Şimdi Ara

CoD: Ghosts'un Free Fall Modundan Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Yine bu yılın en çok satan oyunlarından biri olması beklenen Call of Duty: Ghost'un duyurulan oyun modlarından biri olan Free Fall moduna ait bazı görseller yayınlandı. Bu görsellerde yıkımın ve aksiyonun üst düzeye çıkacağı görülüyor.

Oyunun bu görüntülerinde daha çok haritaların nasıl olacağı anlatılmaya çalışılıyor.  İşte bahsedilen görseller:

• İlk ekran görüntüsü çok tanıdık değil mi? #direnbf4

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dnzprmksz
    02.07.2013 10:31:16

yıllarca codda yıkım yok diyip yıkım gelince de direnbf4 demek güzelmiş.
  • Herkes; "Call of Duty güzel ama BF3 deki kadar yıkılma grafiği ve fiziği yok" diyodu şimdi herkes; "Battlefield'dan çaldılar" diyecekler. Fanatiklik is spotted!!!!

• Bence yüksekten düşerken bina patlatmaya çalışacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

dnzprmksz
    02.07.2013 10:31:16

yıllarca codda yıkım yok diyip yıkım gelince de direnbf4 demek güzelmiş.

İki görselden yıkım olacağını anlamakta güzelmiş.Başka oyunlar alıntı yapınca "CoD çalınma" demek sorun olamayıp, CoD başka oyunlardan alıntı yapınca söylemenin tepki çekmeside güzelmiş.
  • Ya abi iyi misiniz o yıkımlar hazırlanmış hep aynı şeyler bfdeki gibi değil..
  • Lütfen bf ciler konuya girmesin.
  • BSC Misafiri

02.07.2013 14:12:41

bf ci ne ya :D antenci gibi allahım ne garip insalarsınız
  • Hep Battlefield mı CoD'a benzeyecek birazda Cod benzesin .
  • Beyler onlar script , Battlefield'da ki gibi gerçek zamanlı olmayacaktır .
  • ben kesinlikle fan değilim ama codu daha çok seviyorum çünkü büyük haritalarda adam aramaktan sıkılıyorum ve killstreaklar bir ödül gibi geliyor. Elbette cod da da yıkımın olmasını isterdim ama bf4 deki gibi değil. çünkü oyunun yapısı bozulurdu. Ama en azından duvarların kenarlarının ve siperler gibi yerlerin yıkılabilmesi de fena olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: osmannking1507

ben kesinlikle fan değilim ama codu daha çok seviyorum çünkü büyük haritalarda adam aramaktan sıkılıyorum ve killstreaklar bir ödül gibi geliyor. Elbette cod da da yıkımın olmasını isterdim ama bf4 deki gibi değil. çünkü oyunun yapısı bozulurdu. Ama en azından duvarların kenarlarının ve siperler gibi yerlerin yıkılabilmesi de fena olmazdı

Sizin gibiler yüzüne zaten BF ruhunu kaybediyor beğenmezsen oynama zorla oynatmıyorlar . Eğer illa köpeklerle oynayacaksan bizim bahçede de var onla oynamak daha zevkli .
  • Bu modu açıklayabilecek biri varmı?
  • mod falan değil sadece ön siparişle gelen bonus multiplayer harita.
    http://www.callofduty.com/ghosts/wheretobuy/freefall?utm_campaign=001053&utm_medium=Email&utm_source=ET&utm_content=bdycta1

battlefield'dan ctrl+c,ctrl+v

• Nezamandan beri oyunlarda bi ilerleme olunca alıntı diyorsunuz. Bf fanboyları komik olmayın bu cod fanboyları içinde geçerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.