Bildirim
gtx 770 ı3 3320, fx 6350, x965 testlerı
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Bendede x4 965 var stok değerlerde kullanıyorum. -
-
S image satırlarını yan yana ekleyin. -
Fx6100 olene kadar efsane x4 955 te olmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kımse tersını soylemedı zaten..phenom aynı mhz de fx lere kok sokturuyor..fx lerın testlerde ustun gozukmesının nedenı yuksek mhz degerlerı..4.2 ghz e alınan phenom2x4 veya x6 ıslemcılerı fx 8300 ve 6300 ıslemcılerını bıle parmagında oynatır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
kımse tersını soylemedı zaten..phenom aynı mhz de fx lere kok sokturuyor..fx lerın testlerde ustun gozukmesının nedenı yuksek mhz degerlerı..4.2 ghz e alınan phenom2x4 veya x6 ıslemcılerı fx 8300 ve 6300 ıslemcılerını bıle parmagında oynatır..
Yok ,o kadar da değil.
3,8-4,0 ghz lerde ancak FX 6300 ü yakalıyabiliyor.Oyun için konuşuyorum.FX 61XX ve FX 81XX serisini söylemiyorum,onlar zayıf seri çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 29 Haziran 2013; 18:54:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
kımse tersını soylemedı zaten..phenom aynı mhz de fx lere kok sokturuyor..fx lerın testlerde ustun gozukmesının nedenı yuksek mhz degerlerı..4.2 ghz e alınan phenom2x4 veya x6 ıslemcılerı fx 8300 ve 6300 ıslemcılerını bıle parmagında oynatır..
Yok ,o kadar da değil.
3,8-4,0 ghz lerde ancak FX 6300 ü yakalıyabiliyor.Oyun için konuşuyorum.FX 61XX ve FX 81XX serisini söylemiyorum,onlar zayıf seri çünkü.
mısal phenom2 x6 4 ghz de 8350 ıle aynı mhz de cok rahat gecer..oyun testlerını ınceleyebılırsın..dersenkı phenom 4 ghz olurken fx ın elı elmamı topluyor orası ayrı konu..ben ıkı farklı mımarıyı aynı mhz degerınde kıyaslıyorum..dogru olan budur zaten.phenom2x6 1100t bıle 3.3 ghz..bıldıgın safkan gercek 6 cekırdek..bende aslında 1055t vardı 4 ghz gunluk kullanırdım hey gıdı hey...gozumde tutuyor namızsızz.. bundan ıntel 2700k lı sısteme gecmıstım..
-
ayakta ölenler kulübüne hoşgeldiniz -
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir Yeni bir anakart+kasa alsam eski phenom 965be mi hala kullanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir Yeni bir anakart+kasa alsam eski phenom 965be mi hala kullanırım
sekıl degıstırdıgı bırseye benzese
phenom un mezarındakı kemıklerı sızlıyor..ahh ahh bu durumlara gelecek ıslemcımıydım dıyordur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X