Şimdi Ara

Arkadaşlar Tez Yazıyorum Acil Yardım EPSON L110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldım ürünü ve hiç yazdıramadım, talimatları da harfi harfine yaptım. Bir arkadaşım ilk çıktıyı kendinin belirlediği birşey den alması gerektiğini söyledi ama o tarz birşey de çıkmadı karşıma. Ne yapmam gerek arkadaşlar? Teşekkürler..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAnswer23

    Yeni aldım ürünü ve hiç yazdıramadım, talimatları da harfi harfine yaptım. Bir arkadaşım ilk çıktıyı kendinin belirlediği birşey den alması gerektiğini söyledi ama o tarz birşey de çıkmadı karşıma. Ne yapmam gerek arkadaşlar? Teşekkürler..

    Normal ne istiyorsanız yazdırın.Ama ilk önce bir-iki kere kafa temizleme yapınki kafalar iyice mürekkep dolsun.
  • Adamım denedim ama yine boş kağıt veriyor hiç birşey yazmıyor ya. Arızalı cihaz aldık sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAnswer23

    Adamım denedim ama yine boş kağıt veriyor hiç birşey yazmıyor ya. Arızalı cihaz aldık sanırım.

    Hava tıpalarını açtın mı dostum? Ayrıca hava varsa yazmaz yazıcı.İyice kontrol et.
  • Mürekkepin olduğu tıpaları diyorsun sanırım adamım ama onları iyice kapattım yani hava girecek bir durum yok sanırım yanlışta anlamış olabilirim ama tam bilemedim. Mürekkepleri doldurdum haznelerine bir türlü yazdıramadım öğlenden beri uğraşıyorum bakmadığım yer kalmadı internette ama yok bulamadım adamım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAnswer23

    Mürekkepin olduğu tıpaları diyorsun sanırım adamım ama onları iyice kapattım yani hava girecek bir durum yok sanırım yanlışta anlamış olabilirim ama tam bilemedim. Mürekkepleri doldurdum haznelerine bir türlü yazdıramadım öğlenden beri uğraşıyorum bakmadığım yer kalmadı internette ama yok bulamadım adamım.

    Hayır dolan değil 2 tane tıpa olması lazım üzerinde birisi dolum diğeri hava alması için.Hava almazsa mürekkep akmaz yazıcıya.Tıpaları açın sonra kafa temizleme yapın.Açmadan yapmayın kafa zarar görür
  • birde tankın yanında vana var vanalar açık olmalı çizgi yukarı bakmalı..
    kafa temizleme yapıp, sınama sayfası yazdırmanız gerekir sınama sayfasında eksik çizik olmamalı
  • Valla arkadaşlar her ikisinide denedim çizgi yukarı bakıyor hep yazdırma kısmında. Kafa temizlemeyide yaptım 2 kez ama sonuç aynı. Emre dediğin tıpalar boyadaki tıpalar değil anladım ama başka yerde de tıpa göremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAnswer23

    Valla arkadaşlar her ikisinide denedim çizgi yukarı bakıyor hep yazdırma kısmında. Kafa temizlemeyide yaptım 2 kez ama sonuç aynı. Emre dediğin tıpalar boyadaki tıpalar değil anladım ama başka yerde de tıpa göremedim.

    Mutlaka bir tıpa olması gerek yoksa hava almaz ve mürekkep akmaz.Başka tıpa yok ise dolum tıpalarını aç dene bakalım kafa temizleme yaptıktan sonra.
  • bence mürekkep haznesinin resmini çek koy buraya. yoksa buradaki arkadaşlar sadece tahminde bulunur.. belki basit birşey.
  • Arkadaşlar sorun halloldu. Dün servise götürdüm yazıcıyı. Oradaki arkadaş sınama sayfası yazdırdı ve direk çıktıyı verdi. Bazen mürekkeplerde böyle sorunlar olabiliyor dedi bir problem yok artık şükür. Sizlere de teşekkür ediyorum. İyi forumlar
  • Selamlar Bende Epson L110 aldım ve kurulumu tamamlamama rağmen yazıcıdan basılı kağıt çıkmıyor.
    önce teknik servisi aradım onlar bir numara verdiler onları aradım benim yaptığım şeylerin üzerine 4 kez kafa temizleme yapın hala çıktı alamıyorsanız teknik servislik işiniz var cevabı geldi.
    inanılır gibi değil cihazın üzerinde toplam iki düğme var ve çok basit bir makina olmasına rağmen ilk aldığımda bile çalışmıyor ve bu durumun desteği de yok teknik servise gitmek için zaman harca dur. benim başka çarem yok ama almayı düşünenler bence bir kez daha düşünün.
  • Bugün yeni aldım. Aynı problem bende de var. 10 defa kafa temizleme yaptım ama sayfa yazıyor gibi yapıp, boş sayfayı veriyor.
  • 30 kere kafa temizletme yapınca oluyor:(
  • refazmutlu R kullanıcısına yanıt
    Damla tuşuna 3 saniye basıp cihazın ilk kullanıma hazır hale getirilmesi gerekiyor.
    Bu işlemle yaklaşık 20 dakika boyunca depodan kartuşa mürekkep çekiyor.
    Bu da bir problem olarak karşınıza çıkabilir diye ekledim.
  • Epson L110 Sitemizden alabilirsiniz. Öncesinde ve sonrasında her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.