Şimdi Ara

Don't Starve Yapımcısı Yeni Oyununu Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Shank serisiyle birlikte ün kazanan, ardından Mark of the Ninja ve Don't Starve ile birlikte oyuncuların beğenisini kazanan Klei Entertainment, yeni oyununu duyurdu. Klei Entertainment'ten Incognita geliyor.

Yapılan açıklamalara göre Incognita, XCOM ve Fire Emblem serilerine benzer bir oynanış yapısıyla karşımıza çıkacak. Taktiksel bir oynanışın yer aldığı Incognita'da karakter pozisyonları, oynanışa büyük bir etki edecek.

Klei Entertainment yetkililerinin açıklamalarına göre Incognita'nın çıkışı için Don't Starve'a benzer bir sistem işlenecek. Belirtilenlere göre bu yaz döneminde Incognita'dan ilk beta haberlerini alacağız. Oyun, hem PC hem de iOS için çıkışını yapacak.

• Duydugum en guzel haberlerden biri.. Bence piyasanin en iyi bagimsiz yapimcilarindan ilk ikisinden biri KLEI.. tum oyunlarini oynadim muthis islere imza atiyorlar..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen şank 2 begenmedim. Ama kaliteli bir firma olma yolunda ilerliyor.

• Yeni oyun üzerinde çalışmalarına rağmen, Don't Starve'a hala bir ton yenilik geliyor. Helal olsun Klei Ent. Benden size tam destek.

• Bu şirketin yaptığı oyun havada kapılır.En sevdiğim bağımsız yapımcı ( Birde The Forest yapıcısı var.Çıksada oynasak be! )Don't starve en sevdiğim bağımsız oyundur şu anda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.