Şimdi Ara

Nvidia Shadowplay [ÇIKTI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
6.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvidia shadowplay 25 haziranda çıkacaktı ancak bi türlü bulamadım bilgisi olan var mı?

Edit : Beta sürümü 28 Ekim itibariyle kullanılabilir*

*GTX 650 ve üzeri GTX kartlarda kullanılabilir

---Güncel---
    NVIDIA® GeForce Experience™ 1.8 Sürüm Ana Özellikler:

Bu sürüm ile kullanıcı tarafından yapılabilir optimal ayarlar ve ShadowPlay için çok sayıda iyileştirme eklendi.

Optimal Ayarlar
    Yeni optimal ayarlar kaydırıcısı performans ve kalite arasında ince ayar kontrolü sağlar.
    Farklı çözünürlükler seçme ve optimize etme olanağı.
    Pencereli, Tam Ekran veya Pencereli Kenarsız modları arasından seçme olanağı.

ShadowPlay
    Win7'de 3.8GB dosya kısıtlamasını kaldırır.
    Shadow Mode'da 20 dakikaya kadar kayıt.
    Manueal Mode'da sınırsız kayıt.
    ShadowPlay 3.8GB'a ulaşıldığında yeni dosyalar oluşturur.
    1080p'ye kadar yeniden ölçekleme yapılmadan video yakalar Daha yüksek çözünürlüklerde en boy oranı korunur.
    Mikrofon ile kayıt eklendi.
    62 fps yerine 60 fps video yakalar.
    Yakalanan videoda takılmaları azaltır.

Diğer İyileştirmeler
    Kurulum için NVIDIA "UpdatusUser" kullanıcı hesabı artık gerekli değildir.
    Yalnızca-okuma kullanıcı izinleri ile klasörlerde ve ağ sürücülerinde oyun tarama olanağı eklendi.

Nvidia Shadowplay ile Kaydettiğim Videolar
    BF4 Gameplay1
    BF4 Gameplay2
    BF4 Gameplay3
    BF4 Gameplay4
    BF4 Gameplay5
    BF4 Gameplay6
    BF4 Gameplay7
    BF4 Gameplay8
    BF4 Gameplay9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 3 Aralık 2013; 6:11:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Nvidia shadowplay 25 haziranda çıkacaktı ancak bi türlü bulamadım bilgisi olan var mı?

sitesinde

ShadowPlay is coming soon. diyor daha var muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Nvidia shadowplay 25 haziranda çıkacaktı ancak bi türlü bulamadım bilgisi olan var mı?

NVIDIA yetkilisi Andrew Burns yakında çıkacağını söyledi , driverlar yüzünden gecikme yaşanmış
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    1 kere de belirtilen zamanda çıksın bişey
  • Hala tık yok
  • Yeni konu acmiyim sunu hortlatiyim dedim ,

Nvidia Shadow Play an itibari ile cikisini yapti,331.65 Driver'i ile birlikte Nvidia Experience programinin icinde geliyor..Ben kurdum Arkham Origins ile 1-2 test sürüsü yaptim,gayet iyiymis boyutu falanda iyi,isteyen denesin;

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=382809
  • win8'de 20 dakika win7 kullaniyorsan en fazla 10 dakika kayit yapabiliyormussun 10 dakikasi 3.8gb oluyormus dalga geciyorlar galiba.manual modu limitsiz win8'de diyorlar ama neyin nesi anlamadim.cozunurluk ayarlanmiyor diyen var ve islemciyi gormezse cpu yapiyormus en az i3 2100 veya athlonII 630 gerekiyormus.soyle bir ozet gecmis oldum.

1-2 saat ne test surusu yaptin onu da anlayamadim video kaydetme programi o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni gtx770 aldiydim iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @.45 ACP
    Kizma hocam yav video kayit yaparak test ettim demek istedim ,ayrica program cok hosuma gitti,hem kaliteli kayit yapiyor hemde boyutu cok iyi..

Örnek video kayit ettim Arkham Origins'den;

• quote:

Orijinalden alıntı: E'zraK

@.45 ACP
    Kizma hocam yav video kayit yaparak test ettim demek istedim ,ayrica program cok hosuma gitti,hem kaliteli kayit yapiyor hemde boyutu cok iyi..

Örnek video kayit ettim Arkham Origins'den;

kizmadim yav kayit suresi kisaymis onu diyorum.rusya degil burasi ama kurek konusunda biz de az sayilmayiz baska programlar da var ama bu programin ozelligi ekran karti uzerinden kayit yapmasi ve kayit yaparken 1-2 fps dusurmesi.o 10 dakikasi 3.8 gb dedigim belki abarti ayarlardir yazmamislar.
  • shadow playi denedim, witcher 2'de 1 fps düşüyor 1080p kaydederken, yapmışlar yani..

beğenmediğim özellikleri o an kaç fps aldığınızı göstermiyor , ekran kartı bilgilerini ve işlemci bilgilerini ekrana yansıtmıyor, sadece kaydediyor ve maks 20dk ile kısıtlandırılmış..
  • frapsden ne farki var bu zimbirtinin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

frapsden ne farki var bu zimbirtinin ?

fraps ile kayıt yap yarım saat sonra bi bakarsın windows uyarı veriyor "yetersiz sanal bellek"
    bide 120 fpsden 80lerle düşüyor
  • yanlız şunu farkettim shadowplay sanki kayıt etmese de oyuna girerken ki fps yi düşürüyor , örneğin shadowplay kapalı olduğunda witcher 2 de 70 fps alırken açık olduğunda kaydetmesem bile 50 fps, kaydetsem de 50fps alıyorum ilginç.. acaba nvidianın bir çakallığı mıdır? fps düşmüyor göstermek için kaydederken ki fps'si ile shadow play aktif ama kaydetmiyorken ki fps'sini eşit mi tutmuşlar..?
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Yaparlar ama yine de program gayet güzel fraps pert ediyordu resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

yanlız şunu farkettim shadowplay sanki kayıt etmese de oyuna girerken ki fps yi düşürüyor , örneğin shadowplay kapalı olduğunda witcher 2 de 70 fps alırken açık olduğunda kaydetmesem bile 50 fps, kaydetsem de 50fps alıyorum ilginç.. acaba nvidianın bir çakallığı mıdır? fps düşmüyor göstermek için kaydederken ki fps'si ile shadow play aktif ama kaydetmiyorken ki fps'sini eşit mi tutmuşlar..?

Shadowplay kapalı derken GFE da Manual mode olarak mı çalışıyor sırf?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

yanlız şunu farkettim shadowplay sanki kayıt etmese de oyuna girerken ki fps yi düşürüyor , örneğin shadowplay kapalı olduğunda witcher 2 de 70 fps alırken açık olduğunda kaydetmesem bile 50 fps, kaydetsem de 50fps alıyorum ilginç.. acaba nvidianın bir çakallığı mıdır? fps düşmüyor göstermek için kaydederken ki fps'si ile shadow play aktif ama kaydetmiyorken ki fps'sini eşit mi tutmuşlar..?

Shadowplay kapalı derken GFE da Manual mode olarak mı çalışıyor sırf?

evet geforce experience'dan açılıp kanıyor, tabi kaydet kısayolu var, buna basılmazsa arka planda çalışmaya devam ediyor.

• Ben dünden beri baya video kaydettim test amaçlı. Şimdi bir tane youtube videosu yapıyorum az kaldı. Far Cry 3. Güzel olacak.:)

Hitman ile idare edin biraz :D

• Far Cry 3

• Ah bide win7 için 10 dk sınırı olmayaydı tadından yenmezdi ama yine sınır-limit hiç sevmiyorum bunları
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.