selamlar sony ericsson hem kamera hem de ekran açısından ölü piksel garantisi veriyor mu? teşekkür ederim
Belli bir sayıya kadar garanti veriliyor diye biliyorum. (3 ve fazlası) Telefonlarda bu tür problemlere nadiren rastlanıyor.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Ölü pikselleri farklı renk tonlarıyla görebiliriz. Örneğin tamamen siyah bir ekranda ölü piksel beyaz olarak kendini belli edecektir.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
ya arkadaşlar bu bikaç gün içinde W810 veya K750i alcam şeyy bana bu kamera konusunda yardımcı olur musunuz tüm özelliklerine baktm biraz daha yeni ve güncel olduu için w810 a karar verdm ama kamera konusunda hala karar vermedim çekilen fotolar nasıl 2 sindede hangisi yada aynımı şimdiden tşk ler....
ya arkadaşlar bu bikaç gün içinde W810 veya K750i alcam şeyy bana bu kamera konusunda yardımcı olur musunuz tüm özelliklerine baktm biraz daha yeni ve güncel olduu için w810 a karar verdm ama kamera konusunda hala karar vermedim çekilen fotolar nasıl 2 sindede hangisi yada aynımı şimdiden tşk ler....
Her iki telefonda da aynı kamera modülü kullanılmıştır. Fotoğraflar arasındaki farklılıklar firmware sürümünden ve fotoğrafı çeken kişiden kaynaklanır. Genel olarak kıyaslayacak olursak W810i'yi tavsiye ediyorum.
Oncelikle, basta Knight olmak uzere, bu konuda bilgi ve yardimlarini esirgemeyen tum arkadaslara tesekkur ederim.
W810i' de bulunan alarmin yalnizca titremesini ama sesli uyari vermemesini istiyorum. Telefonu sessiz moda aldigimda, yalniz muzik modunda ve telefon kapaliyken bu soyledigimin gerceklesmesi gerekiyor diye dusunuyorum. Ancak, benim telefonum her durumda, hem sesli hem de titresimli olarak alarm uyarisi veriyor. Gerci, gecici olarak sorunu cozdum ama normal yoldan bu problemi nasil asabilirim?
W810İ GE.ÇEN HAFTA ALDIM FOTO ÇEKİMİ.KAMERA.****.RADYO HEPSİ MÜKEMMEL AMA SADECE BİR SORUM VAR SES KAYDI YAPTIKTAN SONRA BÜTÜN SESLERDE KISILMA OLUYOR MP3TE RADOYOD AVS... SONRA TŞF KAPATIP AÇOIINCA YENİDEN DÜZELİYOR N YÜKSEGE GETİRİYORUMS ESİ MÜKEMMEL SORUN YOK AMA SES KAYDI YAPTIKTAN SONRA SESİ YÜKSEK SEV.GETİRSEM BİLE HAFİF AZ ÇIKIYOR ..SADECE SES KAYDI YAPTIKTAN SONRA.AMA BAŞKA SORUN YOK.... YARDIMCI OLUCAK ARK.TEŞ. BİRDE ORJİNAL SESİNİ NASIL DAHA KALİTELİ YAPABİLİRİM PEK ANLAMIYORUM BU OLAYLARDAN NET OLARAK ANLATILIRS ASEVİNİRİM..YADA LİNK VARSA VİDİO KALİTESİNİ FALANDA ARTIRABİLİYORUZ SANIRIM...BULAMADIM MJUUTLAKA ANLATILMIŞTIR AMA BİRSÜRÜ KONU VAR..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre000 -- 8 Ekim 2007; 3:42:47 >
W810İ GE.ÇEN HAFTA ALDIM FOTO ÇEKİMİ.KAMERA.****.RADYO HEPSİ MÜKEMMEL AMA SADECE BİR SORUM VAR SES KAYDI YAPTIKTAN SONRA BÜTÜN SESLERDE KISILMA OLUYOR MP3TE RADOYOD AVS... SONRA TŞF KAPATIP AÇOIINCA YENİDEN DÜZELİYOR N YÜKSEGE GETİRİYORUMS ESİ MÜKEMMEL SORUN YOK AMA SES KAYDI YAPTIKTAN SONRA SESİ YÜKSEK SEV.GETİRSEM BİLE HAFİF AZ ÇIKIYOR ..SADECE SES KAYDI YAPTIKTAN SONRA.AMA BAŞKA SORUN YOK.... YARDIMCI OLUCAK ARK.TEŞ. BİRDE ORJİNAL SESİNİ NASIL DAHA KALİTELİ YAPABİLİRİM PEK ANLAMIYORUM BU OLAYLARDAN NET OLARAK ANLATILIRS ASEVİNİRİM..YADA LİNK VARSA VİDİO KALİTESİNİ FALANDA ARTIRABİLİYORUZ SANIRIM...BULAMADIM MJUUTLAKA ANLATILMIŞTIR AMA BİRSÜRÜ KONU VAR..
Sesin kendi kendine kısılması yazılımsal bir durumdur. (Bug)
ARKADAŞLAR TEL DONDU KALDI. TELE USB DEN MP3 VE 3GP VİDEO ATTIM BİRDE DCIM KALSÖRÜNÜN İÇİNE JPEG RESİM ATTIM PROBLEM USB DEN ÇIKARIRKEN BİLGİSAYARIM SAYFASINI KAPATTIM VE USB Yİ ÇIKARTTIM. DONANIMI GÜVENLE KALDIR KULLANMADAN ŞİMDİ NE YAPMAM GEREKİR YARDIMCI OLUN DONDU YA
bataryayı çıkartıp taktım tel açılıyo her bir dakikada bir şebeke aranıyor diyo ve ekran beyaz oluyor şebekeyi bulunca telden attığım dosyaları sildim virüs olabilrmi diye ama tele dokunmazsan beyaz ekran gelip gidip duruyor şebeke aranıyor yazısı falan fabrika ayarlarına geri dön desem nolur acaba hallolurmuki? bu usb'yi hatalı çıkarma garanti kapsamındamıki ?
bataryayı çıkartıp taktım tel açılıyo her bir dakikada bir şebeke aranıyor diyo ve ekran beyaz oluyor şebekeyi bulunca telden attığım dosyaları sildim virüs olabilrmi diye ama tele dokunmazsan beyaz ekran gelip gidip duruyor şebeke aranıyor yazısı falan fabrika ayarlarına geri dön desem nolur acaba hallolurmuki? bu usb'yi hatalı çıkarma garanti kapsamındamıki ?
servise verirsn kendi kendine takılıo de sana yeni yazılım atıp verirlerr
garanti kapsamındamı değil mi bilmiyorum ama verirken söyleme bence şarja takılıydı sonra açmaya çalıştım böyle oldu gibisinden birşey söylersin