Şimdi Ara

YARDIM SORULARIMA CEVAP LÜTFEN :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce araştırdım ben bu oyunu oynamaya karar verdim.
    Knightan 63 lwl 2 milyar oyun parası ile şutlanınca bu oyuna geldim ki
    Aga pls party pls ve 0-12 yaş çocuklara da oyunun hitap etmesi e yeter artık..

Merak Ettiğimim Sorular Şunlar :)

1-Bundada Knight gibi bi tane dosya indiriyoz ordan servar seçim ( mesala ares1 v.b gibi) connect diyip mi bağlanıoz ??
    2-Serverlar ne işe yarıor ? Yani oyunun çalışma mantelitesi nedir ?
    3-En iyi serverlar hangisi ? en çok tutulan yada güwenli serverler.?
    4-ve bu serverlerdan nasıl bağlancaz: )

5-ALLAH KOLAYLIK VERSİN :d
    ANNATIN BAKİM :)

• aslında araştırsan bulabilirsin ama madem knighttan kurtardın kendını sana iyilik yapıyorum

1.orjinal clienti indirdikten sonra istersen hiç patch yapmadan paralı olarak orjinal serverinde oynayabilirsin ücretsiz serverlara girmek içinde evet clientin üstüne serverla alakalı olan sitenin dosyasını indiriyorsun ve güncelliyorsun

2.Mesela Orjinal serverda düşük ratede(1x) lagsız ve düşme sorunu olmadan telekom hainlik yapmadığı sürece gün boyu oynayabilirsin ama ücretsiz serverlarda lag sorunu ve restart işlemi sürekli olduğundan bu sorunların olabilir ama tabi bu serverların çoğu ya orta yada yüksek ratede olan serverlardır ve bu serverlarda level kasmak daha kolay olur ama lakin düşük ratede olan orjinali aratmayacak serverlar bulunmakta bunlardan en iyisi olarak sana bnb serverlarını söyleyebilirim eğer oyuna başlayacaksan tavsiyem düşük ratede başla böylece oyunu iyi öğrenirsin...

3.Eğer Çabuk Level atlamak istiyorsan l2extreme,olympus,dragon gibi serverlar mevcut

ama uzun soluklu olsun hiç lag reset durumu olmasın diyorsan sadece ve sadece BnB diyorum...

4.Serverlara bağlanman için öncelikle server sunucusunu sağlayan siteye gireceksin ve siteden bir patch indireceksin indirdikten sonra dosyayı çalıştıracaksın otomatikman update yapacak update bittikten sonra siteden üyelik alacaksın bu kadar basit...

• quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

2.Mesela Orjinal serverda düşük ratede(1x) lagsız ve düşme sorunu olmadan telekom hainlik yapmadığı sürece gün boyu oynayabilirsin ama ücretsiz serverlarda lag sorunu ve restart işlemi sürekli olduğundan bu sorunların olabilir ama tabi bu serverların çoğu ya orta yada yüksek ratede olan serverlardır ve bu serverlarda level kasmak daha kolay olur ama lakin düşük ratede olan orjinali aratmayacak serverlar bulunmakta bunlardan en iyisi olarak sana bnb serverlarını söyleyebilirim eğer oyuna başlayacaksan tavsiyem düşük ratede başla böylece oyunu iyi öğrenirsin...

3.Eğer Çabuk Level atlamak istiyorsan l2extreme,olympus,dragon gibi serverlar mevcut

ama uzun soluklu olsun hiç lag reset durumu olmasın diyorsan sadece ve sadece BnB diyorum...

Aşağıdaki verilen linkteki güncellemelere bakıyorumda BnBdeki elemanlar kendi kafalarına göre onlarca değişiklik yaparken nasıl olurda orjinali aratmayacak (buradan kastının orjinale en yakın olduğunu varsayıyorum ve istenirse linkteki her bir uydurma güncellemeyi gösterebilirim) en iyi sunucu BnB olur ve...

...yine ciddi merak ediyorum, BnB ve Olympus her ikisi de 3x sunucular olmasına rağmen Olympus çabuk level atlanan ama BnB uzun soluklu ve yukarıda adı geçmediği için kolay level atlanmayan bir sunucu nasıl oluyor bu iki konuda aydınlatabilirse biri sevinirim, iyi oyunlar

http://l2.bnb.gr/forum/viewtopic.php?t=13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miharbi -- 22 Haziran 2006; 0:57:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

Aşağıdaki verilen linkteki güncellemelere bakıyorumda BnBdeki elemanlar kendi kafalarına göre onlarca değişiklik yaparken nasıl olurda orjinali aratmayacak (buradan kastının orjinale en yakın olduğunu varsayıyorum ve istenirse linkteki her bir uydurma güncellemeyi gösterebilirim) en iyi sunucu BnB olur ve...

...yine ciddi merak ediyorum, BnB ve Olympus her ikisi de 3x sunucular olmasına rağmen Olympus çabuk level atlanan ama BnB uzun soluklu ve yukarıda adı geçmediği için kolay level atlanmayan bir sunucu nasıl oluyor bu iki konuda aydınlatabilirse biri sevinirim, iyi oyunlar

http://l2.bnb.gr/forum/viewtopic.php?t=13

arkadas karistirdi heralde

• karıştırmaktan ziyade yeterince bilgi sahibi olmadığı sunucular için bu yorumları yapmak onu bu hale düşürmüşe benziyor
    oyuna yeni başladıysan karakter özeliklerini öğrenmek ve oyunu kavrayabilmek için ortalama bi çarpan katsayılı serverda başlamanı
    tavsiye ederim..
    http://www.gamesites200.com/lineage2/
    http://l2.hopzone.net/free-lineage2-servers.html

bu sitelerde sunucuların kullandığı l2 özellikleri ile beraber kurulumu kısaca anlatılıyor(azcık ingilizce şart anlayabilmek için)
    ancak illede Türklerin bol olduğu bir sunucuda başlamak istersen forumu biraz daha araştır mutlaka daha fazla fikir sahibi olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenSpirit -- 22 Haziran 2006; 4:08:05 >

• miharbi kardeş biliyorum olympus ta orjinale en yakın serverdir bunu yazmadığım için hatalı olduğumuda kabul ediyorum yalnız olympus ile bnb arasında bir farktan bahsetmek istiyorum oda reset olayı olympus ta sende belirtmiştin hatta 12 saatte bir reset olayı var ama bnbde bu yok çünkü bnb'nin server altyapısı güçlü bunları neden söyluyorum çünkü bende önceden bnbde oynamıştım ve gayet memnun kaldım büyük olasılıkla extremeden ayrıldığımda tekrar bnbye döneceğim...orjinale yakın olmasında kastettiğim olay ise sadece ratelerdir yani ben arkadaşa bu yüzden bnbyi tavsiye ettim girsin reset derdi lag derdi olmadan levelini kassın

bu kadar
  • olympussmu ?? salla gitsin BNB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oaur dilerim arkadaslar baska bir tane olympus serveri vardi bir ara onda oynamıstım o aklıma geldi olmypus deyince oyusden salla yasdım tekrar ozur dilerim (uyku sersemligi iste )
  • peki bu serverları nerden indircezzzzz
  • kardeşim bu knigth e göre serverler benzemez bütün serverler ayrıdır onları ayrı yüklersin.....

sana biraz server wereyim

www.l2elite.us
    www.ub3rserv.us
    www.lineage2world.com
    www.l2extreme.com

birçok server öğrenmekte istiyorsanız l2.hopzone.net buradan
    ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.