Windows Live(TM) Messenger 8.1'deki Eklediğimiz özellikleri inceleyin:
o Yeniden tasarlanan daha akıllı kişi kartları size arkadaşlarınızla ilgili daha fazla veri sağlar ve arkadaşlarınıza erişiminizi kolaylaştırır o Görüntü adınız, durumunuz ve kişiselleştirmeniz her bilgisayara sizinle birlikte dolaşır o Daha iyi sunucu performansı o Otomatik güncelleştirmeler o Geliştirilmiş oturum açma performansı
Windows Live Messenger Final'ın çıkmasına çok az bir süre kala Windows Live Messenger uyumlu eklentilerin beta sürümleri de yayınlanmaya başlandı. Bu sürüm X sürümlerine nazaran çok daha kolay bir Messenger bütünleşmesi sağlıyor ve önceki sürümlerde bulunan hataların bir çoğu giderilmiş durumda. Yalnız MessengerDiscovery Live'ın hala beta olduğunu ve kullanırken nadir de olsa ufak tefek hatalarla karşılaşabileceğinizi unutmayınız. Bu sürüm, MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger Beta sürümleri ile uyumludur.
Alt menülerin ve uyarıların hemen hemen tamamı Türkçe olduğu için kullanımında sorun yaşamayacaksınız.
Windows Live Messenger için hazırlanmış olan bu ufak programcık sayesinde messenger'daki reklamları kaldırma ve çoklu messenger hesabı kullanma gibi birçok opsiyona ulaşabilir ve programı baştan aşağı modifiye edebilirsiniz.
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
Live de çevrim dışıyken konuşma özelligi işallah yoktur. Yoksa varmı. Biraz daha bekleyip geçmek daha mantıklı. Msn eklentiler olmadan benim için bir hiç. Bakalım ne gibi eklentiler çıkacak negibi özellileri ve sorunları olacak.
Live de çevrim dışıyken konuşma özelligi işallah yoktur. Yoksa varmı. Biraz daha bekleyip geçmek daha mantıklı. Msn eklentiler olmadan benim için bir hiç. Bakalım ne gibi eklentiler çıkacak negibi özellileri ve sorunları olacak.
Çevrim dışıyken konuşma özelliği var.
Arkadaşlar ileti filan aldığınızda messenger sesleri bende kesik kesik geliyo bozuluyo yani böyle bir sorunlar karşılaşan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk-MC -- 20 Haziran 2006; 19:22:18 >
BETA'sını yayınlandığı günden beri kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Son sürümü de bugün yükledim. Pek bir fark göremedim açıkçası.
Live Messenger'ın en güzel özelliği offline mesajlaşma gibi görünse de bu, bir süre sonra MSN'i bitirebilir. ICQ'nun "be invisible"ını hatırlar herkes sanırım. Listede online gözükmeyen onca kişiyi de... Görünürde kimse olmayınca konuşulmuyor, program da işlevsiz kalıyor haliyle.
Çıkacak Plus'ın buna bir çözüm getireceğini düşünüyorum. Sadece belli gruplara offline gözükme gibi mesela..? Bunu, kişileri engelleyerek de yapabilirsiniz de hem uzun sürüyor, hem de gereksiz geliyor. Ban'lanacak insan neden listende ki?
Ama insan akşam oturduğunda fazla rahatsız edilmeden offline gözükerek sadece istediği insanlarla konuşmayı istiyor. Burada da kısır döngüye giriliyor işte...
Bunun dışında, Plus umarm bugün yarın çıkar. Fakat çıkmazsa yaz tatili ile beraber çalışmaya başlayacağım için MSN 7.5'u kurmak zorunda kalacağım tekrar. Plus sadece buna uyuyor şimdilik ve Boss Protection özelliği de sadece Plus'ta var yanılmıyorsam.
Onun için diyoruz ki: "Haydi Patchou! Elini çabuk tut biraz!!!"
Arkadaşlar bu Live Messenger'da 7.5'te olan "Ne Dinliyorum" özelliği varmı.Eğer varsa Winamp ile çalışıyormu.Eğer Patch gerekiyorsa nereden bulabilirim.
Arkadaşlar bu Live Messenger'da 7.5'te olan "Ne Dinliyorum" özelliği varmı.Eğer varsa Winamp ile çalışıyormu.Eğer Patch gerekiyorsa nereden bulabilirim.
evet ne dinliyorum özelliği aynen çalışıyor ben winamp için toaster kullanıyorum live messenger ile sorunsuz çalışıyor
peki bu son finalde mesela gonderdigimiz bir dosya baglanti kopdugunda gene eskisi gibi sifirdan mi baslatiyor yoksa icq daki gibi resume ozelligi eklenmismi birde off msg ve biraz gorsellik haric fazladan ne sunuyor bize msn live?kullananlar anlatabilirlermi bir zahmet.
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
Resimde görülenlerin hepsini olsun demeniz yeter,en üsttekinede izin var derseniz çoklu msn yaması oluyo.Sade bir görünüme kavuşuyo ben memnunum yani tavsiye ederim.
En önemli özelliği türkçe tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk-MC -- 20 Haziran 2006; 23:50:21 >
İngilizcesi ve Türkçesini karşılaştırmak isteyenlere...
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage, no mere veneer of vanity is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance, a vendetta ... held as a votive not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose. So let me simply add that it's my very good honor to meet you and You may call me V.