyor. Paspası ise tabir yerindeyse aramadığım mesaj atmadığım satıcı kalmadı ama birebir uyumlu bulamadım geneli universal model piyasadaki 3D paspaslar güzel ama uyumlu yok. Kafama göre buluncaya kadar hepsiburadadan bir paspas aldım.
    Geçenlerde bir arkadaş N11 de bir paspas linki atmıştı şu an onu almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum N11 den aldığın bagaj havuzu linkini paylaşırmısın sana zahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi paylaşırım.
    http://m.n11.com/fiat-500l-hb-2014-snr-bagaj-havuzu-paspasi-siyah-P35963965

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viztay

    Arkadaşlar beklediğim hayırlı bir iş vardı şükür nihayete erdi.Bu yüzden 2 yıldır büyük tutku ve severek kullandığım aracımı satmaya karar verdim.
    beni ve aracımı bilenle bilir hat safhada titiz ve üzerinde ilave olan her şeyi bizzat kendimin yaptığı ender temizlikte bir araçtır.
    Hakkımızda herşeyin hayırlısını diliyorum..

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-500l-rockstar-1.3-mjet-s-s-dualogic-turkiye-de-tek-295078128/detay/



    Arıtay abi hayırlısı olsun. Vallahi yakın olsan iş yerinden bir sürü arkadaşa tavsiye edecektim aracını ancak malüm ben istanbuldayım. Hayırlısı olsun vallahi üzüldüm ne diyeyim. Seninle ikinci kez aynı araç forumunu paylaşmıştık(İlki Peugeot Partner Tepee idi.). Üçüncüde de inşallah kısmet olur aynı forumda olmak.




  • bknight B kullanıcısına yanıt
    ben linkteki urunu altim ve memnunum tam uyumlu. Gerci linkte satis dısı gozukuyor ama baska yerden bulabılırsın

    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bylizard-3d-bagaj-havuzu-fiat-500-l-hb-5-kapi-14-183756038
  • S.A arkadaşlar ben Fiat 500l almayı düşünüyorum. ancak kafamda iki soru var.
    1. benim şimdi yeni çocuğum oldu yani üç kişilik bir aileyiz. arabayı genelde ege bölgesi içinde manisa uşak balıkesir arasında kullanacağım ve hız olarak genelde 110-120 yi geçmem ortalama hızım 100 dür. acaba 1.3 motor dizel mu daha iyi olur 1.6 motor dizel mi? Yakışları nasıldır km başı?
    2. acaba aracın motor sesini içeriye alma olayı nasıldır? rahatsız edici bir sesi var mıdır?

    NOT: 2013-2014 model ikinci el almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer87 -- 26 Nisan 2016; 21:03:48 >
  • 1.3 işinizi fazlasıyla görür gibi. 1.6 kalkışta daha güçlü onun dışında sakin bir sürüş sevenler için 1.3 ideal. Bende sizin gibi hız ortalaması ile araç kullanıyorum. Yakıt ekonomisine gelince benim araba 1.3 dualogic 3000 km civarında yakıt ortalaması 6.1 lt(şehiriçi şehir dışı hemen hemen eşit) . Bir kaç kez trip B yi şehirler arası yolculuklarda sıfırladım ortalama 4.4 lt çıktı. Yeni bir araç için gayet makul. 1.6nın yakıt tüketimi hakkında pek bir bilgim yok.
    Ses konusuna gelince araç kesinlikle sessiz. Tabi havaların sıcaklığı ses konusunda avantaj kışın bir miktar artar diye düşünüyorum. Daha önce fiorinom vardı. Ikiside 1.3 motora sahip ama arada bayağı bir ses farkı var. Gönül rahatlığıyla sessiz bir araç diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yubahi -- 26 Nisan 2016; 20:07:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf ŞAHİN 52 Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Allah analı babalı büyütüsün.Sorularınız cevaplamaya çalışayım:
    1-Ben sizden şu anda daha hızlı kullanıyorum.(Bursa Otoban)150 Km/H Falan.Yakıt Şehirdışı 4.3 lt şehir içi 7.0 üstelik daha aracım yeni.Siz benden dahada düşük hızda kullanacaksınız ( Biraz acelem oluyorda o yüzden 150 yle gidiyorum.)şehirdışı 3.5-4 lt şehir içide 4-5 lt 'yi mutlaka görürsünüz.Hem 1.3 motorun vergi avantajı vardır.Ama eğerki performans istiyorum diyorsanız ,tercihinizi 1.6 dan yana kullanmalısınız.Yanlış anlamayın sakın,1.3'de performans yok demiyorum.Onunda performansı tatminkar.
    2-Bende ses olayından korkuyordum.Alınca boşuna korkmuşum.Özellikle dizele göre sesi az,hatta izolasyon yaptırırsanız sesi çok daha fazla azalacaktır.Ben vakit bulamıyorum.
    Eğer ki otomatik diyecekseniz,1.3 olduğu garanti.Birde bi arkadaş 1.6 otomatik demiş.Öyle bir seçenek İtalyadan nasıl gelsin ki?Fiatın italya sitesinde bile olmayan bir ürün,türkiyeye nasıl gelsin,dedim.Dedim ama dayanamadım.TOFAŞ'ta arkadaşım çalışıyordu.Ona sordum.Ellerine o seçenek bir araç gelmemiş.Yanii size inanmamızı beklemeyin @Yusuf ŞAHİN 52 Bu arada soracaksınız neden indirimli almadın diye sormayabilirsinizde zaten aracı indirimli aldığım fiyattı bu.Normal fiyatı 79.000 TL'ydi.Ben 75.000 TL'ye aldım.Onlar egealara indirim yapabiliyormlarmış.Zorda olsa 500L'yede bir indirim yaptırabildik :)Bu arada seramik koruma yaptıran yada yaptırmayı düşünen veya yaptırılabilen yer bilen varsa söyleyebilirse sevinirim.Aracınız şimdiden hayırlı olsun.




  • Yubahi Y kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
  • CARDRİVER06 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • tamer87 T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim .
    Ikinci el düşünüyorsanız viztay adlı üyenin aracı satışta bi bakın derim. Forumdan takip ettiğim kadarıyla aracına gözü gibi bakıyor 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamer87 T kullanıcısına yanıt
    Eğerki ben aracımı almamış olsaydım,ilana koyulduğu gün alırdım.Bu arada bende viztay adlı üyenin aracına bir bakın derim.Eşi benzeri yok aracın,hem de 2013 lere göre ful versiyonu.
  • viztay kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun inşallah en kısa sürede satarsınız gerçekten güzel araç. Yan Ayna Kartal Göz Led Yer Aydınlatmanın uyumlu modeli ve uygulaması hakkında bilgi verebilir misiniz? Bende yaptırmayı düşünüyorum.
  • Yubahi Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabınız için paspas nerden alsak acaba
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim eyvallah..
    İnşallah burada da diğer forumlarda da beraber oluruz ki mühim olan samimi olmak ve gönüllerin birlikte olması gerisi boş.
    arkadaşlarına tavsiye konusu ise bi kaç kişi var yakınlarımda bakacak olan eğer olmaz ise ben aracımı sağlam (afedersin lütfen kusurumu bağışla)
    orası burası ayrı oynamayacak insanlar için ve arada tanıdığım kişilerin hatrı için değil istanbul fizana getiririm..Ama millet öyle bi hal almışki
    anlatamam 2 lira daha ucuza kapatmak için akla gelmeyecek fırıldaklar (nasıl olsa ayağımıza kadar geldi istediğimiz rakama mecbur verir) düşüncesinde
    olanlarla uğraşamam.ben aracım için ne yazmış isem ne anlatmiş isem aynı sözü dürüstlüğü karşıdan da beklerim aksi halde babamın oğlu olsun gözünü yaşına bakmam.
    kaldıki bu aracı beğenenler için benim aracım diye demiyorum şahsen ben kupon araç ve özellikle arkadaşım vs. tavsiye etmiş ise almak için değil İstanbuldan Antalyaya
    fizana gider alırım..
    Lafın özü bize bizim gibi arabasına yavrusu gibi bakacak ve sevecek insanlar lazım oda biraz zor.

    Haa eğer nasipse olursa gelen Antalyayı görmüş olur biz gidersek de istanbulubulu bi güzel görüp gezmiş oluruz bu bahane ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viztay -- 28 Nisan 2016; 3:25:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: july17

    hayırlı olsun inşallah en kısa sürede satarsınız gerçekten güzel araç. Yan Ayna Kartal Göz Led Yer Aydınlatmanın uyumlu modeli ve uygulaması hakkında bilgi verebilir misiniz? Bende yaptırmayı düşünüyorum.

    Teşekkür ederim.
    Kartal göz ledler genelde aynı alçü ve standartlardadır.dikkat eilmesi gerken ise 12v ve 1,5 yada 3w olması kafidir
    bana kalırsa 1,5w da iş görür.
    uygulaması ise; yan aynayı kapıdan sökerek (iç taraftan bir iki vida tutuyor) sonra arka kapaklarının açılması gerek
    led için alt kısmın ugun yerinden delerek led montajı yapılır.Enerjisini açılış kapanışta fasılalı yansın diye (ilandaki videoda
    görünmekte) tavan lambasından aldım.yani aracı açtığımızda iç labma ile birlikte açılmakta, kumda ile aracı kilitlediğimizde de
    fasılalı olarak iç lamba ile birlikte kapanmakta ayrıca bu şekilde çok hoş görünüyor.Ama sürüş esnasında yada iç lambayı
    bağımsız kullanmak istediğimizde kartal göz ledler tabikide çalışmıyor..Anlayacağın kumandadan tetik alınmıştır.

    yurt içi yurt dışı nereden istersen alabilirsin sana kalmış

    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kartal-gozu-oto-gunduz-fari-drl-eagle-eye-unvrsl-218832335

    http://tr.aliexpress.com/item/Car-styling-18MM-Led-Eagle-Eye-DRL-Daytime-Running-Lights-Source-Backup-Reversing-Parking-Signal-Lamps/32622985877.html?spm=2114.010208.3.8.sXzeJd&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10017_10005_10006_10034_10021_507_10022_10009_10020_10008_10018_10019,searchweb201603_2&btsid=81bb0a19-2832-43e6-89b6-54adfed1d000




  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.