Şimdi Ara

Last of Us Yapay Zekasında Kısıtlamaya mı Gidildi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Özellikle neslin sonuna yaklaşılan bu dönemde, demo karşılaştırma videoları moda olmaya başladı. Donanım yetersizliği ve Aliens: Colonial Marines karşılaştırmasında gördüklerimiz, oyuncuları bu tip videoları yapmaya itiyor. İnternette gördüğümüz demo karşılaştırma videolarına bir yenisi, The Last of Us tarafından eklendi.

Yayınlanan videoda, The Last of Us'ın geçen seneki E3 demosuyla çıkış sürümü karşılaştırılıyor. Yayınlanan videoya baktığımızda The Last of Us'ın çıkış sürümünde bazı yapay zeka kıstılamasına gidildiği göze çarpıyor. Karşılaştırma videosundaki oynanış bölümleri, oyunun en zor seviyesi yani Survivor modundan alınmış. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Kesinlikle. Videolarda silahsız düşmanlara silah doğrulttuğumuzda tepki verip saklanıyorlardı. Fakat ben oynarken böyle bişey olmadı

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • adamın giysisini nasıl değiştirmiş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

adamın giysisini nasıl değiştirmiş :D

oyunu bitirince kazandığın paralarla istediğin kıyafeti alabiliyorsun.. ben yapay zekada hiç sorun yaşamadım.. düşmanda yanına yaklaştığımda anında fark ediyordu bur da ise fark etmiyor tuhaf ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSAC -- 27 Haziran 2013; 13:00:14 >
  • burada bas bas bağırıyoruz yapay zeka vaadedilenler kadar iyi değil diye eksi yağmuruna tutuyorsunuz bizi trollük yapmıyoruz gerçektende öyle gene kötü değil yapay zeka ama kesinlikle söylenenler arasında ciddi fark var..
  • aynen bu yönden büyük hayal kırıklığı yaşadım oyunda oyunu satmak için yapılan bişi ve hiç sinematik aksiyon sahnesi yok demodaki gibi eğilirken koşamıyosun ama demoada bu var bi adamla dövüşürken korunabilosun demoda bu gibi şeyler
  • last of us'ın ne kadar şişirme olduğuna güzel bir kanıt. İlk gösterildiği demodaki haline bir de şimdiki haline. Yine de iyidir. GOTY BioShock Infinite.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun geneli böyle değil. adam yapay zekanın saçmaladığı anları kaydetmiş ki her oyunda olabilecek şeyler bunlar. bu videodaki bazı sahneler hiç başıma gelmedi mesela benim. öyle elinde sopayla karşında beklemesi falan...

• ne yaparsanız yapın THE LAST OF US GOTY !! kıskananlar çatlasın (bkz; metacritic ) puhahahahaaaaaa kısıtlamaya gidilen hali buysa yani benim bitirdiğim oyun sa bu nesildeki en iyi yapay zekaydı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

last of us'ın ne kadar şişirme olduğuna güzel bir kanıt. İlk gösterildiği demodaki haline bir de şimdiki haline. Yine de iyidir. GOTY BioShock Infinite.

tabi tabi BioShock hayatında en fazla sıkıldığım oyunlardan bir tanesi..oyunu bitirdim ama pekde sevmedim .. bu oyunu the last of us daha iyi görmek saçmalık ve iki oyununda aldığı puanlar ortada (the last of us daha yüksek puan almıştır ) bu arada birde şişirme imiş tabi tabi .. oynayamamış konuşuyor ..

• yapay zekada bazı sıkıntılar olduğu doğru da yapay zekasında sorun olmayan tek bi oyun dahi yok
  • Ya ben hatırlıyorumda Joel'in tabancasındaki kurşun bitince ses çıkar ya tık tık diye adam onu duyup haha diye gülüyordu rehine olmasına rağmen sıkıyordu hemen ama şimdi o kadarda akıllı değil yapay zeka.

• Saçma sadece yapay zekanın afalladığı sahneyi çekmişler yada ben oyunda fark etmedim.Yapay zeka beklenilen gibi değil ama kötü asla değil.Bu oyunun keyfi başka... Gece kolonlara veriyorum karanlık yerlerde terleye terleye oynuyorum hele tosuncuk kovalarken....

• Ciddi fark var ya, şaşırdım. Bu oyun gördüğüm bütün sitelerde tam puan almıştı ama AI böyleyse imkansız tam puan alması. Acaba öyle bi versiyon yapıp inceleme yapanlara onu mu verdiler?

• 0:46 pek te afetzede modundan alınmış gibi değil.Çünkü ben afetzede modunda oynarkan adam çıktığı gibi bana headshot atıyordu.Tabi ki de oyunda yapay zeka hataları vardı ama hangi oyun kusursuz bir yapay zekaya sahip.

• Ben afetzede'de oynarken kesinlikle bu kadar saçmaladıgını görmedim hele bi adam bana vurdugunda sopayla bayağı sağlıgımı götürüyordu sanırım adam ya easy'de oynamış yada normalde ve o kadarda sorun olabilecek hatalarda değil hani oyuna *ok atılmak için yapılmış bi video bence -_-
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

last of us'ın ne kadar şişirme olduğuna güzel bir kanıt. İlk gösterildiği demodaki haline bir de şimdiki haline. Yine de iyidir. GOTY BioShock Infinite.

• survivor modda olduğuna ben şahsen inanmadım. ben oynadığım survivor ı çekip bu elemanın videosuyla karşılaştırsam bende bu adamı çürütürüm arkadaşlar. suçlamam da " başta survivor modda açıyosunda, sonra videoyu editlemişsin nasıl ispatlayabilirsinki hala survivor da olduğunu" olur. capture kartım olsa da size bi survivor çeksem aynı bölümde. oyundan beklediğini bulamayan bir arkadaş sanırım karalama yapmaya çalışmış. survivorda oynayanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim, ben bu kadar emek verilmiş ve gerçekten de bu tarz sorunlar ile karşılaşmadığım böylesine bir yapımı karalatmak istemem.
  • The Last of Us sadece GOTY degil yüzyılın oyunu. Bu türde de daha iyisi yok.

Unreal motorlu, koridor shooter'ı bioshock infinite diyenlere sadece gülüyorum :D
  • Verilen youtube videosundaki yorumları okumadan neden haber yapılır hiç anlamam. Bu oyunda normal ve üstü zorlukta böyle bir yapay zeka davranışı yok. Belli ki troll lük olsun diye yapılmış bir video. Survivor diye başlatıldığı iddia edilen oyunda karşı taraf vurunca bu kadar az can götürmüyor kesinlikle! .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.