Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.868
Cevap
131
Favori
752.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dün klima bakımını yaptırdım,polen filtresi değişti.fandan ses geliyordu kesildi,daha iyi soğutmaya başladı.98 TL dediler.100 TL ye helalleştik. her yıl yapılması gerektiğini tavsiye ettiler.bilgilerinize sunarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loremore

    Aküsünü garantiden değiştiren arkadaşlar,

    Yetki servisin söylediğine göre akülerin ömrü 2 yılmış, 2 yıldan sonra garantiden değişme yapılamıyormuş. Sizde hangi sürede, hangi servisten değişti bilgi vermeniz mümkün mü?

    Tşk.

    aracım 2013 model ve 2 defa garantiden değiştirttim.(2. si tamamiyle keyfe keder oldu)
  • aldo5 A kullanıcısına yanıt
    Klima bakımını olağan km bakımlarında mı yaptırdın yoksa, ekstradan mı yaptırdın. Benim de 40 000 km bakımım yanaşıyor. Bu bakımda klimayı baktırayım o halde
  • serdar_bal S kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibiymiş el freni çekik olmadan ses gelmedi tşkler...
  • mirrorless M kullanıcısına yanıt
    Aracınız dualogic ise motor ve vites kutusuyla ilgili 4 tane yazılım güncellemesi geldi belki sorunu giderebilir. Servise bir gösterin derim.
  • 1.3 Dizel motor hakkında bilgi alabilen oldu mu.

    2015 model 85 Bg ile 2016 model 95 Bg arasında fiziksel bir fark var mı.

    Yoksa sadece yazılım ile mi 10 Bg eklendi.
  • Serviste ustanın söylediği motor aynı motor Turbo daha büyükmüş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARDRİVER06 kullanıcısına yanıt
    0 araç olugu için de olabilir ama sürüşten sürüşe çok değişiyor. Çoğu arkadas inanmasa da bizim aracımız ben sürünce 5.8 babam sürünce 5.6 yakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500L 1.6 beats edition 20.000 bakimini 650 tl ye yaptirdim. Normal midir?
    Bir de cogumuzda olan direksiyon sikintisini anlatamadim servise, sonra yine goturup degisim talep edecegim.
  • ukisa U kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar, bende de aynı araç var. Ankara'da Tan Oto'da yaptırmıştım bakımı geçen hafta. 632 TL ödedim. Söyledikleri bakımların haricinde ekstra bir bakım olmadı. Bilimum filtrelerin değişimi, yağ değişimi falan da filan. Hatta ekstra olarak navigasyon eski ise güncellenmesini istemiştim. Talebi aldılar, kontrol ettiler, güncelmiş. Direksiyon sıkıntısını ben anlattım, ama dedim ben birşey hissetmesem de forumda böyle sıkıntıları okudum. Kendilerine böyle bir sorunla hiç araba gelmediğini söylediler (çok inanmadım gerçi, çünkü sanki tan otodan bir değişim alan forumdaş okudum diye hatırlıyorum), sorun olmadan da değişim yapamıyoruz dediler. Ancak açık kapı da bıraktılar, sorunu hissedince gelin kontrol edelim dediler. Dediğim gibi ben birşey hissetmedim henüz.
  • ukisa U kullanıcısına yanıt
    Bence 650 TL çok.

    Ama 650 TL lik iş bakım yapıldıysa diyecek bir şey yok.

    Aracınızın marka model ve km bilgilerini girip bakım ücretini öğrenebilirsiniz.

    http://www.fiat.com.tr/satissonrasi/sayfalar/PeriyodikBakim.aspx

    http://www.fiat.com.tr/hizmetler/Documents/PeriyodikBakimTablosu.pdf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 13 Nisan 2016; 14:15:57 >




  • gismo G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim.Sizde Aracınızı Satıp,Egea Lounge Alan Arkadaşdınız Sanırım...Genelde Takınıtm Vardır Hep Ful Hep Ful Diye.Çünkü Daha Kolay Satılıyorlar.Sadece Mokkamı Full Alamadım Oda Beklemek İstemediğim İçindi.
  • Arkadaşlar Aranızda Yan Basamak Taktıran Varmı?Ben Taktırdım Fotoğraf Çekmeyi Unuttuğum İçin Yarın ''ATMAYA ÇALIŞACAĞIM.''Bazen Atabiliyor,Bazen Atamıyorum.Sıkıntı Çıkıyor.Taktıran Arkadaşlara Bir İki Sorum Olacaktı:
    1-Sizinde Basamaklar Arka Taraflara Gidildikçe Kopucak Gibi Oluyor mu?
    2-Ne kadara Yaptırdınız.
    Ben Fiat Teknikiş Oto Servisinde İşçilik Dahil 478 TL'ye Yaptırdım.Yarın da Buradaki Bir Aksesuarcıda Aracımın Çok Fazla Kirlenmemesi İçin Ön-Arka Tozluk Yani Paçalık Taktıracağım.İsteyenlere Yardımcı Olabilir,Adres v.b Gibi Bilgiler Verebilirim.Ön-Arka İşçilik Dahil 40 TL Fiyat Aldım.Bu Arada Kapı Eşiği Taktırmayı Düşünüyorum...Işıklı Olanımı Tercih Etmeliyim,Yoksa Normal Işıksız Sade Tasarıma Sahip Olanımı?Ve de Dışarıda Aksesuarlar Servisten Daha Ucuz Gözüküyor.Dışarıda Aksesuarları Taktırsak Veya Taktırmaya Çalışsak,Aracımız Garantiden Çıkar mı?Yoksa Sıkıntıya Sokmayıp Daha Fazla Para Ödeyip Dışarıda Mı Taktırmalıyım?
    Şimdilik Sorularım Bu Kadar...Arada Kafama Takılan Bir Şeyler Olursa Sizi Rahatsız Edebilirim Herkese iyi Forumlar,İyi Akşamlar...




  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    klima bakımını ekstra yaptırdım çünkü çalıştırdığımda hafif ses geliyordu.bakımdan sonra ses kesildi.ben aracın ikinci sahibiyim.ilk sahibi herhalde hiç yaptırmamış.bu arada bir sorum olacak.klima açıkken aracın performansında ve yakıtında pek fark göremedim.bu güzel bir durum tabiki.tespitim doğrumu acaba.aracım 1.3 manuel popstar edition.keyifli sürüşler.
  • ukisa U kullanıcısına yanıt
    ocucum kullanıcısına yanıt
    forumda Nisan ayı içinde 20000 bin bakımını 441 liraya yaptıran arkadaş var arada baya fiyat farkı var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaaann -- 14 Nisan 2016; 8:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARDRİVER06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Agustos 2015`de orjinal yan basamaklari yetkili serviste 400 tl ye taktirdim. Basamagin camurlurluklara yakin uc kisimlari en zayif yeri. Baglanti noktalarindan kaynakli oldugu ve uclara fazla basilmamasi gerektigi konusunda servis montajdan sonra beni bu sekilde uyardi. Bende araci yikatirken bile uyariyorum.

    Kapi esigine gelince isikli olanlarin pillisini bulabilirsen onlari tercih etmeni oneririm. Pilsiz olanlar bildigim kadariyla ic aydinlatma veya kapidan elektirigi aliyor. Bu nedenle bir sorun durumunda servis disi mudahale olarak nitelendirip seni ugrastirabilirler.

    Yada isiksiz modeli secebilirsin.

    Benim tavsiyem orjinal yedek parca ve aksesuar kullanmaktan yana. Evet biraz da pahali olabiliyor ama kafa rahat oluyor.
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu sayfayı bilmiyordum teşekkürler. Periyodik bakım tablosunda yazan herşeye baktılar 20.000 bakımda. Bakım bedelleri sayfasında 500L yok yalnız. Ancak Ankara'da tam 4 servise sordum. En uygun fiyatı Tan Oto verdi, diğerleri 700 civarını bulur dediler. Aracı zaten Tan Otodan almıştım, indirim de uyguladılar sağolsunlar. 632 TL'ye yaptırdık bakımı. Konuştuğumuz araç 1.6 beats edition 120 bg.

    Bu arada bir arkadaşımız da 440 TL civarında bir fiyat söylemiş, orası neresi çok merak ettim. Zira 1.6 motor için öyle fiyat veren biryer yok Ankara'da.
  • ocucum kullanıcısına yanıt
    20.000 Bakımının 1.3'ler İçin 360 Küsür Bişey Olduğunu Biliyorum.Ama Konuşurlarken Duydum Bursa Teknikiş Oto Servisinde 624 TL 'ye Anlaşmışlardı.Ama Ankara Büyük Şehir.Bence Fiyat Gayet Makul Gözüküyor.Hatta 1.6 İçin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocucum

    Hocam ben bu sayfayı bilmiyordum teşekkürler. Periyodik bakım tablosunda yazan herşeye baktılar 20.000 bakımda. Bakım bedelleri sayfasında 500L yok yalnız. Ancak Ankara'da tam 4 servise sordum. En uygun fiyatı Tan Oto verdi, diğerleri 700 civarını bulur dediler. Aracı zaten Tan Otodan almıştım, indirim de uyguladılar sağolsunlar. 632 TL'ye yaptırdık bakımı. Konuştuğumuz araç 1.6 beats edition 120 bg.

    Bu arada bir arkadaşımız da 440 TL civarında bir fiyat söylemiş, orası neresi çok merak ettim. Zira 1.6 motor için öyle fiyat veren biryer yok Ankara'da.


    440tl fiyattan bahseden benim. Benim araç 1.3 mjet. İstanbul/Avcılar servisinde yaptırdım.
  • Merhabalar, 2014 Model Popstar Dualogic 1,3 Mj Panaromic ile aranıza katılmış bulunuyorum, bu forumdan çok faydalı bilgiler aldım, objektif yorumlarda bulunan kullanıcılar, satın alma arefesinde çok yardımcı oldular, sağolunuz. Aslında rockstar almaya niyetlenmiştim, popstar 19,000 km de bulunca 55,500 tl'ye satın aldım. Sormak istediğim, popstar da şu meşhur 17" rockstar jantı uygulayan oldu mu? fotoğraf paylaşılabilirse çok iyi olur, yorumlar da çok önemli, olup olmayacağı konusunda.
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.