Şimdi Ara

'Battlefield 4, 14 Milyon Adet Satacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Yeni nesil konsolların da çıkışıyla üst düzey bir çok oyunla karşılaşacağımız bu yılın en çok beklenen oyunlarından bir tanesi de kuşkusuz Battlefield 4. Ünlü analiz şirketi Sterne Agee'den Arvind Bhatia'ya göre, Battlefield 4'ün olası satış rakamlarına ilişkin bir rapor yayınladı.

Analist tarafından yayınlanan raporlara göre, oyun Call of Duty: Ghosts'la olan mücadelesine rağmen 14 milyon satış adedine ulaşacak. Bu rakamın üçte birini PC tarafındaki satışların oluşturacağını tahmin eden analist, Ghosts tarafında ise satışların %10'luk bir kısmının PC'de olacağını düşünüyor.

Analiste göre Grand Theft Auto V'in çıkış tarihi de sonbaharda çıkacak diğer oyunları etkilemeyecek kadar öndeymiş.

• BF3 ne kadar sattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf4,codGhost,watch dogs bu 3 oyunu kesinlikle alıcam :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl 15 milyonu geçtiği yazıyordu

• BF3 20 milyondan fazla sattı diye biliyorum buda o civarda satar Profesyonel BF oyuncuları bu oyunu Pc ye alır %10 dan da çok daha fazla satar PC ye

• BF3 SATIŞ RAKAMINA BURDAN BAKABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

BF3 20 milyondan fazla sattı diye biliyorum buda o civarda satar Profesyonel BF oyuncuları bu oyunu Pc ye alır %10 dan da çok daha fazla satar PC ye

Haberde BF4'ün satışlarının üçte birinin PC'de olacağı söyleniyor. %10'luk PC satış tahmini CoD: Ghosts'a ait.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 26 Haziran 2013; 22:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

BF3 ne kadar sattı

Bf3 23 milyon adet sattı . Bf4'te 15 milyon civarı satar. Bf3 alanların 4'te birinin bf4 almayacağını düşünüyorum...
  • Ona bakarsanız cod mw3 ve blackops 2 iki katını sattı

• yavaşş
  • Yapar

• herkeste bi gtx600 falan var sanıyolar heralde call of yapmıyo o kadar

• 14 milyonu ilk sene olması mümkün değil ama çıkışından itibaren 3 sene içinde belki olur.Ayrıca satışların %40'ını pc tarafı alır bana göre.

• 10'u geçerse şükretsinler. Bu sene oyun bombardımanı va.
  • yok 1 milyar satacak

• Cod u satışlarda geçemezler. Neden biliyor musunuz? Çünkü BF alan çoğu kişi COD da alıyor ama her COD alan BF almıyor.
  • 19 milyon olması lazım bf3 tüm platformlarda.
  • 14 milyon olarak ilk satış rakamından bahsediyorlardır. BF 4'e ilgi daha büyük, bir süre sonra BF 3'ün satışlarını geçer bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Haziran 2013; 7:29:41 >
  • Bf3 ve bc2 alan herkes bu oyunu alacaktır keza iki oyunun karışımı olacak haritalar yıkılabilirlik vs. grafiklerden bahsetmiyorum bile.Ben ki 4830 la bf3 oynamış biri olarak bf4 le yeni ekran kartına geçmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.