Şimdi Ara

Ezcool uygun fiyatlı tableti Smart Touch 710'u satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Ezcool, küçük yaş grubundaki kullanıcıları hedefleyen uygun fiyatlı tableti Smart Touch 710'u satışa sundu.




    Üst düzey bir donanıma sahip olmayan tablet, KDV dahil 149 TL'lik fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 800 x 480 piksel çözünürlüğünde 7 inçlik bir ekrana sahip olan Smart Touch 710, 1 Ghz saat hızında çalışan Cortex A8 tabanlı "Boxchip Alwinner A13" adlı bir işlemciden güç alıyor. Android'in 4.0 numaralı sürümüyle çalışan tablette 32 GB'ye kadar arttırılabilen 4 GB'lık bir dahili depolama alanı ve 512 MB'lık DDR3 RAM bulunuyor. Smart Touch 710'da 0.3 MP ön ve 2 MP'lik bir arka kamera da yer ediniyor.




    Pembe, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle sunulan giriş seviyesindeki Smart Touch 710'un 310 gr ağırlığa ve 10.6 mm'lik bir kalınlığa sahip olduğunu da belirtelim.







  • ÇÖP BAŞKA BİŞEY DEĞİL.

  • Dh copun de reklamini yapmaya basladi.

  • 30 lira olursa alırım şayet 31 lira bile etmez bu cihaz

  • cöp yorumlarına katılıyorum ç,nki bu donanımda artık cihaz bile üretilmiyor

  • Aman ne uygun fiyatlı :D Piyasada aynı özellikli ürünler zaten aynı fiyatlara satılıyor ki bu ürünlere bu paranın azıcık piyasayı bilseniz çok fazla olduğunu görürsünüz. Çinde 1 konteynerına veriyolar 149 tlyi.

    Tablet alacaklara önerim 10.1 inç alsınlar. 7 inç özellikle bu 512 ram 4gb diskli klasik tabletler çöp oğlu çöp emin olun.

    Tablet alacaklar şunu okusun mutlaka: TIKLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 28 Haziran 2013; 22:27:58 >
  • Cidden çöp o fiyata çinden felan en az çift çekirdekli 1024*600 cihaz alınır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19

    Aman ne uygun fiyatlı :D Piyasada aynı özellikli ürünler zaten aynı fiyatlara satılıyor ki bu ürünlere bu paranın azıcık piyasayı bilseniz çok fazla olduğunu görürsünüz. Çinde 1 konteynerına veriyolar 149 tlyi.

    Tablet alacaklara önerim 10.1 inç alsınlar. 7 inç özellikle bu 512 ram 4gb diskli klasik tabletler çöp oğlu çöp emin olun.

    Tablet alacaklar şunu okusun mutlaka: TIKLA

    sadece bu marka için değil diğer markalar içinde aynı şey söylenebilir... özelliklerine göre normal piyasa fiyatında satılıyor. eşdeğer özelliklere sahip diğer markalarla hemen hemen aynı fiyata yani. fiyat performans oranına göre 500 liralık tablette var 150 liraya olan tablette var. bu özelliklere sahip bir tabletin fiyatı, zaten olması gereken fiyatla satılıyor olması gayet normal. tamamen arz/talep dengesi. sen gider mercedes tercih edersin beklentilerin hat safhadadır, paran çoktur, zevk düşkünüsündür. bende gider reno yu seçerim, beklentim ölçüsünde harcama yaparım. ayrıca bu şuna benzemiş, mercedes jeep'e binen birinin reno markaya çöp demesi gibi, çok basit bir bakış açısı olmuş bence. bu arada 149 liraya bir konteynır almak mümkünse gel bizde bu işi yapalım. bu işler bu kadar basit mi? hem ayrıca paylaşmış olduğun videoyuda izledim tamamını. gayet objektif yorumlar yapılmış. adamlar zaten global marka üzerinde oynama yapıp çakma isimler altında günlük ticaret yapanları eleştiriyor ve de tv den satılan, ne olduğu belirsiz şeyleri pazarlayanları dile getirerek bu konuda milleti bilinçlendiriyorlar. yaptığınız yorum ile videoda konuşulanlar arasında çelişki var, sanırım siz video yu izlemediniz henüz. son birşey daha, dikkat ederseniz, videodaki yorumcular türkiyedeki teknik servisi olan birkaç markayı belirtiyorlar ve bunların arasında ezcool markası da var. çocuğuma kalkıp 150 liralık tablet almak var iken neden gidip 400-500 liralık tablet alayım ki. çocuk kullanacağından bi bakmışsın 3 gün sonra kırmış ee sonuç ; 150 liralıkta olsa çöp 500 liralıkta olsa çöp. önemli olan satış sonrası teknik desteği veriyor mu bir marka, ben buna bakarım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.