BENİM GİBİ NOKİA KULLANAN BİRİSİ BU TELEFONU SEVDİ. OLAMAZ KENDİME İNANMIYORUM
W810İ ABİSİ N93 İÇİN BİR KARDEŞ OLABİLİR. AMA ASLA HİÇBİŞEY N93 ÜN YERİNİ TUTMAZ.
W810İ FOREWER AMA N93 XXL FOREWER
Nokia N93 de karizmatik bir telefon ve teknik özellikleri oldukça iyi. Ama fiyatı kesin uçuk kaçık olacaktır. Piyasaya ne zaman sürülecekmiş?
Bu arada N93'ü alırsan senden de güzel bir inceleme bekleriz.
DOSTUM 2000-YTL YE KADAR HEMEN ALIRIM KAFAYA TAKTIM N93 Ü AMA SENİ TEMİN EDERİM KAYITSIZ ŞARTSIZ PİYASANIN EN İYİ FOTOĞRAF ÇEKEN (RAKİP K800İ Yİ EZİP GEÇTİ MÜRACAT REVİEWLER) EN İYİ VİDEO ÇEKEN (BİLİYONUZ ZATEN 640*480 DVD YE YAKIN) TELEFONU HERKES KABUL EDİYOR ZATEN BUNU DEĞİLMİ?
AYRICA ALDIĞIM ZAMAN VİDEO VE FOTOĞRAFLARDAN OLUŞAN BİR BUKET HAZIRLAYACAM FORUMA SİZ OTOFOKUS MAKRO VİDEO NEYMİŞ BAKIN NASIL FOTO ÇEKİLİYOR DERS VERİCEM SİZE HEMDE ÜCRETSİZ
N93 çıkınca özellik olarak;tartışmasız lider bir telefon olacak(şu an tanıtımı yapılan telefonlara göre diyorum..Sonra tabiki daha iyileri çıkacaktır.)
Senden de fotoğraflar,videolar bekliyoruz o zaman..
quote:
Orjinalden alıntı: KNİGHT586
SE W810i ile ilgili başka sorularınız veya merak ettikleriniz var mı?
Kimisi aynı,kimisi daha iyi,kimisi daha kötü diyor; k750i ile kıyaslarsan;hoparlör sesi nasıl w810i'nin.. tahminimce hemen hemen aynıdır ama..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 12 Temmuz 2006; 18:20:45 >
oyun,uygulama ve benzeri bişey yükledik diyelim telefona bunları kaldırırken direk sil diyerek kaldırıyoruz dimi? başka bi tarafa bu yüklediğimiz uygulamalarla ilgili bi veri depolanıyo dimi ? kaldırıken sil diyorum öyle kaldırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktas1903 -- 12 Temmuz 2006; 19:09:19 >
Kimisi aynı,kimisi daha iyi,kimisi daha kötü diyor; k750i ile kıyaslarsan;hoparlör sesi nasıl w810i'nin.. tahminimce hemen hemen aynıdır ama..
K750i'nin hoparlör sesini hiç dinlemediğim için yorum yapamıyorum. Yalnız hoparlör sesi oldukça iyi,normal boyutlu bir odada rahatça dinlenebilir. Tek sorun kimi şarkılarda son seste belli belirsiz cızırtı yapabilmesi. Bu da herhalde yeni çıkacak olan firmwarelarla giderilecektir. Ya da ben kafama boşu boşuna takıyorum. (Sonuçta müzik seti hoparlörü gibi olamaz)
quote:
oyun,uygulama ve benzeri bişey yükledik diyelim telefona bunları kaldırırken direk sil diyerek kaldırıyoruz dimi? başka bi tarafa bu yüklediğimiz uygulamalarla ilgili bi veri depolanıyo dimi ? kaldırıken sil diyorum öyle kaldırıyorum.
Telefona oyun,uygulama yüklediğinde direkt sil dersen program silinecektir.
AYRICA ALDIĞIM ZAMAN VİDEO VE FOTOĞRAFLARDAN OLUŞAN BİR BUKET HAZIRLAYACAM FORUMA SİZ OTOFOKUS MAKRO VİDEO NEYMİŞ BAKIN NASIL FOTO ÇEKİLİYOR DERS VERİCEM SİZE HEMDE ÜCRETSİZ
Ben telefonu Teknosa'dan aldım. (Genpa garantili) Telefonu alacağınız yerden sorun çıkacağını sanmam. Fakat telefonu almadan önce kutusunu kesinlikle açtırın. Hatta telefonu elinize alıp belirli bölümlerini inceleyin. Aksesuarlarını da kontrol edin,eksiklik çıkmasın.
Şimdiden güle güle kullanın. Herhangi bir sorunuz,merak ettikleriniz olursa yardımcı oluruz.
Ayrıca aldığım yerden telefonu kaskolattım. (25 YTL,cepkask,1 yıllık)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 14 Temmuz 2006; 11:42:42 >
dün akşam baktığımda genpatech deki fiyatlar düşüktü bugün artmış :) O yüzden ben de Teknosa'dan alacağım sanırım. Bildiğim kadarıyla KVK garantili olduğunda KVK kendisi 1 yıl sigortalıyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğru...
Kutuyu açtırırlar mı Teknosa'da? Ayrıca Genpa'nın garanti konusunda hizmeti nasıl acaba? Daha önce aldıklarım hep KVK'ydı... Gerçi hiç götürme ihtiyacım olmadı umarım yine olmaz... Ama yine de sorayım dedim.
Intel Core i7 920 2.66 MHZ | Gigabyte EX58-UD5 Anakart | Zotac 295 GTX Ekran Kartı | 6GB Corsair Dominator 3x2GB 1600 MHZ Tripple Channel Ram | Western Digital Caviar Black 2x500GB Raid 0 7.200 RPM HDD | Philips DVD RW | Cooler Master Cosmos 1000 | 32" Sony Bravia LCD TV
Sitede yazım hatası yapmışlar. Yine fiyatı 1000 YTL'nin üzerine çıkmış. Teknosa'nın gittiğim şubesindeki elemanlar oldukça canayakındı. Önce vitrindeki W810i'yi elime alıp inceledim,hatta kamerasını falan da açtılar.
Kutusunu da açıyorlar. Hatta aksesuarları teker teker gösterdiler. Telefonu elime alıp baktım tekrar. Önemli olan müşteri memnuniyeti sağlayabilen bir Teknosa şubesi bulabilmek. Gerisi sorun değil.
Genpa'nın veya KVK'nın garanti hizmetini hiç bilmiyorum. Çünkü hiçbir zaman teknik servislerle işim olmadı,olmasın da...
K750i'nin hoparlör sesini hiç dinlemediğim için yorum yapamıyorum. Yalnız hoparlör sesi oldukça iyi,normal boyutlu bir odada rahatça dinlenebilir. Tek sorun kimi şarkılarda son seste belli belirsiz cızırtı yapabilmesi. Bu da herhalde yeni çıkacak olan firmwarelarla giderilecektir. Ya da ben kafama boşu boşuna takıyorum. (Sonuçta müzik seti hoparlörü gibi olamaz)
hmm..teşekkürler..
knight madem sende izmirdensin w810 için hafıza kartı alıcam yardımcı olabilirmisin ben bu hız olaylarından fazla anlamıyorum marka ve model yorumu yapabilirmisin? Bide izmirde nerden alabiliriz orjinal bi kartı şimdiden tsk
Telefonlar Memorystick Pro DUO kullandığına göre aklıma iki kaliteli marka geliyor. O da Sony ve Sandisk...
Hafıza kartlarını Çankaya'daki telefon satıcılarından veya Teknosa gibi yerlerde bulabilirsin. Ama Çankaya ne kadar güvenilir bilemem. En iyi seçenek Teknosa bana göre...
Sony'nin hafıza kartları daha pahalı, (High Speed) yazıyor kartların üzerinde ama hıza etki eder mi bilemiyorum hiç kullanmadığım için. Ayrıca sahte Sony hafıza kartları da piyasada cirit atıyor. Diğer yandan SE firması telefonlarla birlikte Sandisk'in hafıza kartlarını hediye ediyor. Kısacası benim kafam da karışık bu konuda. Ben dijital kameramda ve telefonumda Sandisk kullanıyorum,oldukça da memnunum.
En iyisi sen Sony'nin hafıza kartını alanların da bir fikrini al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 14 Temmuz 2006; 15:16:42 >
KNİGHT586 ya yine bi dert var başımda şu flas menü olayı adamlar jan janlı ekolayzır temaları yüklüyolar k750 ve w800 lere biz yükleyemiyorz sen telefona bişey yaptınmı bu temalarla ilgili yeni bi yazılımmı ne yüklemek gerekiyomuş bu temalar için bilgin varsa yardım etsene halledelim şunu ya
KNİGHT586 ya yine bi dert var başımda şu flas menü olayı adamlar jan janlı ekolayzır temaları yüklüyolar k750 ve w800 lere biz yükleyemiyorz sen telefona bişey yaptınmı bu temalarla ilgili yeni bi yazılımmı ne yüklemek gerekiyomuş bu temalar için bilgin varsa yardım etsene halledelim şunu ya
olmaaazzz !!!! ehehuhahae ulen durun bee sizin için araştırıp bulucam şu işi
Benim de bu konu hakkında elim kolum bağlı. Kimi telefonlarda flash temalar çalışırken kimilerinde çalışmıyor. Bu sorun sadece bize özgü değil. Yabancı forumlarda bu durumdan şikayet edenler var. Flash temaların çalışmamasını firmware'a ve branded diye tabir ettikleri telefonlara bağlıyorlar.
bak sırf bu olay için bugün izmir çankayadaki genpa servisine gittim herhangi bir güncelleştirme varmı diye yeni bi sürüm çıkmadığını söylediler
Telefonlarımıza neden mesaj geldi acaba yeni sürümle ilgili? Bence en mantıklısı biraz sabredip beklemek. Sonuçta telefon yeni,firmware yeni.. Far manager işine de bulaşmayı düşünmüyorum. Flash olmazsa olmaz birşey değil bence. Ama menüleri mükemmel yaptığı tartışılmaz.
bugün izmir çankayadaki genpa servisine eski versiyonu yükletmeye(hani flash tema olan ) eski versiyon yüklemeyiz deyip gönderdiler sadece yazılım güncellemesi yaptıklarını sölediler.
bu cihazlar k 700 den beri aynı işletim sistemi dimi kardeşler sadece kamera daha kaliteli o kadar keşke içi de değişik olsada düşünmeden alsam ama nerde aynı k750 k 700 ün aynısıydı bu da k 750 nin aynısı olmuştur sanırım
bu cihazlar k 700 den beri aynı işletim sistemi dimi kardeşler sadece kamera daha kaliteli o kadar keşke içi de değişik olsada düşünmeden alsam ama nerde aynı k750 k 700 ün aynısıydı bu da k 750 nin aynısı olmuştur sanırım
k750'yle k700 ne alaka ki k750 her yönden daha iyi k700'den; kamera,ses,video,menü,hız,kalite,ekran vs. vs.
Ya millet kafam çok karışık. k750i alıp, kart, kulaklık vs almayı düşünürken bu telefonu gördüm Kafamı kurcalayan tek şey kamera lens kapağı. Uzun süre kullanan arkadaşlara soruyorum. Sizce bu bir sorun mu? Çiziliyor mu? Ya da zaman geçtikçe fotoğraflardaki parlaklık vs. performansında düşüş oluyor mu? O kadar para vereceğim hakeder mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiAniSt_690 -- 26 Temmuz 2006; 15:51:20 >
Telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Lens içeride tasarlandığı için cebinde metal nesneler bulunmadıkça çizilme söz konusu değil. Zaman geçtikçe fotoğraf kalitesi de düşmüyor.
Benim hatam sonucunda lenste leke oluştu. Fakat fotoğraf kalitesi hiç ama hiç etkilenmedi.
- EDGE (GPRS'ten yaklaşık 5-6 kat daha hızlı internet bağlantısı) - Netfront HTML destekli internet tarayıcısı - Quadband (GSM 850/900/1800/1900) - Daha kaliteli,parlak ve büyük ekran (1.9 inç) - Daha ince yapı (19.5 mm) - Işık alıcısı (Pil tasarrufu) - Joystick yok navigator bulunuyor - Malzeme kalitesi daha iyi (Mesaj yazarken,oyun oynarken gıcırtı yok) - GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme (SEUS ve DaVinci sorunları yok) - 1000 kişilik telefon defteri - Daha stabil yazılım (Bluetooth açarken kitlenme yok) - Uçuş modu - Yalıtımlı ve kaliteli kulaklık - Müzik kablosu - 512 MB hafıza kartı hediye - 350 saat bekleme / 8 saat konuşma süresi - Lens koruyucu kapak yok - 20 MB dahili bellek
Karar sizindir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 27 Temmuz 2006; 18:04:17 >
- EDGE (GPRS'ten yaklaşık 5-6 kat daha hızlı internet bağlantısı) - Netfront HTML destekli internet tarayıcısı - Quadband (GSM 850/900/1800/1900) - Daha kaliteli,parlak ve büyük ekran (1.9 inç) - Daha ince yapı (19.5 mm) - Işık alıcısı (Pil tasarrufu) - Joystick yok navigator bulunuyor - Malzeme kalitesi daha iyi (Mesaj yazarken,oyun oynarken gıcırtı yok) - GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme (SEUS ve DaVinci sorunları yok) - 1000 kişilik telefon defteri - Daha stabil yazılım (Bluetooth açarken kitlenme yok) - Uçuş modu - Yalıtımlı ve kaliteli kulaklık - Müzik kablosu - 512 MB hafıza kartı hediye - 350 saat bekleme / 8 saat konuşma süresi - Lens koruyucu kapak yok - 20 MB dahili bellek
Karar sizindir...
Eyvallah hocam. Saolasın Ben de herhalde aranıza bi W810i ci olarak katılırım yakında. Emek için teşekkürler
kamera özellikleri k750i ile aynı ama çekim kalitesi k750iden düşük.bir sitede okumuştum.bütün 2mp walkmanler aynı ama k750iden biraz daha düşük çekiyorlar.çünkü sonradan üretilen k750lere yazılım güncellemesi yapıldı ve çekim kalitesi 2 kat daha arttı.ve walkman telefonlardan biraz daha iyi çekiyor k750i
kamera özellikleri k750i ile aynı ama çekim kalitesi k750iden düşük.bir sitede okumuştum.bütün 2mp walkmanler aynı ama k750iden biraz daha düşük çekiyorlar.çünkü sonradan üretilen k750lere yazılım güncellemesi yapıldı ve çekim kalitesi 2 kat daha arttı.ve walkman telefonlardan biraz daha iyi çekiyor k750i
K750i,W800i ve W810i aynı kamera lensini kullanıyor. Fotoğraf kaliteleri arasında fark bulunmamaktadır.
Fotoğraf kalitesini ortam ve çeken kişi etkiler. Yeni firmwareların fotoğraf kalitesini 2 kat artırdığı abartıdan öteye gitmemektedir.
arkadaşın verdiği linkteki fotoğraf karşılaştırmalarına bakınca 2 si de hemen hemen aynı kalitede çekiyor. fakat K750i bazı fotoğraflarda az daha ii sanki.. dikkat ederseniz tüm yeni çıkan telefonlar hep k750i ile kıyaslanıyor
k750 si olanların deiştirmesine hiiiiiiiiiiiç mi hiiiiiiiiiiiiiiiiç gerek yok bence. ama ben bunun beyasına bittim beyası daha güsel yaaaaaaaaaa nie gelmio beyasıııııı tuşlarıda ses çıkarmıo yumşacıık
Aslında bu telefonun tercih edilmesinin bir sebebi de şu: birçok Walkmanphone tutkunu insan W800i yi renginden dolayı tercih etmek istemiyor. Fakat bu telefon k750i nin karizmasıyla W800i nin müzik üzerindeki başarısını birleştirmiş bir telefon. Haksız mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiAniSt_690 -- 29 Temmuz 2006; 16:07:54 >
Aslında bu telefonun tercih edilmesinin bir sebebi de şu: birçok Walkmanphone tutkunu insan W800i yi renginden dolayı tercih etmek istemiyor. Fakat bu telefon k750i nin karizmasıyla W800i nin müzik üzerindeki başarısını birleştirmiş bir telefon. Haksız mıyım?
Çok doğru
K750i'nin karizması (tabi bu kişiden kişiye değişir) ve W800i'nin walkman özelliğinin birleştirildiği,her iki telefonun önemli hatalarının çıkarılmış hali = W810i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 30 Temmuz 2006; 16:16:09 >
Selam.. Uzun zamandan beri takip ediorum,ama daha yeni üye oldum çok güsel bi site... Bu arada KNİGHT586'ya teşekkür etmek istiorum onun incelemesinden sora W810i almaya karar werdi ..zaten onu almayı düşnüyodum..we aldım herkese ii günler...
Selam.. Uzun zamandan beri takip ediorum,ama daha yeni üye oldum çok güsel bi site... Bu arada KNİGHT586'ya teşekkür etmek istiorum onun incelemesinden sora W810i almaya karar werdi ..zaten onu almayı düşnüyodum..we aldım herkese ii günler...
Rica ederim.
Telefonun hayırlı uğurlu olsun. Soruların ya da merak ettiklerin olursa yardımcı olabiliriz.