Şimdi Ara

TAKASLIK 1.5 PSP anakart-işlemci-ekran kartı ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi kullandıgım 1.5 psp mi(1 ölü pikseli var kesinlikle ne oyun oynarken ne de film izlerken belli olmuyor ve analogun üstünde yine analoga ait belli olmayan cizigi var) 1 gb sony MS + diger value pack icerigiyle full kutulu (garantili degil cnk FW düsürüldügü zmn garanti kapsamı dısında kalıyor bildigim kadarıyla ) ve bilindigi gibi iso oyun sadece 1.5 FWye sahip psplerde oynanabiliyor bu teklif kacmayacak bir teklif bence karşılığında--->64 bit cpu anakart (sli olursa yada dfi daha ii olur) yada ekran kartı(agp yüksek performanslı eski sistemim icin) gibi seylerle takas istiyorum thermaltake kasalarla da olabilir...

psp ile beraber 40 küsür psp icin mp4 film var ayrıca daha bicok hediye dvd halinde verilecektir fiyat yazma kuralı geregi fiyat 420 ytl diyelim ama dediğim gibi asıl istedigim takastır fiyat gördügünüz üzere cok makul almak isteyenler de pm atabilirler...
    bu arada ben istanbulda oturuyorum elden teslim eder elden teslim alırım diger illerden takas isteyen arkadaslar olursa once kargoya verir internetten takip die bi olay var artık kargolarınızı ben de aynı saat kargoya veririm güvenilirlik geregi baska türlü olmaz

ilgilenen olursa tel:0532 300 62 87

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.