Şimdi Ara

Intel i7 4770k Overclock Mekanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
16
Favori
41.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4770k sahibi arkadaşlar bu sayfa altında overclock denemelerimizi, ulaştığımız sonuçları, sıcaklık değerlerini, voltajı ve kullandığımız donanimi yazarak paylaşalım.
    Böylece birbirimizle karşılaştırarak en uygun ayarları bulabiliriz. Benim gibi o c konusunda tecrübesiz arkadaşlara da yardımı dokunur.

4.2 ghz-all core-1.184v(sadece işlemci çarpanı ai suite 3 ile 4.2 ye çıkarıldı) İmzamdaki sistem ile..

CRYSIS 3:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 29 Haziran 2013; 14:59:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu haswell işlemcilerin Overclock olayı biraz daha karmaşık galiba
  • oyun içi sıcaklık değerlerinizide yazarmısınız metro bioschok gibi
  • y.C.g kullanıcısına yanıt
    metroyu yazabilirim onu kurcam birazdan
  • Bende başlığı görünce 4.8 - 5.00 falan yaptın sandım işlemciyi.4.2ghz için konu açmaya bile değmezdi.Neyse belki diğer kullanıcılar işlemcinin gerçek oc potansiyeli hakkında bilgi verebilirler
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    hocam zaten max oc yapcam kaygısında değilim. ben sadece herkesin yaptığı oc ları burda paylaşırız bilgi alışverişinde bulunuruz diye açtım konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

oyun içi sıcaklık değerlerinizide yazarmısınız metro bioschok gibi

METRO 2033 4.3ghz (ssao kapalı)

Intel i7 4770k Overclock Mekanı Intel i7 4770k Overclock Mekanı Intel i7 4770k Overclock Mekanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 28 Haziran 2013; 23:57:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    Intel Core i7-9700K
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aı suıte den select all core yapmalısınız ki bütün çekirdekler 4300 olsun bazıları boost olmamış sanırım daha iyi performans alırsınız bu şekilde metro değilde imkan varsa crysis 3 yada bf3 mutıde deneyiniz sıcaklıkları görmek açısından.
  • Akşam crysis 3 u deneyebilirim bf3 yok bende. 4.3 ghz benim Soğutucu ve kasa için ( havalandirma pek iyi değil) son limitlere yaklaşıyor. Bu 4770k çok fazla ısınıyor. H100 le bile 4.5-4.7 ancak cikabiliyorlar onda da prime 95 testinde sıcaklık 85-90 dereclere çıkıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

Akşam crysis 3 u deneyebilirim bf3 yok bende. 4.3 ghz benim Soğutucu ve kasa için ( havalandirma pek iyi değil) son limitlere yaklaşıyor. Bu 4770k çok fazla ısınıyor. H100 le bile 4.5-4.7 ancak cikabiliyorlar onda da prime 95 testinde sıcaklık 85-90 dereclere çıkıyormuş

ısınma olayı halen devam edıyor cunku kapak altı yıne 3770k dakı gıbı dandık termal macun :( 2600k-2700k gıbı ısıyı cabuk ıletemıyor
    kendı 3770k ma ıhs yaptım sıvı metal kullandım kapak altına ısı olayına kesın cozum ve 4770k ıcınde aynı durum soz konusu
    oc potansıyelı ıcınde pek ıc acıcı gormuyorum arastırdıgım kadar bıraz yuksek voltaj ıstıyor cpu daha detaylı bılgısı olan arkadaslar paylasırsa sevınırım
    su an ıcın haswel e gecmeyı rafa kaldırmıs durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanpirpir

quote:

Akşam crysis 3 u deneyebilirim bf3 yok bende. 4.3 ghz benim Soğutucu ve kasa için ( havalandirma pek iyi değil) son limitlere yaklaşıyor. Bu 4770k çok fazla ısınıyor. H100 le bile 4.5-4.7 ancak cikabiliyorlar onda da prime 95 testinde sıcaklık 85-90 dereclere çıkıyormuş

ısınma olayı halen devam edıyor cunku kapak altı yıne 3770k dakı gıbı dandık termal macun :( 2600k-2700k gıbı ısıyı cabuk ıletemıyor
    kendı 3770k ma ıhs yaptım sıvı metal kullandım kapak altına ısı olayına kesın cozum ve 4770k ıcınde aynı durum soz konusu
    oc potansıyelı ıcınde pek ıc acıcı gormuyorum arastırdıgım kadar bıraz yuksek voltaj ıstıyor cpu daha detaylı bılgısı olan arkadaslar paylasırsa sevınırım
    su an ıcın haswel e gecmeyı rafa kaldırmıs durumdayım

Bide bu islemcide voltaj regilatorlerini işlemcinin içine almislar o c olayi baya bi karmaşık geldi bana. Anakartın biosundan giripte manuel yapamadim cok fazla parametre var. Zaten konuyu onun için açtım. 4770k kullanipta oc ayarlarını iyi yapan arkadaslarla fikir alisverisinde bulunuruz. Tabi bende birde ram ileilgili sıkıntı var 1.6v ramler alirken acemiliği me geldi belki onlari satip low voltaj ram alirim ama su an zor ). Ekran Kartı nin taksiti bitsin anca

• quote:

4770k sahibi arkadaşlar bu sayfa altında overclock denelerimizi, ulaştığımız sonuçları, sıcaklık değerlerini, voltajı ve kullandığımız donanimi yazarak paylaşalım.
    Böylece birbirimizle karşılaştırarak en uygun ayarları bulabiliriz. Benim gibi o c konusunda tecrübesiz arkadaşlara da yardımı dokunur.

4.2 ghz-all core-1.84v(sadece işlemci çarpanı ai suite 3 ile 4.2 ye çıkarıldı) İmzamdaki sistem ile..

hocam 1.84v biraz fazla değil mi ?

düzenleme: açıklamada 1.84 yazmışsınız ama fotoğraflarda 1.184 yazıyor soun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaptain1001 -- 29 Haziran 2013; 11:55:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

quote:

4770k sahibi arkadaşlar bu sayfa altında overclock denelerimizi, ulaştığımız sonuçları, sıcaklık değerlerini, voltajı ve kullandığımız donanimi yazarak paylaşalım.

4.2 ghz-all core-1.84v(sadece işlemci çarpanı ai suite 3 ile 4.2 ye çıkarıldı) İmzamdaki sistem ile..

hocam 1.84v biraz fazla değil mi ?

düzenleme: açıklamada 1.84 yazmışsınız ama fotoğraflarda 1.184 yazıyor soun yok

Yanlis yazmışım Sağol duzelteyim hmn

• İntel 4770K 4.7 GHZ 1,295V ile Metroyu 55 - 60 dereceler arasında oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 29 Haziran 2013; 12:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRZeist

İntel 4770K 4.7 GHZ 1,295V ile Metroyu 55 - 60 dereceler arasında oynuyorum.

hocam oc u nasıl yaptin hangi ayarlari değiştirdin. anakartin üzerinden mi ayarladin. Bunları paylaşırsan sevinirim tabi bide resim atarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 29 Haziran 2013; 12:44:40 >
  • quote:

quote:

hocam oc u nasıl yaptin hangi ayarlari değiştirdin. anakartin üzerinden mi ayarladin. Bunları paylaşırsan sevinirim tabi bide resim atarsan sevinirim.

Dükkandayım kardeşim akşama eve gideyim SS ekler , detaylı bir şekilde anlatırım.
  • quote:

quote:

quote:

Dükkandayım kardeşim akşama eve gideyim SS ekler , detaylı bir şekilde anlatırım.

Sağolun hocam benim pek tecrübem yok. bu hasswell lerin oc si biraz daha karışık. hem bana hemde bu işlemciyi alacak arkadaşlara yardımcı olur.

• Bakın millet neler yapıyor :)

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    ) 4.2 den yukarı çıkamadım galiba ram ile alakalı nse bu da yetiyor şimdilik.
  • Merhaba,

İşlemcinin Batch Kodu nedir ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.