Şimdi Ara

Türk Futbolu Neden Gelişmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Size bi anımı anlatayım anlarsınız.

    Ben çocukluktan kalıplı olduğum için savunmacı olarak oynadım.Savunma önlibero.Neyse bizim şehrin takımında altyapı seçmeleri vardı.Bizim arkadaşlar söyledi bana da.Arkadaşlar sende gir seçilirsin oğlum zaten savunmacı yok diye gazladı bende seçmelere girdim.Hiç bi beklentim yoktu.Çünkü 12 13 yaşındaydım ve futbolu şimdi gördüğümden çok büyük görüyordum.Neyse gittim krampon filan aldım.Gittik arkadaşlarla altyapı seçmelerine.

    Seçmeyi anlatayım minyatür kale kaleci yok.5v5 yapılıyor maçlar.Dünyada görebileceğiniz en rezil futbol seçmesiydi.Giren adamları da ben geleceğin Hakan Şükür'ü olarak gördüğüm için kendimi ezikliyodum.Neyse maçlar geldi.Rezalet ötesi bir seçme 5 e 5 yapılan maçlar Yemin ediyorum 150 200 kişi varsak adam gibi yeteneği olanlar 10 kişi seçecekleri de örnek veriyorum 30 kişi alacaklar.İlk başlarda ben seçilemem derken maçlar geçtikçe kesin seçilirim diye gayet rahatlamış bir şekilde maçımı bekliyorum.


    Adamlarda savunma anlayışı yok herkes forvet bir tek ben savunmadayım.O kadar kademeye girdim top çaldım resmen afedersiniz ama k.çımı yırttım seçileyim diye.Gayette iyi oynadım.Çocukluk gazıyla her girdiğim kademeden sonra bizi izlemekle görevli adama bakıyorum.Yanında bir kız var onla muhabbet ediyor.


    Neyse bitti maçlar yarın seçilenlerin listesi yayınlanacakmış.Yarın oldu gittim.Kendi adımı göremedim.Baktım arkadaşlarıma lan mahallede topa vurmayı bilmeyen herkesi almışlar.Fakat şöyle bir şey var.Şehrimde tanınan sevilen bir adam olduğumdan herkesi tanırdım bölgemdeki.Ulan babası zengin olan herkes alınır mı lan ? Mahallede bir eleman vardı.Babası o spor klübünde çalışıyordu.Bakın size yemin ediyorum çocuk Mustafa Sarp J.R. topa vurmayı bilmez bunu bile seçmişler.


    Vay gökmenin gazetesi dedim.Ağladım.Akşama kadar ağladım.Akşam oldu.Gittim mahallede top oynadığımız yere.Bu çocuk geldi.Ahahaha seçilememişsin ben seçildim oolooommm dedi.Daha da hırs yaptım.Maça başladık ilk topta adamın kafasına uçan tekme attım.Bu sefer o ağladı.

    Ama bugün o çocuğa boşu boşuna tekme atmışım onu anlıyorum.Asıl uçan tekmeyi futbol severler olarak bu düzeni kuranlara atmamız gerekiyormuş.

    Koca U20 de Kerim'i saymazsak Salih'ten başka gelecek beklediğimiz futbolcu yoksa zaten Allah kahretsin öyle futbolu.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.