Şimdi Ara

LG Optimus G2, 3GB bellekli ilk akıllı telefon olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • LG Optimus G2, 3GB bellekli ilk akıllı telefon olabilir


     

     

    Optimus G modeliyle önemli bir çıkış yakalayan ve şu an için sadece belli pazarlarda olan Optimus G Pro ile yüksek satış başarısına imza atan LG, önümüzdeki aylarda kullanıma sunmayı planladığı Optimus G2 ile dünyanın ilk 3GB bellekli akıllı telefonunu lanse edebilir. İlkler konusunda kabarık bir listeye sahip olan şirket, çift çekirdekli ilk telefon, 3D ekranlı ilk telefon ve 2GB bellekli ilk telefon gibi başarılara sahip.

     

    Güney Kore merkezli kaynaklardan gelen bilgilere göre, Optimus G2 modelinin LTE-A uyumlu versiyonu 3GB bellek kullanacak. Arttırılan bellek kapasitesinin özellike multitasking yani çoklu uygulama çalıştırma hususunda ciddi rahatlama getireceği ifade edilirken, Android işletim sistemi de genel olarak daha refah bir çalışma ortamına kavuşacak. Yapısal özellikleri gereği, eklenen her belleği hızla tüketen Android için 3GB bellek, LG’nin QSlide çoklu uygulama çalıştırma konseptini de olumlu yönde etkileyecek.

     

    Yüksek çözünürlüklü ekran, yeni bir sensör ile donatılmış 13MP ya da üstü kamera, Android 4.2 işletim sistemi gibi detaylara sahip olacak ince yapılı Optimus G2’nin yıllardan bu yana alışılagelmiş Android tuş dizilimine de son vereceği ve yenilikçi bir yaklaşım ortaya koyacağı bildiriliyor. Tabi yeniliğin karşılığı her zaman için olumlu geri dönüşler olmasa da bazı butonların bu telefonda arka kısma yerleştirilebileceği ya da örneğin ses açma ve azaltma butonlarının ekran altına dokunmatik olarak konumlandırılabileceği gibi çeşitli tasarım fikirleri bir süredir konuşulmakta idi.

     

    Rekabette öne geçebilmek adına kullanıcıların beğenisini kazanacak yenilikçi yaklaşımlar kullanması gerektiğinin farkıda olan LG, tüm bu nedenlerden ötürü Optimus G2 modeline büyük önem veriyor. Optimus G’den farklı olarak dünya pazarlarına daha hızlı sunulması beklenen yeni telefonun, ekran tarafında da LG’nin en son panel teknolojisiyle gelmesi ve yeniden renk üretimi ile parlaklık gibi konularda önemli özellikler sunması bekleniyor.

     







  • Rakamlarla insanları kandırmayı ne kadar seviyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3GB nedir ya 4GB olsun eğer 3GB çıkarsa almam.

  • Ram cimrisi LG mi 3 gb koyucak?

  • aslında lgnin yaptığı telefonlar görünüm olarak arayüz olarak özellikler olarak çok hoşuma gidiyor ama lgnin o kadar kötü bir türkiye politikası var ki korede çıkan telefon buraya 1 yıl sonra geliyor ve s4,htc one gibi telefonların fiyatından giriş yapıyor tabi ki kimsede 1 yıl önce çıkmış bir telefona bu kadar para vermek istemiyor

  • samsung yaptığı gibi artık donanım ile insanların gözünü boyamaya lg de başladı

  • 3GB neyinize yetmedi bir açıklasanız da biz de bilinçlenmiş oluruz :)

    LG telefonları TR'de çok geri evet.optimus G rekorlar kırarken burada telefonu eline alıp bakan kimse yoktu.yazılım güncelleme,kamera ve batarya konusunda kendini samsung kadar hızlı geliştirmedi.umarım G2'yle hakettiği yere gelir.hatta G2'yle birlikte yeni nesil ufak(4.5" ve altı) orta sınıfları da piyasaya sürmesi gerektiğine inanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 3 Temmuz 2013; 10:54:52 >
  • Şu an f/p olarak Optimus G zaten zirvede denilebilir. Optimus G kullanıcısı olarak telefondan gayet memnunum. 3 GB ram fazla bile, şu an qslide özelliği 2 gb ramde bile gayet akıcı çalışıyor. Optimus G nin Türkiye pazarına geç gelmesi biraz sıkıntı tabi ama şu an TR garantili 1400 1500 liraya satılan bir telefonun S4, HTC ONE civarı performans vermesi gayet tatmin edici. G2 Türkiyeye ne zaman gelir bilinmez ama LG nin yine güzel bir telefon yapacağına inanıyorum.
  • LG'nin son zamanlarda çıkardığı neredeyse her cihaz iyiydi.Şimdi L serisinin ikinci modelleri geliyor tasarım anlamında çok iyi olmuşlar,giriş seviyesinden daha çok kar edecek anlaşılan.
    Ayrıca LG L5'e dahi JB güncellemesi verdi,artık güncelleme vermiyorlar masalını okumayı bırakırlar herhalde.
    Ayrıca Optimus G çok güzel bir cihaz olmuş fakat bizim pazara geç girdi,arayüz konusunda iyi şeyler yapmaya başladı Lg,çok güzel görünen ve kişiselleştirme bakımından zengin bir arayüz yapmış
    Fakat benim gözümde tek büyük sorun var o da kameralar. Optimus G kamerası hariç çok iyi bir cihaz,yüksek mega piksellerin hiç önemi yok,kullanılan sensor vs iyi olmadıkça pek bir işe yaramıyor.
    Bu aleti merakla bekliyorum var olan bir kaç eksiğini(kamera,ses) kapattığı takdirde süper bir alet olabilir zaten Lg amiral gemileri bile diğerlerinden daha ucuz oluyor.Fiyat konusunda da çok sıkıntı çıkarmaz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScAnMaN

    3GB nedir ya 4GB olsun eğer 3GB çıkarsa almam.

    ben 12 gb isterim 1600 mhz.
  • Tuş dizilimi değişikliğinde bu kadar sıradışılık kötü olur.Telefonun tuş dizilime alışmak, telefon değişikliğinde yeni dizilime alışmak gerekir.Çünkü bir süre sonra hareketler refleks oluyor.Kapasitif tuşlar, ses tuşları,güç tuşunu kullanmak gibi.

  • 2 GB yeterli şu an. 200 GB ram koysalar değişen bir şey olmaz.

    Ram arttıracaklarına, Android'i donanımla daha optimize etsinler kâfi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    Ram cimrisi LG mi 3 gb koyucak?


    nexus 4 e kaç koymuştu benim babam :D

  • Adamlar ne yapsın androidi onlar mı geliştiriyorlar.Onlar da stabilizeyi arttırmak için donanımı arttırıyorlar.Burada hatalı olan varsa o google dır bence

  • Ne koyarlarsa koysunlar gözümü kararttım sony honami alacam

  • Allah gözünüzü doyursun 3'e bile az diyenler var yahu

  • 2 GB bellekli Htc One kullanıyorum, Task Killer vb. program kullanmadığım halde şu ana dek şiştiğini görmedim.

    Bu adamlar şu anda isteseler 16 gb ram koyabilirler emin olun bu teknoloji mevcut. Fakat en yenisini ben almalıyım kitlesi için her sene kademe kademe artırmayı tercih ediyorlar. Yiyenlere afiyet olsun.

  • ilk 2gb bellekli telefonuda lg piyasaya sürmüştü bunu yaparsa şaşırmam

  • 2 gb ram yetiyor da artıyor bile. Optimus G de task killer kullanmadan boşta 1 gb ram oluyor, task killer ile 1.2-1.3 gb ram oluyor. Arka planda 3 oyun açıkken 4. oyunu rahatlıkla oynuyabilirken 3 gb ram e az diyen var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: talerk

    Ne koyarlarsa koysunlar gözümü kararttım sony honami alacam


    İlk alıcaklardan biri de benim dostum :)

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.